Muoti

KEVÄISET ASUVINKIT

Yhteistyössä Cellbesin kanssa

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kyllä se auringonpaiste tekee ihmeitä ja olo on todella paljon iloisempi, kun aurinko paistaa. Mennyt viikko oli kiireinen, joten viikonloppuna sai nukkua ihanan pitkät unet ja sekin tietysti auttaa asiaan.

Huomaan, että viikolla on aina niin paljon tekemistä ja työstä stressiä, että yöt jäävät pakostakin lyhyiksi ja usein kärsin myös nukahtamisen vaikeudesta. Yllättävää ja kaiketi normaalia, on sitten tämä viikonlopputankkaus unen suhteen. Onneksi edes näin, sillä ei sitä muuten jaksaisi, jos aina vain olisi univelkaa.

Tytär olisi varmasti vielä sunnuntaina nukkunut mielellään pitempään, mutta sain houkuteltua hänet mukaani kuvaamaan keväiset asuvinkit. Tilasimme nimittäin yhteistyössä muutamia tuotteita Cellbesiltä, jotta saisi vähän enemmän uskottavuutta tuohon kevääseen ja sen tulemiseen. Ihaninta keväässä on juuri sen odottaminen ja siihen valmistautuminen. Kun sunnuntaina aurinko paistoi täydeltä terältä, niin meitä ei haitannut edes kipakka tuuli.

MUODIKAS RUUTUHUIVI JA KIETAISUPAITA

Tytär oli jo syksyllä yrittänyt tilata tätä ruudullista huivia, mutta jotakin hassua kävi ja vaikka tilaus oli korissa, niin se hävisi sieltä ja tilalle tuli musta huivi. Ilmeisesti nämä huivit olivat niin suosittuja, että ne menivät hetkessä, tai sitten me vain tunaroimme. Nyt saimme tilauksen läpi ja hän sain toivomansa huivin, kevyemmän version, kuin talviset, paksut huivit ja ruuduilla.

Tyttären usko kevääseen ei horju ja hän halusi itselleen lyhythihaisen kietaisupaidan. Tämän kanssa voi tietysti käyttää neuletakkia päällä, koska vielä ei ihan näin kevyellä tarkene.

NEULOSJAKKU JA TUPSUKORVIKSET

Minua miellytti tämä neulottu jakku, joka on kevyt päällä, mutta kuitenkin lämmin. Villakangastakin kanssa meinasi kuuma tulla, joten juuri parahiksi talven loppumetreille tämä asu sopii. Tykkäsin noista pikkutaskuista, vaikkei sinne nyt mitään kannata laittaa, jotta neulos ei venyisi. Housut on zarasta, tekonahkaa ja kengät on Cellbesiltä aiemmin tilattu.

Keväiset asuvinkit voivat myös tarkoittaa asusteita eli vaikka koruja ja korviksia. Korviini tilasin tupsukorvikset, mustana. Aiemmin keväällä vuosi sitten ostamani tupsukorvikset ovat menneet hiukan pörröisiksi, joten varmaankin niissä oleva lanka on turhan ohutta ja kevyttä. Näisssä sen sijaan vaikuttaa napakalta, tuo lanka ja tuspu hyvin tehdyltä. Tykkäsin, että nämä eivät myöskään sotkeennu kiharoihini, joten olin tyytyväinen.

Eiköhän nämä keväiset asuvinkit tällä erää riitä, sillä liikaa ei voi innostua. Me kaikki tiedämme, että milloin vain sää voi muuttua ja aurinko kadota, tullakseen sitten joskus takaisin.

ARVONNAN VOITTAJA

Miten ilahtunut olinkaan syntymäpäiväarvontaan osallistuvien kommenteista. Onpa minulla ihania seuraajia ja kiitos kaikille kauniista kommenteista. Minusta oli mukava huomata, että oma laaja kirjo postauksissani on ollut oikea valinta. Minusta onkin mukava postata matkailusta käsitöihin ja siinä välissä kauneudesta. Luin tarkasti kaikki viestinne ja toivomuksia toteutan tässä kevään mittaan. Mielelläni otan jatkossakin vastaan toivomuksia ja ideoita postauksiin.

Voittajaksi arpa suosi Kristiinaa, joka kommentoi seuraavasti:

Löysin blogin ihan äsken ja jäin heti koukkuun. Blogin kuvat ja kirjoitukset ovat ulkoista ja sisäistä kauneutta tulvillaan! Taidokkaista käsitöistä nyt puhumattakaan.

Paljon onnea Kristiina! Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille.

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *