Kosmetiikka

KIHARAHIUKSISENA PESULASSA

Olen täällä blogissa kirjoitellut useamman kerran siitä, kuinka kiharahiuksia kannattaa hoitaa, tietysti omakohtaisista kokemuksista lähtien. Kiharahiuksisena Pesulassa, joka on tyylikäs kampaamo Töölössä, koin taas pitkästä aikaa hyväksyntää siitä, että minulla on permanentti. Nimenä se on jo iso huutomerkki kaikille niille, joille permanentti on nuoruudessa laitettu ja kuinka se on useimmiten mennyt pieleen. Kestokiharat kuulostavat minun korvaani kivemmalta versiolta tuosta sanasta.

Vaikka yleensä olenkin saanut kiharoista kehuja, niin kampaajat suhtautuvat permanentin tekemiseen hiukan nihkeästi ja harvassa ovat ne kampaajat, jotka sen tekemisen taitavat.


Minut oli kutsuttu paikalle kampaamo Pesula ja d`Oro Press&Pr toimesta tutustumaan Noah-hiustenhoitosarjaan. Pesulan Mikko Helin suhtautui positiivisesti kiharoihini ja innostui tekemään niihin sopivaa hoitoa. Kiharat ovat kovasti uudelleen tulossa muotiin.

NOAH -LUONNONMUKAINEN HIUSTENHOITOSARJA

Pesulassa käytetään Italialaista luonnonmukaista Noah-hiustenhoitosarjaa, jonka Mikko on löytänyt Italiasta, alan messuilta ja tuonut sen Suomen markkinoille. Sarjan pääraaka-aineet ovat kasviuutteet ja eteeriset öljyt. Tuotteissa on tehoaineina mm. mustapippuria, minttua, islanninjäkälää, basilikaa, nokkosta, jogurttia ja hyaluronihappoa, joka on YAL -sarjan tähtiraaka-aine. Hyaluronihappo pystyy sitomaan itseensä 100 kertaa oman painon verran vettä, joten se toimii tuotteessa tuuheuttajana, kosteuttajana ja antaa elastisuutta hiuksille.

Noah tuotteet eivät sisällä myöskään parabeenejä, parafiinia, silikoneja, mineraaliöljyjä, dietanoliamiinia ja natriumraulyyrisulfaattia.

MITEN HOIDETAAN KUIVAHKOJA KIHARAHIUKSIA?

Tiedostan kyllä, että kiharani ovat latvoista kuivat ja kaipaavat kipeästi kosteutta ja tehohoitoa. Kiitos vaan syksyisen kortisonikuurin, niiden vaikutuksia tässä nyt yritetään korjata.

Minulle tehtiin hoito hiuksiin mustapippuri- ja piparminttuampulleilla. Tässä ampullipakkauksessa on kahdeksan ampullia, joita suositellaan käytettäväksi pari kertaa viikossa kuuriluontoisesti. Hiustenpesun jälkeen ampullit hierotaan päänahkaan ja hiuksien pituuksiin ja annetaan vaikuttaa hetken aikaa. Tämän voi laittaa vaikkapa illalla yötä varten ja sitten pestä aamulla pois.

Kiharahiuksisena Pesulassa, sain myös kehuja kiharan luonnollisuudesta, olkoon vain permanentti. Kiharoita tulee tietysti vaalia ja myös väriä, joka on edellisen kampaamokäynnin jäljiltä vielä todella hehkuva. Mutta toki hiukset eivät koskaan voi kiiltää ja hehkua liikaa ja siihen tarvitaan kunnolliset ja räätälöidyt tuotteet. Noah sarjasta minulle löytyi myös väriä vaaliva shampoo, joka myös hoitaa kiharoitani, sekä tähän sopiva, kevyesti kosteuttava hoitoaine. En osaa käyttää jätettävää hoitoainetta, sillä pesun jälkeen kiharat ovat usein takkuiset ja hankalat selvitellä, joten valitsin siksi hoitoaineen, jonka saa suihkussa pestä pois.

Hoitoaineen jälkeen suihkitaan hiuksiin värin kestoa pidentävä suihke, jota voi sitten lisäillä päivittäin myös kuiviin hiuksiin. NOAH YAL-sarjan filler-seerumi hierotaan hiusten pituuksiin ja pari tippaa tätä paksuhkoa öljymäistä seerumia riittää meikäläisen kiharapilveen. Kylläpä hiukset tuntuivat pehmoisilta ja silkkisiltä.

Muotoilutuotteena hiuksiin hierotaan lantin verran geelimäistä tuotetta ja kiharat voi kuivatella diffuuserin avulla.

Mukaan kotiin sain siis testattavaksi nämä yllä olevat tuotteet ja nyt minä testaan ja käytän vain näitä pari kuukautta ja sitten onkin aika tarkistaa, kuinka kiharahiukseni voivat.

Noah tuotteissa yrtit ja eteeriset öljyt ovat sulassa sovussa keskenään, luoden hienostuneen, vastustamattoman ja harmoonisen huumaavan tuoksumaailman, joten tuotteita on ilo hiuksissa käyttää. Nämä eivät todellakaan kutita herkkääkään päänahkaa ja kunhan kuulet, mikä näiden hintataso on, niin todella hämmästyt.

Ilouutisena voin kertoa, että nämä tuotteet eivät ole hinnalla pilattuja ja näitä ei tarvitse lähteä täältä Helsingistä asti ostelemaan, vaan Noahilla on oma verkkokauppansa, I make your hair day Suosittelen kurkkaamaan ja sieltä löytyy kaikenlaisille hiuksille omat tuotteensa.

Millaisia ovat sinun hiustuotteesi? Kiinnostuitko Noah-sarjasta?

Tuotteet saatu blogiyhteistyössä

4 Comments

 • Tiia

  Mikko on niin fantastinen tyyppi ja kolmatta kertaa Mikon tuolissa istuneena ja aina yhtä karseilla kotiraidoilla, ei koskaan paheksuntaan, ei niin minkäänlaista. Ei ihmettelyä, eikä voivottelua mitä olen tehnyt hiuksille, sillä voi pojat tälläisiäkin tapauksia on ollut. Mikko ottaa ihmisen ihmisenä.

  Tämä sarja on fantastinen, tuoksu, hinta, filosofia ja pakkaukset. Tästä sarjasta innostuin. Mielenkiintoista olisi testailla sarjaa laajemminkin, mutta jo kerrasta pystyi päättelemään, että tekee ihmeitä hiuksille, sillä meikäläisen hiukset kiilsi, mitä eivät ole koskaan tehnyt.

  Sun kiharapilvi on tavaramerkki, joka tekee susta sut ja upeat hiukset ovat. <3

  Ihanaa viikkistä M. <3

  • Minna

   Mikko tosiaan vaikutti asiantuntevalta ja symppikseltä, eikä ylentänyt itseään mitenkään tässä tilanteessa, koska sellaistakin on todella saanut kokea:) Se on kurjaa, kun sinut mollataan siksi, että tukka on käsitelty. Olen myös saanut taivastelua siitä, että kuka niitä kiharoita nykyään enää kehtaa ottaa. Jep, minä ainakin!
   Mutta takaisin sarjaan ja kieltämättä tuoksumaailma kohdallaan ja tuotteet tuntuvat niin upeilta, että ihan odotan, että pääsen itse laittamaan näitä hiuksiini ja kokemaan, miltä ne tuntuu. Ihanaa oli kyllä olla hemmoteltavana:)
   Kiitos kauniista sanoistasi, mutta se on totta, että vaikka mikä on, niin kiharat on mun juttu!:D

 • 1nallepuh

  Aika perus kampaamo tuotteita käytän mutta kyllä kiinnostuin noista Noah tuotteista. Täytyy tutustua tarkemmin ja vaikka kokeillakin mitä mun suorat hiukset niistä tykkäisi. Sun kihara pilvi on kyllä sun juttu, ei kannata vaihtaa⚘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *