Lifestyle

TREENIÄ, HIUSJUTTUJA JA PENKKAREITA

Tuotteet saatu blogin kautta

Joskus samalle viikolle kerääntyy paljon eri tapahtumia ja kiirettä pitää, kun aikataulut on sovitettava siten, että ne menisivät mahdollisimman jouhevasti, niin kutsuihin osallistumisen kuin töidenkin kannalta.

Treenit, hiusjutut ja penkkarit -tapahtumina olivat onneksi mukavasti eri aikaan, joten kaikkiin ennätin osallistua. Sääkin sattui hellimään auringonpaisteella muutamana päivänä, joten fiilikset kummasti nousee eri tasolle ja vaikka onkin kiirus, niin siitä auringon pilkahduksesta ihanasti saa voimaa.

BUDGIE UUSI HIUSMERKKI

Auringonpaisteen lisäksi, sellaista keväistä ja iloista meininkiä sai Budgie-hiustuotesarjan suomen lanseeraus. Aurinkoisen keltaisesta ja kauniisti somistetusta pr-tapahtumasta, tulee keväinen olo ja toki pirteän värisistä hiustuotteista, joita on ilo kuvata kaikkien kukkaiskeinujen kanssa.

Hiustenhoitosarja on rohkea, tyylikäs ja trendikäs. Se on iloinen, kuten värikin sen kertoo. Monipuoliset hiustuotteet ovat laadukkaita ja monikäyttöisiä ja sopivat ammatttilaisille ja hiustuotteiden suurkuluttajille, muodista ja lifestylestä kiinnostuneille. Näitä onkin kehitelty yhteistyössä kuluttajien kanssa. Ruotsalainen tuotesarja valmistetaan Ruotsissa ja se on 100% vegaaninen.

Ennätin tässä jo suihkia yhtä jos toista Budgien tuotetta, testatakseni, miten ne toimivat. Öljyä laitoin hiusteni latvoihin muutaman pisaran ja hiusten kampaaminen pesun jälkeen oli hieman helpompaa. Samoin suihkin märkään tukkaan vielä tuota Multitaskin all in one mist-suihketta, joka hoitaa, antaa pitoa, kiiltoa ja suojaa. Tästä tykkäsin ja uskon, että jää käyttöön.

Sea salt mist sopii rennolle hiuslookille ja hiuksille, joihin haluaa hieman laineita. Jotenkin vain minun hiukseni eivät tunnu tajuavan näitä suolasuihkeita ja en saa niillä aikaan muuta kuin epämääräistä pörröä. Mutta vaikka se ei ole minun juttu, niin se toki voi toisille sopia.

Rakastan kimallusta hiuksissa, joten olin hieman liian innokas ja suihkin tuota kimalletuotetta Shimmering mistiä hiukan liikaa ja sehän meni suoraan päänahkaan, joten maltilla tätä kannattaa laittaa. Ihmettelin päänahan kutinaa ja tytär katsoi sitä ja totesi, että mistä tämä glitteri on tänne joutunut? No, tulipa hieman olo, että olen se lapsi, joka on päässyt äitinsä meikkikaapille ja tyär oli tässä se äiti.

Kuivashampoita on kahdenlaisia ja toinen raikastaa ja toinen antaa rakennetta ja volyymiä.

Hiusten kuorintatuote The apple cider scrub, syväpuhdistaa hiukset ja jättää ne kiiltäviksi. Tämä oli metka tuote, sillä siinä on oikeasti niitä rakeita, mutta ne kyllä nopeasti sulaa hiuksiin vaahdottaessa. Tuotetta suositellaan käytettäväksi kerran viikossa.

Hiuslakka, The top coat for shiny power hold, on kiharoilleni toimivan tuntuinen tuote, joka pitää hiukset kuosissa, jopa tuulisessa säässä, vaikka ei vaikuttanut aluksi mitenkään voimakaalta pidolta. Mukavinta tässä on, että Kickisssä myytävät tuotteet tulevat ensi viikolla kaikkiin liikkeisiin ja hinnaltaan ovat 4,90-17.90 euron hujakoilla.

TRIB3

Aamun hiusjutuista kiiruhdin töihin ja töiden jälkeen suuntasin Töölöön ja entisen elokuvateatteri Adlonin tiloihin, missä avattiin uusi liikuntasali TRIB3, jossa hikoillaan hiit tunneilla, käyttäen juoksumattoa ja treenataan lihaskuntolikkeitä muutaman minuutin sarjoissa ja hurjan nopeaan tahtiin.

Seurasin tuntia sivusta ja hirvitti se meno, mutta tässä onkin se idea, että jokainen voi riehua siellä oman kuntonsa mukaan ja antaa kropalleen mahdollisuuden kehittyä pikkuhiljaa kohti sitä tavoitettaan. Musiikki soi ja sykevöiden mittaukset näkyvät isolla screenillä. Siinä vaiheessa minua alkoi pelottamaan, että jos osallistun tunnille ja syke ei näytä riittävän punaista, niin tuleeko ohjaaja viereen karjumaan. Ei kuulemma tule, vaan ilmapiiri on kannustava ja täytyy olla järkeä, kuinka tosissaan homman ottaa, ettei ambulanssia tarvitse tilata. Näinkin on kuulemma jossain käynyt.

Oma kuntoni on kyllä niin huonossa jamassa, joten onneksi tuolla voi vaikka kävellä, kun toiset juoksee ja tehdä tosiaan liikkeet oman kunnon mukaan. Tänne on pakko tulla testaaamaan tuntia, joten perästä kuuluu.

PENKKARIT

Ystävänpäivä menikin sitten penkkareiden hulinoissa. Olin edellisenä iltana ommellut punaiset leggarit Ihmeperhe-asuun pukeutuvalle tyttärelleni ja vielä siinä senkin jälkeen askarreltiin logo silittäen paitaan. Pieleen meni ensin, vaikka olen tästä kuvansiirrosta joskus postannutkin, niin tein samat virheet jälleen kerran. Toisaalta voin syyttää kyllä huonoja ohjeita, joita kaupasta sain, mutta olisihan minun tämä pitänyt muistaa, miten se menee.

Ensin pitää irrottaa se paperi siitä kuvasta, asettaa kuva oikeinpäin silityskohtaan ja sitten laittaa se paperi taas kuvan päälle ja silittää ja vasta sitten irrottaa se paperi lopullisesti. Ensimmäinen yritys ja koko peijakkaan kuva ja se pahuksen paperi tarttuivat paitaan kiinni ja se piti nopeasti repiä iri. No, kaikki ei tietysti lähtenyt, joten sitten väsyneenä ja turhautuneena lätkäisin uuden kuvan samaan kohtaan, niiden päälle, jotka eivät suostuneet irtautumaan ja tein juuri niinkuin pitikin ja se onnistui.

Olihan tässä vielä draamaa, kun muste alkoi loppua printteristä ja pelkäsimme, että tuleeko kuva ollenkaan oikein ulos koneesta. Onneksi kaikki lopulta meni hyvin ja saimme paidan valmiiksi ja näpersin siihen vielä vyön. Sukat ovat miehen lentosukat ja maskin teki tytär itse nahkajäljitelmäkankaasta.

Voi sitä iloa ja riemua, mitä tuo penkkarimeno toi mukanaan. Yritin kuvata, mutta sain osuman sieltä ja toisen täältä, joten sattumalta sain osumaan myös tyttäreni rekan, näihin kuviin.

Penkkariajelun jälkeen istahdimme myöhäiselle lounaalle Venn- ravntolaan, missä en olekaan ollut ruokailemassa ja kylläpä maistui hampurilaiset sekä ystävänpäivän kunniaksi tehdyt juomat hyvältä.

BEAUTYBLENDER UUTISIA

Uusia ihania värejä ja sopivasti ystävänpäivän violetteja meikkisieniä on tullut Beautyblender-sarjaan. Sain kutsun kaupungilla ollessani, tulla hakemaan tuotteet testiin ja sehän sopi minulle. Toisessa sienessä on kaunis marmorinen sekoitus valkoisen värin höystämänä ja tämän takia sienet ovatkin uniikkeja. Näitä beautyblenderin sieniä myydään Sokoksella ja Stockmanilla 19 e hintaan.

Tyttäret ovat hullaantuneet näihin sieniin ja itsekin tykkään tuputella vaikkapa tuon highlighterin silmien alle juuri tällä sienellä.

Beautyblenderilta on tullut myös viimeistelysuihke, Re-Dew Set & Refresh Spray, joka kiinnittää meikin ja pidentää sen kestoa ja ihosta tulee kaunis ja kuulas. Suihkeen ansiosta puuteri ja meikkivoide ikäänkuin sulautuvat toisiinsa. Suihke sisältää öljypohjaisia ainesosia, hyaluronihappoa ja koivu-uutetta ja se ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Uutuustuote on myynnissa Stockmannilla ja Sokoksissa ja hintaa tällä on 32,90 e.

Tämmöinen oli kiireinen ja tapahtumarikas viikkoni, mitekäs sinulla meni?

2 Comments

 • Tuuli - Lumo Lifestyle

  Hauska asu on tyttärelläsi ollut penkkareissa.

  Vaikka olen keskustassa töissä ja voin töistä melko vapaasti mennä ja tulla sen kummemmin selittelemättä, joiĺlekn viikoille tulee niin paljon tilaisuuksia, ettei kaikkiin jaksa, halua tai ehdi mennä edes käväisemään. Joskus taas usea kiinnostava menee täysin päällekäin, silloin täytyy vain valita.

  Oma viìkkoni meni Pariisissa töiden merkeissä ja vähän sairastaessakin, nyt viikonloppuna olen vain ulkoillut ja lepäillyt.

  • Minna

   Kiitos, penkkarit on aina kiva muisto, joten mukava siihen on vähän panostaa, vaikka tämä asu nyt tehtiin vauhdilla:)
   Näinhän se on, että joskus on valittava, minne menee ja voi mennä, joten kaikkiin tapahtumiin ei vaan ennätä:)
   Kuulin, että olit ollut kipeänä Parisissa, voi sentään, harmillista.Toivottavasti olet nyt kunnossa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *