Kosmetiikka

HUULIPUNA ON MUN JUTTU

Tuotteet saatu yhteistyössä

Olen aina ollut huulipunista kiinnostunut ja koen vieläkin, että huulipuna on mun juttu. Ensimmäinen kokemukseni huulipuniin oli, kun olin 13-vuotias. Ystäväni antoi minun valita itselleni huulipunan syntymäpäivälahjaksi. Olin otettu ja innoissani, että saisin ihan oman huulipunani. Ripsiväri taisi olla jo käytössä, mutta ei silloin vielä huulipunia osteltu. En muista tuon valitsemani huulipunan merkkiä, mutta siinä oli ihanan hopeinen hylsy ja sävynä rouhea ruskea, joka nyt ajateltuna oli aika kamala sävy minulle. Muistan, että isäni silloin ihmetteli, että jopa on tumma sävy, mutta minä olin tyytyväinen ja maalasin huuliani tohkeissani. Mahdoin olla aika rajun näköinen, mutta sehän kuuluu nuoruuteen.

Ensimmäisestä huulipunastani ja valinnastani tuohon ruskeaan, olen oppinut hiukan säätämään sävyjen kanssa, jotta ne olisivat parhaiten onnistuneet valinnat juuri minulle. Toki ruskean sävy minulle käy, mutta valitsen sen lähinnä kuparisena ja käytän iltamenoissa.

Olen aina ollut mieltynyt lämpimiin punaisiin ja oranssin hehkuihin ja ne ovat olleet minulle ne sopivimmat sävyt. Mitä oranssimpi tai korallin hehkuva sävy, niin aina on tullut positiivista palautetta huulipunasta. Olen ollut yllättynyt, sillä juuri tuo oranssi on aika haastava sävy huulipunana ja se saattaa saada ihon näyttämään harmaalta, mutta ihme kyllä, oranssi huulipuna on mun juttu.

Ilman huulipunaa en lähikauppaa pidemmälle mene ja jos minulla on meikkiä, on minulla aina huulipunaa. Toki ihon pitää olla meikkivoiteella siloiteltu, jotta se huulipuna näyttää hyvälle.

Huulipunia löytyy aina muutamia laukun taskuista ja meikkipusseista. Mutta missä pussissa aina milloinkin punat seikkailee, siitä kelkasta olen jo pudonnut ja niitä tahtoo löytyä milloin mistäkin.

Sävyinä pidän myös rehellisen ja rohkean punaisista huulipunista ja yllättäen hiukan marjapuuron- ja ruskean sekoitukset innostavat myös. Olen harjoitellut pinkin käyttämistä, mutta jos se on liian sinertävää, niin se ei toimi minulla. Samoin nudet saavat näyttämään minut kuolleelta, vaikka muuten niistä pitäisinkin.

SENSAI THE LIPSTICK

Koska huulipuna on mun juttu, niin arvatkaa vaan, olinko iloinen, kun sain testiin upean laatikon ja siellä oli viisi ihastuttavaa Sensai the Lipstick huulipunaa sekä mahtava The Lip Gloss kiilto. Olin toki saanut vaikuttaa valitsemalla sävymaailman etukäteen, joten viidestä väriryhmästä; punaiset, oranssit, pinkit, liilat ja nudet, sain kokoelman, jossa värisävyt miellyttivät minua. Näissä väriryhmissä on aina kolme sävyä ja yhteensä sävyjä on 15.

Värisävyissä minun laatikossani oli Himawari orange, Suzuran nude,Sakura red, Satsuki pink ja Ajisai Mauve. Nämä nudet eivät onneksi olleet niin kalpeita ja värittömiä, joten jopa minäkin niitä voin käyttää. Tai sitten tyttäret saavat ne.

Huulipunien koostumus on silkkimäinen ja huulipunissa on hoitavia yhdisteitä. Lip care-yhdiste koostuu aprikoosiuutteesta ja se hoitaa rohtuneita huulia. Yhdessä Koishimaru-silkin kanssa ne hoitavat ja kosteuttavat huulia ja näin pystyrypytkään eivät pääse niin helposti muodostumaan huuliin.

Anti-ageing Look -yhdiste korostaa huulten muotoa ja väriä. Silky Lustrous – puuterihiukkasista koostuva yhdiste heijastaa valoa kauniisti ja saa huulet näyttämään täyteläisimmiltä.

Silk Drape-teknologian avulla on saatu aikaiseksi silkkipuuteriyhdiste, joka saa huulipunan levittymään huulille silkkimäisen pehmeäksi. Kyllä huulipunissa on eroa ja sen huomaa, kun huulilleen levittää tasokkaampaa punaa. Se ei kuivahda huulille ja rohduta huulia, vaan hoitaa ja tuo huulet esille parhaalla mahdollisella tavalla. Ilahduttavaa on myös se, etteivät nämä huulipunat karkaile juonteisiin. Joskus hoitavat punat saattavat tehdä niin ja se on todella raivostuttavaa, mutta nämä tuntuvat pysyvän hienosti siellä, mihin ne on maalattu.

Sensai The Lipstick punat ovat 52 e kpl ja niitä myydään Stockmannilla ja Sokosella.

Kuvauksessa toimi rekvisiittana tyttären tekemä ruusuinen asetelma , jonka hän tekaisi syksyllä. Ohjeet siihen löydät postauksesta linkin takaa.

Innostuitko upeista ja tyyliä huokuvista huulipunista? Mikä huulipunan sävy on sinulle se parhain valinta?

9 Comments

 • Tuuli - Lumo Lifestyle

  Ihastuttavan ylellisen näköisiä punia.

  Nuo nudet olisivat minulle sopivimmat. Kunnon punaisiakin minulla on useampi, mutta en tunne niissä oloani kotoisaksi. SInulle ne varmasti taas sopivat hyvin. Jokaisen on vain löydettävä ne itselleen sopivimmat sävyt.

  • Minna

   Nämä on todella upeita ja ylellisiä punia. Ihan huikean tyylikäs oli pakettikin, jossa ne tuli.
   Totta, että nude sopii sulle hienosti. Kannattaa kuitenkin joskus uskaltautua kokeilemaan rohkean punaisiakin punaista, vaikka kesällä:)

  • Minna

   Punat tuli niin mageessa laatikossakin, että meni jo sitä taivastellessa oma aikansa!
   Nudet kyllä kieltämättä sopii sulle hienosti, kun olet vaalea:) Mutta joskus se punainenkin kannattaa testata, vaikka kesällä, kun olet saanut vähän väriä auringosta:)

 • 1nallepuh

  Kyllä oli taas kauniita kuvia, taiteellinen silmä on sulla kohdallaan. Kauniita sävyjä, vaikka itse viihdynkin parhaiten kylmissä väreissä. Vaikka Kiitos sinun, olen uskaltautunut kokeilemaan vähän muitakin ja löytänyt niistä suosikkeja käyttöön. Ja joo, kyllä huulipunat on kanssa mun juttu. Ilman huulipunaa tuntee itsensä värittömäksi. Onneksi huulipuniin on tullut noita hoitavia yms. koostumuksia niin niistä saa hoidon ja upeat huulet samalla kertaa.
  Aurinkoista viikkoa sinulle?

  • Minna

   Kiitos:) Näissä on kaunis tuo tyttären tekemä asetelma.
   Sulle kyllä upeasti sopiikin noi viileät sävyt ja kiva, kun olet innostunut näistä mun meikkijutuista. Mä en usein ole sua kyllä ilman huulipunaa nähnytkään, joten samiksia ollaan:) Mukavaa viikkoa ja aurinkoa! <3

  • Kristiina

   Oi niin kaunis ruusuasetelma ? Kyllä olen rohkaistunut huulipunien ja varsinkin kynsilakkojen käyttöön kiitos sinun antaman inspiraation!
   Huulipunan sävyistä sopii parhaiten hiukan siniseen vivahtava puna. Montaa sävyä on tullut kokeiltua.

   • Minna

    Kiitos, tyttärelle kerron:) Ihana kuulla, että olen saanut sinut innostumaan:) Samaa mieltä, että olet myös viileä tyyppi, eli kylmät sävyt pukevat sinua:) Niin, se kyllä kannattaakin testata ja useampi puna, jotta omat sävyt löytyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *