Lifestyle

BRUNSSILLA TYTTÄRIEN KANSSA

Yhteistyössä Cellbesin kanssa

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Keväinen aurinko sattui onnistuneesti paistamaan myös viikonloppuna, joten sen kunniaksi järjestimme tapaamisen, brunssilla tyttärien kanssa -teemalla. Eihän se kevät täällä vielä ole, mutta kyllä se ihan jo siltä tuntui, kun asteita oli jo muutama plussan puolella, linnut lauloivat ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Tätä herkkua lisää, kiitos.

Tytöt olivat käyneet päivällä salilla, joten proteiinipannukakku oli tarpeen ja minä olin treenannut siivoamalla, joten kaikki me ansaitsimme pienen herkutteluhetken. Mies oli pelaamassa, joten tästä tuli nyt hengähdystauko siivoukseen ja istuin hetken brunssilla tyttärien kanssa.

Proteiinipannarit ovat yllättävän hyviä ja maistuivat mustikoiden ja hillon kanssa. Näissä Fast pannarimixeissä on vähän kaloreita ja niitä on nopea valmistaa. Siihen kaveriksi nuorempi tytär pyöräytti vielä herkullisen smoothien ja kahvit, joten mikäs siinä oli pöytään istahtaa ja jutella vähän kuulumisia.

Vanhin tytär on kiireinen töiden ja opiskelujen suhteen ja ennättää vain pikaisesti käydä kotona, tai siltä se minusta tuntuu, joten oli kiva, että hänellä oli aikaa nautiskella rauhassa brunssia meidän kanssa. Sovittiin, että tehdään tästä brunssilla tyttärien kanssa, tapa. Ainakin kerran kuukaudessa yritetään sopia aika brunssille, jos muuten on kiireitä, eikä ennätetä vaikka illallisella tavata. Usein noilla viikonloppuilloilla on nuorilla tietysti omia sovittuja menoja.

MUODIKAS JAKKU

Hieman sitä jo innoissaan odotellaan tuon oikean kevään saapumista ja sen takia tilasimme tyttärelle Cellbesiltä tämän tyylikkään ruudullisen jakun. Se oli nappivalinta ja koko riittävän reilu, vaikka olikin pienin koko. Tämä käy hyvin nyt talvitakin alla, mutta keväämmällä muodikkaana takkina mekon, farkkujen ja hameiden kanssa. Sopii hyvin opiskelumenoihin ja illanistujaisiin, riippuen siitä, miten rennon tai juhlavan asun tämän alle haluaa pukea. Todella monikäyttöinen ja pitkäikäinen. Tytär taisi jättää tämän päälleen, kun oli menossa illanistujaisiin kavereiden luo, joten mieleinen oli tämä jakku.

HIEMAN PUNAISTA SISUSTUKSEEN

Kyllä sen siivotessa huomaa, miten kovasti jokainen paikka repsottaa ja sellainen tehosupersiivous on kohta tehtävä. Joulun jälkeen sitä vain siunasi pimeyttä ja ajatteli, ettei kukaan pimeydessä mitään pölyjä näe tai sotkuja muutenkaan. Heti, kun aurinko ilmestyy, niin jestas, miten se karu totuus hyppää silmille.

Tänään tyydyin imuroimaan ja pesemään alakerran lattian. Sen supersiivon päivä ei ollut vielä tänään, vaikka ikkunoista keräsinkin kaikki tähdet pois ja jopa valokranssin ovesta. Pyykkiin päätyi sohvalla suojana ollut torkkupeitto ja iloisen viininpunaisen ja pehmoisen torkkupeiton heitin sen tilalle. Tämän tilasin Cellbesiltä myös, sillä haluan hiukan vaihtelua olohuoneeseen ja kivasti heti tuo torkkupeitto sitä antaa. Muut sisustusjutut saavat vielä odottaa kunnon kevättä.

Ei se paljoa tarvitse, kun koko olohuoneen ilme raikastuu pienillä yksityiskohdilla. Huomasin myös, että uudet päälliset on hankittava tyynyihin, sillä ne ovatkin siinä jo pitkän tovin nököttäneet. Yhdestä jutusta kun aloittaa, niin sitä helposti huomaa uudistavansa koko huoneen. Tällä hetkellä on viisasta pitää uudistukset kuitenkin suunnitteluasteella ja vain haaveilla, ja suosittelen pitämään pienen tauon ja nauttimaan brunssia, jotta jaksaa taas vaikka siivota.

Joko siellä on aloitettu keväiset vaatehankinnat tai sisustusuudistukset?

2 Comments

  • Tiia

    Teidän tyttäret on niin kauniita. <3 Ihana brunssihetki teillä. <3 Rakastan punaista, joten on torkkutäkki mun mieleen. <3 Cellbesiltä löytyy vaikka mitä.

    Ihanaa sunnuntaita <3

    • Minna

      Voi kiitos Tiia! <3 Brunssi tuli vähän pikaisesti, mutta ihanaa oli herkutella ja viettää aikaa tyttöjen kanssa. Torkkupeiton sävy ja pehmyeys on kyllä ihanat:) Cellbesillä on vaikka mitä, oon tainnut ennenkin sanoa samaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *