Kosmetiikka

KOSTEUTTAVAN IHONHOIDON AVULLA KEVÄTTÄ KOHTI

Tuotteet saatu yhteistyössä Rohdos-ala

Nyt voi jo sanoa, että se kevät on jo nurkilla ja minä ainakin haluan olla valmiina sen tuloon. Ihanan kevään tuloon liittyy kaikenlaisia asioita, joita on hyvä ottaa myös ihonhoidossa huomioon. Tärkein kaikista on juuri kosteutus. Kosteuttavan ihonhoidon avulla kevättä kohti onkin helpompi kulkea.

KOSTEUTTAVAT KASVOHOIDOT

Kasvohoitoja räätälöidään nykyisin ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Enää tuskin nipistellään ihoa punaiseksi ja kosmetologikäyntiä ei todellakaan tarvitse pelätä. Olen toki monenlaisia hoitoja kasvoilleni ottanut ja osa on ollut kaikkea muuta kuin miellyttäviä, mutta niistäkin on lopputuloksena ollut ihon paraneminen.

Koen kasvohoidot tärkeäksi osaksi ihonhoitoa ja pidän siitä, että ihonhoitotuotteet räätälöidään minulle sopiviksi, ihoni mukaan. Olin ilahtunut kun Phytocèanen maahantuoja Rohdos-ala, kutsui minut keväiseen kosteuttavaan kasvohoitoon, joten pääsin sitä testaamaan viime viikolla. Nyt on hyvä aika hoidattaa iho kuntoon, ennen katupölyn ja siitepölyn aikaa.

DESTINATION FJORD

Phytocèane ihonhoitotuotteet ja kasvohoidot ovat kotoisin Islannista. Destination Fjord oli kasvoilleni tehdyn hoidon nimi ja kyseessä on raikastava ja kosteuttava hoito kaikille ihoille. Erityisen hyvä tämä hoito on väsyneelle iholle ja juurikin siksi tuntui, että tämä hoito osui minulle oikeaan saumaan. Hoidon tarkoituksena on saada asiakas rentoutuneeksi ja minulle kuvailtiin, että: ” hoito on kuin matka Islannin happirikkaille vuonoille”.

Hoidossa käytetään erilaisia hierontamenetelmiä ja kiinalaisella Tui Na- hieronnalla, pyritään asiakas saamaan rennoksi, samalla kun hoidon aikana hierotaan käsin ja siveltimellä kasvoja. Naamion vaikuttaessa hierotaan myös kädet.

Tämä hieronta sai minut ihanasti unohtamaan kaiken muun ja keskityin vain siveltimen liikkeeseen, sekä hieronnan ansiosta, hyvänolon tuomaan nirvanaan. Tuoksumaailma on tuotteissa raikas ja puhdas, mutta hyvin mieto. En usko, että tuoksuherkätkään näille reagoisi.

Hoidon kosteuttajana ja tavallaan seerumina käytetään raikkausboosteria ja viimeisenä kasvoille levitetään kermamainen kosteusnaamio, joka tekee ihosta niin pehmoisen. Hoidon jälkeen kasvoille levitetään kosteuttava tehovoide, sekä silmänympärysvoide. Tunti meni liiankin nopeasti ja mielelläni olisin ollut pitempäänkin hierottavana. Hoidon lopussa iho näytti rauhalliselta, vaikka kyllä se nenä aina minulla punoittaa, siitä ei pääse yli eikä ympäri.

Hoito kannattaa muuten valita sen mukaan, ettei enää tarvitse rynnätä töihin tai muualle tapaamisiin, vaan saa ottaa rauhallisesti ja rennosti loppupäivän. On sääli laittaa hoidon päälle enää meikkiä, joten on hyvä antaa ihon hoidon jälkeen levätä.

Phytocèanen ihonhoitotuotteissa on Jania Rubens-punalevää, joka on punainen mineraalipitoinen kasvikoralli. Sillä on erityiskosteuttavia ominaisuuksia, Palmaria Palmata merilevää, joka aktivoi pintaverenkiertoa ja parantaa ihonväriä sekä Islannin lähdevettä, jolla on kosteuttavia ja ihoa raikastavia ominaisuuksia.

PHYTOCÈANEN IHONHOITOTUOTTEET

Sain mukaani testattavakseni Phytocèanen ihonhoitotuotteista : Radiant Glow Hydra Oxygenating Cream with Iceland water, joka

 • kosteuttaa ja ravitsee
 • raikastaa ja virkistää
 • pehmentää

Kuivan ihon ystävä ehdottomasti, sillä se on kevyt, mutta ravitseva ja auttaa ihoa säilyttämään kosteuden sitomiskykynsä. Sopii päivällä ja yöllä käytettäväksi. Mukana voiteessa siis tuo Jania Rubens, islantilainen lähdevesi ja Palmaria Palmata-punalevä-

Viikon käytön jälkeen voin jo suositella, sillä pysyy myös meikin alla erinomaisesti.

Organic- Oil- trio Nutrive Concentrate, öljy joka

 • hoitaa ihoa
 • on kevyt ja jättää iholle satiinisen pinnan
 • rauhoittaa ihoa

Öljyn kanssa olen aina ollut hiukan skeptinen, olen kyllä niitä testaillut ja aina ne eivät ole sopineet iholleni. Tämä öljy on onneksi niin kevyt, että juuri öisin käytän tätä nyt aluksi ja lisään tämän sitten myöhemmin myös päiväkäyttöön. Saan helposti näppyjä, kun otan uusia tuotteita käyttöön ja hieman se iho alkoi jo kitistä, kun intouduin liian tomerasti testailemaan kaikkia yhtäaikaa. No, jälleen kerran malttia ja sitten lisään öljyn myös päivisin iholle laitettavaksi.

Creme Fermetè Jeunesse Au Wakamè Bio, voide, jonka olin jo aikaisemmin tältä sarjalta saanut testiin ja hyväksi todennut. Ihanan raikas ja kevyt päivä-ja yövoide; Age Solution Firming Cream With Organic Wakame.

 • lisää täyteläisyyden tunnetta, kimmoisuutta
 • sisältää ekologisesti kasvatettua wakame-levää, jolla on kimmoisuutta ja pehmoisuutta lisääviä ominaisuuksia

Voidenaamio Masque Marin Solution jeunesse, joka

 • kiinteyttää
 • uudistaa
 • pehmentää

Aikuisen naisen voidenaamio, jota ajattelin myös käyttää saunassa. Toimii eikä valu ja suojelee ihoa saunan lämmössä. Toki tätä voi muutenkin käyttää, mutta halusin saada saunanhimoisena naamion, jolla saan hiukan suojattua kasvojani.

Costa Rica Moisturizing Body Water, jota voi käyttää vartalolla myös tuoksun tapaan. Ihana, huumavaan eksoottinen tuoksu sopii myös hiuksille, kasvojen iholle, käsille ja tietysti vartalolle.

Lopuksi vielä esittelen Acadèmiè anti-pollution mist saastesuojan eli suihkeena todellinen monitoimisuihke.

 • suojaa saasteelta
 • kiinnittää meikin
 • kosteuttaa

Suojaa ihoa ja hiuksia ympäristön saasteilta ja sopii kaikille, miehille kuin naisille. Kosteuttaa ja raikastaa sekä rauhoittaa. Sisältää mm. Gersin alueen lähdevettä, joka on yhdistelmä rikkiä, mineraalisuoloja ja hivenaineita. Mahtava monitoimipullo vaikka matkalle lähtiessä.

Vuosi sitten kirjoittelin hiukan vastaavasta aiheesta ja sinua saattaa kiinnostaa myös se ihonhoitopostaus.

Hinnat tuotteille ja lisätiedot löytyvät Rohdos-ala sivulta ja mikäli mielit päästä tuohon hurmaavaan kasvohoitoon, niin täältä löytyy myös yhteystiedot kauneushoitoloihin.

Lämmin kiitos Sonjalle tästä ihanasta ihonhoitohetkestä.

4 Comments

 • 1nallepuh

  Ihanan värisiä pulloja, voisin kokeilla jo ihan senkin vuoksi, että näyttäisivät hyvältä hyllyssä? Ja jos vielä toimivat niin hyvin kun sanot niin sehän on vaan plussaa. Kasvohoidot on niin ihania että niissä voisi käydä vaikka kuinka paljon ja ihanat rasvat yms. tuplaavat nautinnon. Näitä voisi kyllä kokeilla….

  • Minna

   Kieltämättä sellaisia selkeitä ja yksinkertaisia puteleita ovat ja myös tyylikkäitä:) Kasvohoidot ovat kyllä ihania ja nyt varsinkin tämä rentouttava hierontakasvohoito teki hyvää:)

 • Minea S.

  Kuulostaapa ihanan rentouttavalta kasvohoidolta! Tuo Academien suihke vaikuttaa myös todella mielenkiintoiselta. Sekä meikin kiinnitys, että saasteelta suojaus samassa, wau! Tuota pitäisi kyllä kokeilla, kiitos vinkistä! 🙂

  • Minna

   Oi, sitä se oli ja olisin voinut nukahtaa tuohon hierontaan! Suihke on tosi jännä ja tämän voi ottaa vaikka matkalle mukaan, koska se suojaa koko vartalon, hiukset ja kaikki. Kiva, kun tykkäsit vinkeistä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *