Kosmetiikka

INSPIRAATIOTA YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJAKSI

Tuotteet saatu blogitestiin

Ensi viikolla vietetään suomalaisittain ystävänpäivää ja usein ystävälle riittää kortti tai tekstari. Mutta mikäli vaihdatte lahjoja ja kaipaat inspiraatiota ystävänpäivälahjaksi, niin keräsin sinulle tähän muutamia meikkiuutuuksia.

Meikit ovat helppo ja kiva lahjaidea, jos tiedät millaisista meikeistä ystäväsi pitää. Nämä meikit eivät edes ole sieltä kalliimmasta päästä, vaan ihan kympistä alkaen ja kalliimmat ovat hiukan alle kolmekymppiä.

ISADORAN KEVÄÄN MEIKKIKOKOELMA ON RED

Huulipunista pitäville löytyy Isadoran uutuuksista hienoja rohkeita punaisia, hieman persikkaan sihtaavia sekä tummempaan nudeen meneviä sävyjä. Isadoran kevään meikkikokoelman nimi onkin sopivasti RED, joka kertoo tuon kokoelman sanomasta, punainen värinä viestittää asenteesta ja siihen liitetään usein myös intohimo ja rakkaus. Isadoran kevään meikissä pääpaino onkin huulissa. Punainen koetaan meikissä voimavärinä ja punaisella punatut huulet huomataan.

Puna on kosteuttava ja pitkäkestoinen ja vaikka en näitä punia ole vielä paljoa testaillutkaan, niin uskon tähän, sillä Isadoran laatuun voi luottaa. Hieno uutuus Isadoralta, on magneettinen huulipunankorkki, joten korkki pysyy hyvin kiinni, eikä helpolla irtoile käsilaukussa mukana ollessa. Uudistusta on myös pakkauksen päässä olevassa värikkäässä laatassa, jonka avulla värisävyjen löytäminen on kaupoissa helpompaa.

KYNSILAKKAUUTUUDET

Kynsilakat ovat toinen helppo lahjaidea, sillä värisävyt ovat näissä Mavalan uutuuksissa todella suloisen vaaleanpunaisista, rehelliseen punaiseen. Myös herkkä harmaa ja kalpea roosa, kuuluvat Rose kokoelmaan, joista varmasti löytyy jokaiselle miellyttävä sävy. Nämä sävyt ovat kuin tehty ystävänpäivää ajatellen. Näissä on jo selvästi lupaus keväästä.

Isadoralta löytyy muutama kevään uutuussävy kynsilakoissa ja nämä sävyt ovat kausilakkoja. Hyvä pigmetti ja nopeasti kuivuva lakka, sekä kestävyys kynsissä, saavat minut usein tarttumaan juuri Isadoran lakkoihin. Kynnet kannattaa toki lakata huolella ja käyttää aluslakkaa sekä päällyslakkaa, jotta niihin saa sen maksimikeston.

Isadoran trendimeikit, kuten aina tyylikäs ja toimiva kiekko, Face sculptorkasvopaletti, peach nougat, jonka avulla voit varjostaa, korostaa ja antaa väriä kasvoille, Blush stick`n brush, golden rose, joka on voidemainen poskipuna sekä Eye sculptor bar-luomiväripaletti, peach sculpt, täynnä upeita kullan, ruskean ja vaalean nuden sävyjä, sopivat hyvin suomalaisen värimaailmaan ja toimivat lahjaideoina ystävälle, joka rakastaa kosmetiikkaa.

UUSI MEIKKISARJA PHYSICIANS FORMULA

Viikolla sain osallistua aamiaistapahtumaan, jossa esiteltiin suomeen ensi viikolla rantautuva Physicians Formula meikkisarja. Tämä 80-vuotias amerikkalainen meikkisarja on:

1.lääkäreiden kehittämä

2. allergiaystävällinen

3.herkälle iholle sopiva

4.herkkäsilmäisille ja piilolasien käyttäjille sopiva

5.dermatologisesti testattuja

6.kliinisesti testattuja

Tässäpä ehdotus meikkisarjaksi ihmisille, joilla on ollut vaikeuksia löytää sarjaa, joka toimii myös ongelmaiholla. Dr. Frank Grandal, amerikkalainen allergiaspesialisti, perusti meikkisarjan 1937, auttaakseen ihosairaudesta kärsivää vaimoaan. Tuotteet ovat tarkoin tutkittuja, jotta ne läpäisevät kaikki vaatimukset. Ilouutinen tässä on vielä se, että tuotteet ovat hinnaltaan 10-20 euroa ja näitä tulee myyntiin ensi viikolla Cittareissa ja nettikaupoissa ; wonda.fi. pretty.fi ja stoorla.fi

Kuvissa olevat tuotteet sain tuona tapahtuma-aamuna itselleni testiin. Muutama tuote olikin valmiiksi jo tuotekassissa ja muutama tuote valittiin juuri minun värien mukaan, mm. ihastuin tuohon mineral wear primeriin, jota voi käyttää sekä meikin primerina että meikin päälle kiiltoa hillitsemään. Rasian sisällä on kätevä peili ja pieni sivellin levitystä varten. Huulipunaa olen jo testannut ja hyvin pysyi päivän menossa. Toinen mitä testasin tänään oli tuo meikkivoide ja hyvältä näyttää vielä näin illallakin.

Toivottavasti sait näistä meikeistä inspiraatiota ystävänpäivänlahjaksi.

4 Comments

 • Tiia K

  Ihania sävyjä ja meikkejä. Näistä kolahti tuo IsaDodoran luomarihomma, kynsilakat ja uudesta sarjasta aurinkopuuteri ja sitä poskipunaa himoitsen.

  Kivaa viikkistä M <3

  • Minna

   Eikös olekin! Jotenkin ihanaa, että kaikki on niin mieluisia sävyjä, koska ovat enemmän lämpimiä ja nämä puuteriroosat kolahtaa aina! Uusi sarja on kyllä mielettömän hieno jo puteleiden ulkomuodon osalta ja tasokkaalta tuntuvat kaikinpuolin:)

  • Minna

   Ne on minustakin kaikki sellaisia, että voin käyttää. Nuo nudet pelotti ensin, että meneekö ihonväri turhan kalpeeksi, niiden kanssa, mutta ei lainkaan:) Mavalalla on tosi söpö tämä kokoelma ja kivan hempeitä ovat, niin kevääseen sopivat:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *