Kosmetiikka

WET N WILD EDULLINEN MEIKKISARJA

Tuotteet saatu testiin

SUOMALAISET NAISET JA MEIKKAAMINEN

Suomalaiset naiset käyttävät paljon vähemmän rahaa kosmetikkaan ja esimerkiksi värikosmetiikkaan, kuin kanssasisarensa pohjoismaissa tai euroopassa. Tästä on meitä moitittu ja kun syitä miettii, niin se voi hyvinkin olla kiinni myös rahasta. Meikkien ostaminen koetaan turhana ja turhuutena ja kyllähän tietyt meikkituotteet ja kosmetiikka maksaa. Vielä on jonkin verran vallalla täysin meikitön ja natural-look ja sehän on ihan okei, jos siltä tuntuu. Meikkiä ei tietysti ole kenenkään pakko käyttää.

Nykyisin kyllä uskon meikkitrendien myötä yhä useamman kuitenkin käyttävän meikkiä ja rahaa kosmetiikkaa, mutta se kipuraja menee siinä parissa kympissä, eli edullisia meikkejä halutaan ostaa.

Nuorempana käytin kyllä surutta rahaa kosmetiikkaan, koska silloin Suomesta ei saanut laadukkaita ja edullisia meikkejä. Oli siis pakko ostaa suhteellisen arvokkaita tuotteita, koska tuntui, että muuten rahaa heitti kuin kaivoon, koska edulliset meikit eivät vain toimineet tarpeeksi hyvin. Usein kyllä ostin meikkejä matkoilta ja tax-freestä.

Nykyisin onneksi löytyy useampia meikkimerkkejä, jotka ovat suorastaan halpoja ja silti tuotteet ovat tasokkaita. Vähän aikaa sitten esittelin Suomeen äskettäin rantautuneen kosmetiikkamerkin, Physicians formulan, jonka tuotteita olen sen jälkeen innolla käyttänyt.

Tykkään kovasti heidän meikkivoiteestaan, puuterista ja bronzerista. Valitettavasti ripsiväri ei sitten minulla toiminutkaan, mutta tietäen minun vuotavat silmäni, niin sehän ei ollut mikään ihme. Myös huulipunat saivat kiitosta värisävyn suhteen huulillani ja kulmakynä on ollut päivittäin käytössä ja mikä parasta, niin siinä on myös harja toisessa päässä.

WET N WILD

Minulle uusi merkki oli Wet n Wild meikkisarja, jossa löytyy vieläkin edullisempia meikkejä ja valikoima on suorastaan runsas.

Meikkivoide Photofocus foundation fond de teint, nude ivory on värisävyltään vaalea, hiukan punertavaan menevä, mutta sulautuu ihoon hyvin. Tyttären vaaleaan ihon tämä tasotti hyvin, mutta itse tarvitsen hiukan peittävämpää versiota. Tämä meikkivoide on siitä kuuluisa, että se saa ihon näyttämään paremmalta kuvissa ja nykyisin selfien ottaminen on niin arkipäivää, että on toki luonnollista, että meikkifirmat ovat kiinnittäneet tähän huomionsa ja tuoneet markkinoille sitä, mitä kansa haluaa.

Hohtoa antava puuteri on niin kaunis, ettei sen pintaa haluaisi edes rikkoa. Värisävy ja hohde on siinä maltillinen. Samoin tykkäsin puristepuuterista ja tuo peitevoide on peittävä, mutta siinä värisävy on hiukan liian tumma nyt, ehkä se sointuu sitten kesällä paremmin meikin kanssa.

Luomivärinä minua miellytti tämä pienempi nude-ruskea setti ja ahkerasti olenkin viime päivinä levitellyt noita sävyjä luomilleni. Aluksi pelotti, että tämä luomiväri olisi murenevaa sorttia, sen pinnalta kun irtoaa aina ylimääräistä siveltimellä otettaessa. Mutta se ei luomilla onneksi varissut lainkaan, varsinkin kun muistaa laittaa luomelle pohjustusta.

Aloituskuvassa on huikean kaunis luomiväri putkilossa, oikea herkkujen herkku Liquid catsuit, kuparinen sävy ja ihana kimallus siinä mukana. Mahtava iltameikkiin ja ei hullumpi päivälläkään, sillä saahan sitä silloinkin hohtaa. Sama idea myös tumman vihertävässä vastaavassa putkilossa.

Ihanan punaisissa huulipunissa ja huultenrajauskynässä on hyvä kesto ja pigmentit. Muutamalla eurolla saa toimivia meikkejä ja osa tuotteista on vielä vegaaneille sopivia. Tässä amerikkalaisessa sarjassa ei käytetä eläinkokeita.

Tuotteita löytyy vaikkapa Stockmannin verkkokaupasta, Ellokselta ja Tokmannilta.

Miltäs merkki vaikuttaa? Onko sinulle jo tuttu?

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *