Muoti

TALVEN ASUNA JUMPSUIT

Yhteistyössä Cellbesin kanssa, sisältää mainoslinkkejä

Oletko koskaan miettinyt, että talven asuna jumpsuit voisi olla hyvä vaihtoehto? Se on joustavaa, hieman muistuttaa jumppa-asun materiaalia, vaikka ei kuitenkaan näytä jumppa-asulta ja se on miellyttävä ja kevyt käyttää. Lisäksi tajusin juuri, että näin pakkasella tämän alle voi pukea lämpimät sukkahousut ja vaikka pitkähihaisen paidan ja kukaan ei huomaa mitään.


Tämän jumpsuitin löysimme tyttärelle Cellbesin verkkokaupasta ja hiukan jännityksellä sen tilasimme. Näistä asuista kun ei koskaan tiedä, että onko asu liian ohut ja vain kotioloihin tarkoitettu, vai voiko sillä myös liikkua julkisilla paikoilla. Onneksi pelko oli taas turha ja asu oli tyylikäs ja kuitenkin rento.JUMPSUIT TAIPUU MONEEN MENOON

Kun talvella tulee kutsu juhliin tai sinun tulee muuten pukeutua juhlavammin, niin pakkasella on hankalaa keksiä tyylikästä ja samalla lämmintä asua. Talven asuna jumpsuit toimii siis hyvin, koska sen kanssa voi harrastaa kerrospukeutumista. Tämä jumpsuit voi olla paukkupakkasilla pelastaja, sillä kuka nyt haluaa pukeutua paksuihin asuihin tai sitten kärsiä ja palella kylmässä säässä, ohuessa juhla-asussa.

Arkikäyttöön tämä on rento ja helppo. Neppari edessä pitää asun paikallaan, mutta totesimme tyttären kanssa, että siinä voisi olla kyllä pari nepparia lisää, joten ne taidan siihen ommella. Onko asu rento vai juhlava riippuu siitä, millaisissa kengissä kulkee ja millainen laukku ja muut asusteet ovat. Jumpsuitin kaveriksi käy hyvin lenkkarit, kun sellainen aika koittaa ja vaikka reppu, jos haluaa olla todella rennolla tyylillä liikkeellä. Talven asuna jumpsuit toimii saapikkaiden kanssa kaupunkityyliin, tai sitten korkkarit ja iltalaukku, kun haluaa pukeutua juhlavammin. Voi vaan todeta, että monta eri ilmettä tällä asulla saa, vuodenajasta viis. Plussaa vielä siitä, ettei jumpsuitin alta kuulla ikävästi pikkuhousujen rajat ja tämä ei totisesti näytä yöpuvulta.

LIPPIS KEVÄÄLLE

Näin talvella sitä kääntää mielellään katseen jo hiukan keväämmälle. Olisiko sitä jo yltiöpositiivinen, jos ajattelee, että kohtahan tämä talvi on tässä? No ehkei ihan, mutta voihan sitä jo ajatella tuon auringon pilkahtamisen johdosta, että ei siihen kauaa mene. Nyt innostuimme hankkimaan tyttären kanssa talvipipon jälkeiseen elämään lippiksen, joka on hieman hattumaisempi. Tämä on paksumpi, joten tätä lippistä voi käyttää jo silloin, kun pakkanen ei pauku ihan huippulukemissa. Villakangastakin kaverina sopii tyyliltään hienosti tai käyhän tämä vaikka tekoturkinkin kanssa, ihan yhtä hyvin. Nämä hatut ovat jo jonkin aikaa olleet katukuvassa ja tämä on katseltu sillä silmällä, joten päätettiin tyttären kanssa hankkia tämä asusteeksi, jota molemmat voivat käyttää.

Vaikka tässä jo tulee sitä kevättä mietittyä, niin kyllä on silti ihana asia, että tuli kunnon talvi ja paljon lunta. Ihan alkaisi jo riittää, ettei nyt niin kovin paljoa sitä enää tarvittaisi, mutta on sitä taas ensi viikolla luvassa. Mikään ei ole kyllä kauniimpaa talvella, kuin puhdas puuterilumi puiden oksilla ja kirkas aurinko paistamassa. Tätä on kiva myös turisteille esitellä, myös näin Helsingissä, jossa se lumi yleensä pian ikävästi likaantuu niin rumaksi.

Talvi tuo mukanaan talven urheilulajit ja mies jo innoissaan uhosi ottaa minut mukaansa ensi viikonloppuna hiihtolenkille. Hiihtäminen ei ole mun juttu, mutta joskus on parisuhdetta hoidettava, myös hiihtämällä, vaikkei niin innostaisi se hiihtäminen, luisteleminen kylläkin.

Mitenkäs siellä, innostaako talvilajit?

8 Comments

  • Minna

   Hei Sarita! Eikös olekin kiva:) No, tytär oli sitä mieltä, että olisi pitänyt ottaa kokoa pienempi, kun otti 36-38 ja normaalisti koko on 34-36. Pelättiin, että jos se on liian pieni, niin ei näytä hyvältä. Selästä ehkä hiukan liian iso hänelle, joten joudun aavistuksen varmaan kuminauhaa kiristämään, joka siellä selässä on:) Tytär on 161 cm pitkä, joten siksi varmaan selästä hiukan iso.

 • Tiia K

  Tosi kivan näköinen ja tykkäisin itselläkin, jos ei pitäisi alati rampata vessassa ja en olisi niin keskivartaloinen. 😉 Juu ei nappaa alkuunsakaan talviurheilulajit, korkeintaa pulkkamäki. Yritin käydä luistelemassa, mutta sattui niin jalkoihin, että juu ei kiitos.

  Ihanaa uutta viikkoa <3

  • Minna

   Kiitos:) Tämä on kiva, mutta haalari on vaikea, jos tarvitsee usein käydä vessassa:)
   No, niin mä just ajattelin, että et säkään taida innostua hiihdosta:D

  • Minna

   Hei Minttu! Kiitos:) Tytär käytti sellaista kapeaa puikkokiharrinta:) Kivat niistä tulikin ja nyt kun hiuksia on hurjasti leikattu, niin kiharat kestävät koko illan, koska painoa ei suortuvassa ole niin paljoa enää:)

 • Maarit / Sopusointuja

  Heissan! Olen katsellut jumpsuiteja jo pitkään sillä silmällä, ja nyt löysin tänään Hua Hinin Uniqlolta sellaisen mustana. Se on tosin kesäversio, vähän holkkihihan tyyliset (armeliaat) hihat ja leveät vajaamittaiset lahkeet. Tykkään tosi paljon ja siitä tulee varmaan tulevan kesän syosikkivaatteeni.
  Tilaamasi on todella kaunis ja menee varmasti myös juhlavampana asuna. Kymppihankinta!

  • Minna

   Hei vaan Maarit sinne Thaikkuihin:) Tämä jumpsuit vaikuttaa todella kivalta käyttää kesällä, mutta jos haluaa käyttää tätä myös talvella, niin sekään ei ole este. Kuulostaa hyvältä löydöltä tuo sinun jumpsuit ja varsinkin pienillä hihoilla, hyvä sinne helteeseen:) Uskon, että tytär tulee käyttämään tätä Happy Holly jumpsuittia usein:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *