Lifestyle

KRISTALLIKIMARA ON KUUSI VUOTIAS

Niin on vaan tullut aika juhlia jälleen blogisyntymäpäiviä ja juhlistaa sitä, että Kristallikimara on kuusi vuotias. Hassua, miten tämä aika onkaan lentänyt siivillä ja mitä kaikkea olen saanut kuuden vuoden aikana tehdä ja nähdä ja kokea.

BLOGIN PERUSTAMINEN

Blogia aloitin pitämään tyttärien ja miehen kannustamina, mutta nykyisin he eivät sitä tietenkään tunnusta. Kristallikimara on kuusi vuotias ja olen kaikki nämä vuodet varmasti uuvuttanut perheeni tällä blogiani koskevilla uudistuksilla ja muulla hössötyksillä, joten ymmärrän heitä.

Olin tehnyt paljon kaikenlaisia käsitöitä ja vaatteita, joten siitä se varmasti lähti. Mies ehdotti, että blogi voisi olla minulle se paikka, johon voisin laitella kuvia tekemistäni vaatteista ja sisustusjutuista ja keramiikasta, jonka sitten kylläkin lopetin jo ennen blogin perustamista. Niin ja kaikesta muustakin, mitä näpersin, voisi olla kiva tallentaa muistoksi vaikka blogin muodossa.

Aluksi olin tietysti jyrkästi vastaan, sillä ajattelin, että minun pitäisi olla jotakin, ei vain tavallinen tyyppi, vaan asiantuntija. Olin toki lukenut blogeja jo useamman vuoden, mutta ihan hirvitti ajatuskin julkaista jotakin nettiin.

No, koska olen välillä aikamoinen yllytyshullu, aloin asiaa enemmän sulattelemaan ja kohtahan sitä meikäläinen jo oli blogia synnyttämässä ja eihän minulla ollut tästä hommasta mitään hajua, mutta tulta päin. Kosmetiikka kiinnosti myös, joten oli selvää, että blogistani tulisi lifestyle tyylinen. Eikä minua oikeastaan edes pelottanut, kun asiaan paneuduin ja tajusin, ettei minun blogiini kukaan kuitenkaan päätyisi, joten mitäs tuosta.

Nimeäni en tietysti halunnut mihinkään esille eikä tietysti kuvaakaan. Pari vuotta meni, ennenkuin uskaltauduin kuvaani tänne laittamaan. Olin ottanut asioista selvää ja ostanut järjestelmäkameran, jolla sain jo ihan kivoja kuviakin otetuksi. Kuvankäsittely sitten taas oli ihan uutta, jota lähdin räpeltämään, jotta kuvat saisivat hiukan kirkautta ja tuotteet näyttäisivät paremmilta.

UUSIEN BLOGIYSTÄVIEN SAAMINEN

Lukijoita alkoi pikkuhiljaa liittyä listalle ja innostuin tästä bloggamisesta niin, että aloin etsimään lisää tietoa kehittääkseni blogiani eteenpäin. Kivointa ja parasta antia tässä on ollut ihaniin uusiin ihmisiin tutustuminen, sillä harvemmin niitä uusia kavereita näin aikuisena enää saa. Myös liittyminen nelkytplusblogeihin avasi mahdollisuuden yhteisöllisyyteen, toistemme tukemiseen ja kannustamiseen, sillä olimme kaikki melkein samassa tilanteessa ja saimme apua toisiltamme, kun sitä tarvitsimme. Logo nelkytplussasta löytyy aina sivun lopusta, josta voi katsella myös muiden bloggaajien tarinoita.

Loppuvuoden puolella perustin vielä youtube-kanavan blogilleni, jossa oli joulukalenterissa päivittäin joku käsillä tekemiseen liittyvä juttu. Nyt olen pitänyt siitä taukoa ja se heräilee kohtapuoliin taas eloon ja yritän tehdä sinne jatkossa videoita aina kuukausittain.

WORDPRESSIIN SIIRTYMINEN

Viimeisin harppaus oli siirtyminen bloggerin puolelta wordpressiin josta olen kiitollinen ja iloinen, että olin niin rohkea, että sen tein. Mutta tie on ollut aika haasteellinen tämmöiselle, jolla ei nämä tietotekniikkajutut ole ihan helppoja. Uskon tämän tästä helpottuvan, vaikka vielä asioita viilailen, mutta nuo vanhat postaukset kuvineen saattavat olla hiukan hölmösti, kunnes saan ne kaikki ojennukseen tai näyttämään niin hyvältä, kuin mahdollista.

Sitä ei voi kieltää, että wp:n puolelle siirtyessä luvut hieman notkahtivat, mutta nekin ovat jo alkaneet nousta, joten hyvältä näyttää.

ARVONTA SYNTYMÄPÄIVIEN KUNNIAKSI

Arvontoja on kiva järjestää näin syntymäpäivien kunniaksi ja toivon tämän arvonnan myötä myös vanhojen lukijoiden löytävän taas blogini, muutosta huolimatta. Arvonnan palkinnoksi olen kerännyt loistavia tuotteita Isadoralta; Face glow hihglighting wheel 51 champage glow, liquid lip crome 45 pink planet, huulipuna 209 tender peach. Sekä luonnonkosmetiikkamerkiltä Boho greeniltä; bronzer terra cotta, ruskea ja musta luomiväri ja kulmakynä.

Osallistuminen arvontaan toimii seuraavasti: Jätä kommenttikenttään sähköpostisi, joka jää vain minulle näkyviin ja nimesi, sekä kerro kuinka kauan olet seurannut blogiani vai oletko kenties löytänyt tänne juuri äskettäin. Olisi myös kiva kuulla, mistä haluaisit minun postaavan mieluiten tai onko sinulle toiveita jostakin tietystä aiheesta. Arvonta alkaa heti ja se päättyy ensi sunnuntaina 17.2. klo 21.00. Oikein paljon onnea kaikille arvontaan !

Itse aion juhlistaa sitä, että Kristallikimara on kuusi vuotias, vaikkapa lasillisella kuohuvaa ja macaronseja.

43 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *