Matkustaminen

UUDISTUNUT HOTELLI HOLIDAY INN

Holiday Inn-hotelli, aivan Messukeskuksen kainalossa, on saanut totaalisen uudistuksen ja se juhli juuri avajaisiaan. Uudistumista on jo ennätetty odotella parin vuoden ajan ja nyt se pääsee loistamaan, juuri samana vuonna, kun Messukeskus juhlii 100-vuotista taivaltaan.

Hotelli Holiday Inn on täydellinen messuvieraille, sillä sieltä on suora kulku Messukeskuksen tiloihin ja sinne voit hipsiä vaikka villasukissa. No, harvapa niin tekee, mutta kulku sisätilojen kautta kyllä helpottaa messuvieraita ja näytteilleasettajia.

Uudistunut hotelli Holiday Inn, koki kunnon remontin, jossa koko kiinteistö, hotellin aula, huoneet, sisustus, ravintola, sauna- ja kabinettitila, joka sijaitseen kerroksessa 10. saivat uuden tyylin. Tälle oli siis syytä kohottaa malja ja juomana on tietysti 100-vuotiaan Messukeskuksen oma, tälle vuodelle pyhitetty, M- kuohuviini.

HOTELLIKIERROS

Pääsin tutustumaan tähän hotelliin vähän etukäteen, juuri avajaisjuhlallisuuksien aamuna. Heti ala-aulaan saapuessa, tuli valoisa ja kotoisa olo. Avoin tila eli Open Lobby, toivottaa vieraat tervetulleiksi. Tila on yhdistetty ravintolan kanssa olohuonemaiseksi, viihtyisäksi oleskelupaikaksi. Open Lobby mahdollistaa myös sen, että hotellissa vierailevien ei tarvitse pesiytyä vain huoneeseensa, vaan töitä voi tehdä läppärillä, vaikka aulan viihtyisissä sohvissa tai nojatuoleissa istuen. Erityisesti E-Barin alueella on käytössä tietokoneita, langaton tulostin ja pistorasiat omille kannettaville. Open Lobby on myös paikka, jossa voi vain rentoutua ja syödä sekä treffailla muita ihmisiä.

Ravintola Plattaa operoi Fazer ja tässä ravintolassa on 271 asiakaspaikkaa. Keittiomestarina on Markus Fogelholm ja kivalta kuulosti se, että ruokalistaa tehdessä huomioidaan myös messujen tyyli, eli samaa ruokaa ei tarjota vaikkapa I love me-messuilla, kuin automessuilla vieraileville.

Kesällä tänne on tulossa vielä laaja terassialue, jolloin saa rentoutua myös ulkosalla, ruokaa ja juomaa nauttien.

Ravintola Platta ja Open Lobby tarjoavat kellon ympäri ruokaa aamupaloista illallisiin.

Hotellikierros aloitettiin sauna-ja kongressitiloista ja viihtyiset tilat saivat meidät hymisemään tyytyväisenä. Miten näissä tiloissa olisikaan mukava järjestää vaikka pienet kutsut, synttärit tai pikkujoulut. Terassilla näköttää hulppea poreamme ja maisemia saa ihailla isoista ikkunoista.

Kuntosali kuuluu jokaiseen tasokkaaseen hotelliin, joten täällä oli myös kattava kuntoilutila ja laitteilta tuntui riittävän varmasti vaativammankin kuntosalikäyttäjän makuun. Maisemia voi täälläkin katsella isoista ikkunoista.

Huoneissa, joita on 250 kaikkiaan, on muhkeat Unico Finlandin sängyt, jotka on tehty Holiday Inn-brändin vaatimusten mukaisesti. Näistä sängyistä on tullut paljon kiitosta ja jokunen on halunnut tämmöisen sängyn myös kotiinsa. Tyynyjäkin pehmeä/kova/höyhen/rouhe jne. on valittavissa monenlaisia. Kun kuulut kanta-asiakasjärjestelmään, hotelli voi tarkistaa asiakkaan toiveet edelliseltä kerralta ja näin häntä osataan palvella oikein, ilman turhia asioiden ja toiveiden uusia selvittelyjä.

Kaikkiin huoneisiin kuuluu mm. ilmainen wi-fi, 50 tuuman televisio, jossa on Googlen Chromecast, sohva tai muhkea nojatuoli, tilava suihkutila ja sadesuihku ja sviiteissä vielä kylpyamme. Huoneissa pystyy ilmoittamaan digitaalisesti sen, halutaanko huonetta siivottavaksi, joten ”älä häiritse” -kylttejä ei enää tarvita.

Asiakaslähtöisyys ja asiakkaan kuuleminen, on hotellin uudistamisessa ollut se tärkein tekijä ja tämä on tullut hyvin toteutuneeksi juuri tässä Open Lobby alueella.

Messukeskuksen pitkää ja ansiokasta taivalta on pyritty tuomaan esille hotellihuoneissa ja käytävillä vanhojen julisteiden muodossa.

Mikäli ei ole messuilija lainkaan, niin Holiday Inn on kyllä sijainniltaan paras, kun tullaan aikaa viettämään vaikkapa Linnanmäelle tai katsomaan Hartwall areenaan jääkiekko-otteluita tai tähtiesiintyjiä. Pasilasta Helsingin keskustaan on vain yksi pysäkki, joten nopeasti ollaankin ihan ytimesssä, kun siellä haluaa aikaa viettää.

Kannattaa pistää tämä hotelli Holiday Inn mieleen ja tarkkailla hotellin sivuja, kun olet suuntaamassa pääkaupunkiin, sillä siellä saa kampanja-aikaan hyviä tarjouksia hotelliyöpymisistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *