Kosmetiikka

APUA ONGELMAIHON MEIKKAAMISEEN

Tuotteet saatu yhteistyössä L`Orealin kanssa

Monenlaisia meikkisarjoja on tarjolla ja useimmat niistä lupaavat vaikka mitä ihmeellisempiä lopputuloksia. Kaikki eivät luonnollisestikaan pysty lupauksia toteuttamaan, mutta apua ongelmaihon meikkaamiseen on saatavilla. Nimittäin Kicksin valikoimista löytyy IT COSMETICS, joka on todellinen ongelmaihon pelastaja.

TARINA MEIKKISARJAN TAKANA

On hienoa, että löytyy apua ongelmaihon meikkaamiseen ja usein tällaisen meikkisarjan luomisen taustalla on henkilökohtaisia tarinoita. Nimittäin Yhdysvaltalainen tv-ankkuri Jamie Kern Lima, kärsi ruusufinnistä. Tämä sairaus saa kasvot punoittamaan, pintaverisuonet katkeilevat sinertäen ikävästi ja pientä finnimäistä näppylää ilmestyy kasvojen iholle. Jamie oli ruusufinnin takia menettänyt myös kulmakarvansa. Uutisankkurina toimiessaan, hän joutui olemaan studiovalojen paahteessa ja mikään meikki ei tahtonut kestää koko lähetystä loppuun saakka.

Jamie alkoi kehittää omaa meikkisarjaa plastiikkakirurgien avustuksella, jossa otettaisiin tämä sairaus huomioon. Tuotteiden tuli olla peittäviä, mutta myös hoitavia, sillä ruusufinni ärtyy helposti kosmetiikasta. Näin syntyi It Cosmetics eli Innovative Techonology, kymmenen vuotta sitten.

Jamie ei tahtonut kuitenkaan saada meikkisarjalleen rahoitusta. Hänelle sanottiin, ettei Jamie voisi olla uskottava mainoskasvo tuotteille, sillä hän ei ollut riittävän laiha tai kaunis. Mutta hän sai kuitenkin 10 minuuttia mainosaikaa ostoskanavalta. Tässä hän paljasti yleisölle punoittavat kasvonsa ja toivoi samoista ongelmista kärsivien katsojien samaistuvan häneen ja innostuvan sarjasta. Tuhkimotarina päättyi onnellisesti ja tuotesarja myytiin heti loppuun mainosesityksen jälkeen.

Sarja sopii jokaiselle ja voit uskoa, että tämmöisille tuotteille on kysyntää. Sarja onkin saanut paljon kehuja ja voittanut palkintoja. Taitaapa olla viiden myydyimmän meikkisarjan joukossa Yhdysvalloissa.

CONFIDENCE IN A CREAM

 • nopeasti imeytyvä
 • tekee ihon pehmeäksi
 • sopii kaikille ihotyypeille
 • tasoittaa värisävyä
 • häivyttää huokosia
 • sisältää anti-aging Armour, Rejuvenating Concentrate-seerumia

YOUR SKIN BUT BETTER CC-VOIDE SPF50+

 • peitettävyys
 • anti-aging ihonhoito
 • spf50+ UVA/UVB
 • ihon sävyn korjaaminen
 • kosteuttavuus
 • 12 värisävyä

BYE BYE UNDER EYE

 • vedenkestävä, täysin peittävä peitevoide
 • pitkäkestoinen
 • peittää tummat silmänaluset, punaisuuden, katkenneet verisuonet, muut ihon epätäydellisyydet
 • kuusi sävyä

BYE BYE PORES

 • mattapintainen puuteri
 • häivyttää ihohuokoset
 • väritön ja talkiton koostumus
 • ei pakkaannu juonteisiin

Sarjasta löytyy myös upeat siveltimet, joiden pehmeyttä en aikaisemmin ole siveltimissä tavannut. Eivät sisällä eläinkarvaa.

BROW POWER POWDER -KULMAKARVAPUUTERI

 • sävy mukautuu kulmien mukaan sopivaksi, riippuen paljonko painat kynää
 • saat luotua tarkkaa ja pehmeää jälkeä viistopäisellä kulmavärillä

SUPERHERO MASCARA

 • elastic strech mahdollistaa kaartuvat, kauniit ripset, jotka näyttävät pidemmiltä
 • yhdellä vedolla saat ripsiisi näyttävää volyymia

MITEN MEIKKISARJA TOIMII MINULLA

Ilokseni sain kutsun tämän It Cosmetics sarjan vaikuttaja-tapahtumaan viime viikolla ja siellä minulle valittiin sopiva sävy tähän cc- voiteeseen, sekä peitevoiteeseen. Tämä sarja on niin kuin minulle tehty, sillä olenhan usempaan otteeseen valitellut kasvojeni punaisuutta ja ikäviä katkenneita verisuonia ja sitä, kuinka olen etsinyt apua ongelmaihon meikkaamiseen. Mikään kun ei tahdo peittää kunnolla ja kyllä sitä toivoisi, että meikkivoide ei myöskään näyttäisi kovin pakkelilta kasvoilla.

Olen ollut todella huolissani siitä, että minulla vielä couperosa-vaiheessa oleva tilanne, saattaa pahentua rosaceaksi. Tämä kevätaika on usein se puhkeamiselle otollinen aika. Kaikki katupöly ja allergisena kun kärsin vielä siitepölystä, niin ei se yllätys olisi, jos se puhkeaisi. Kurjinta on, kun ihoa kihelmöi ja kuumottaa, mutta kyllä hyvät ihonhoitotuotteet ja kasvohoidot ovat olleet suureksi avuksi. Toivoa ei saa heittää, mutta ihoa tulee vaalia ja hoitaa hellästi ja meikata sellaisilla tuotteilla, jotka eivät ihoa ärsytä.

Tykästyin näihin tuotteisiin ja tein aiheesta meikkivideon Tukholman matkalla, sillä halusin näyttää teille, kuinka hyvin punaisen ihon saa peitettyä kauniin kuultavaksi. Eikä näytä pakkelilta. Olkaapas hyvät.

Tuotteita voi katsella lisää Kicks verkkokaupasta

4 Comments

 • 1nallepuh

  Miten ihanan näköiset siveltimet, kyllä kelpais mullekin. Videosta näki kuinka hyvin punaisuus peittyi ja aika vähällä voide määrällä. Meikkivoidetta vois kokeilla kun itsekin kärsin punaisuudesta ja ehdottomasti täytyy muistaa ne siveltimet kun niitä taas tarvii uusia.
  Aurinkoisia päiviä?

  • Minna

   Siveltimet oli jotain ihmeellistä, kun olivat niin pehmoiset! Määrällisesti ei tarvitse voidetta paljoa ja hyvin peittyy, kuten videolta näkyy, joten suosittelen:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *