Kosmetiikka

R-RETINOATE INTENSE SEERUMI

Tuote saatu yhteistyössä

Medik8 ihonhoitosarja iloitsee uudesta mestariteoksestaan, R-Retinoate Intense seerumista, jota käyttäessä on mahdollista saada huikeita tuloksia kotioloissa. Todellinen youth activating cream.

R-RETINOATE INTENSE YOUTH ACTIVATING CREAM

 • seerumi sisältää parhaita A-vitamiineja
 • seerumissa kaksi tehokasta molekyyliä on yhdistetty toisiinsa, kristallistabiloitu Retinaldehyde Retinyl Retionateen
 • kahdeksan kertaa vahvempi kuin retinoli ja 11 x nopeampi
 • tarkoitettu yökäyttöön
 • hienot rypyt ja juonteet häviävät neljässä viikossa
 • ihosta tulee kuulas ja kaunis
 • väri ja rakenne paranevat
 • tulokset ovat pitkäkestoisia
 • soveltuu kaikille ihotyypeille

KOKEMUKSET TUOTTEEN KÄYTÖSTÄ

Huikean tyylikäs pullo täynnä täyttä tavaraa. Tuote on pehmeän vaaleanpunaisen sävyistä ja siinä on miellyttävä tuoksu ja levittyvyys on upea. Madagaskarin vanilja ja sitrus tuoksussa mukana, tuovat tuotteeseen sitä ylellisyyttä. Pari pumppausta riittää koko kasvoille ja kaulalle. Seerumi on ihanan kosteuttava ja sen päälle en minäkään, kuiva- ja herkkäihoisena tarvinnut muuta. Se ei kiristellyt eikä kuivattanut ihoa, mutta neljän, viiden viikon jälkeen huomasin, että lisäkosteutusta voisi seerumin päälle laitella. Saattoi juuri tämä säiden muuttuminen ja auringonvalon lisääntyminen vaikuttaa myös asiaan.

Yllättävää oli, että herkistynyt ja couperoottinen ihoni sopeutui tähän tuotteeseen aika kivuttomasti. Tuote on sen verran tujua, että iho on totutettava sen käyttöön. Ensin seerumia levitellään kaksi kertaa viikossa puhtaalle iholle, välttäen silmänympäryksiä, kahden viikon ajan. Aluksi tuntui pientä kihelmöintiä ja kiristystä, mutta koin sen iholla kuitenkin napakkuutena, eikä se ollut mitenkään ikävältä tuntuvaa.

Kaksi seuraavaa viikkoa R-Retinoate Intense tutustutetaan ihoon joka toinen yö ja sen jälkeen voidaan siirtyä käyttämään tuotetta joka yö. Päivisin on muistettava lisätä aurinkovoidetta, jotta iho ei pala. Tänä talvena ei pahemmin ollut sitä vaaraa ja onneksi käytän 20 spf suojakertoimella varustettuja aurinkovoiteita ja nyt viime aikana olen siirtynyt sitten käyttämään meikkivoidetta, jossa on spf 50. Auringosta saa myös nauttia, vaikka A-vitamiinipitoisia voiteita käyttääkin.

Aamuisin katselin ihoani peilistä ja olin tyytyväinen siitä, kun iho näytti suhteellisen tasaiselta ja rauhalliselta. Koko aikana, noin kuusi viikkoa, kun seerumia käytin, iho ei puskenut näppylöitä tai vaikuttanut ärtyneeltä. Huomasin kuitenkin, että tietty ajanjakso on tarpeeksi yhdellä kertaa ja päätin lopettaa kuurin. Iho joutuu nyt muutenkin rasitukseen siitepölystä ja katupölystäkin, joten iho vaikutti lopussa hieman kuivalta ja punoituskin lisääntyi. Ajattelin, että on viisaampaa jatkaa seerumia kuuriluontoisesti taas syksyllä.

Seerumi on tehokas ja olen havaitsevani pieniä ryppyjen madaltumisia, joten tuote tuntui toimivan. Tämän kanssa olisi ollut tietysti hyvä käyttää sarjan omia tehokkaita päivävoiteita ja silmänympärysvoiteita tukemassa tehokuuria, mutta minulla oli käytössä nyt vain tämä seerumi.

R-Retinoate Intense on kyllä riittoisa, mutta huikea hinta saattaa hillitä hieman tämän kanssa läträämistä, sillä tämä seerumi maksaa 259 e. Toisaalta usein seerumilla on oma hintansa ja siihen päälle vielä yövoiteen hinta, niin silloin se ei tunnu niin pahalta, koska tämä syväkosteuttaa ihoa, joten yövoidetta ei tarvita.

Onko seerumi sinulle tuttu tai Medik8 yleensä?

6 Comments

 • JonnaH.

  Mä en pystynyt tätäkään lopulta käyttämään kaikkina päivinä, vaikka tein ohjeiden mukaan, mutta niin se vaan on itselläni retinolituotteiden kanssa. Huomasin, että joka toinen pvä oli lopulta paras rytmi omalle iholle. Kesällähän en retinolia käytä, kun pitäisi olla entistäkin tarkempi auringosuojan kanssa.

  • Minna

   No mietin tätäkin vaihtoehtoa ensin, että en laittaisi joka päivä, mutta päädyin sen sitten lopettamaan, juurikin samoista syistä. En uskalla altistaa ihoa enempää, kun joutuu muutenkin koville:) Mutta mielenkiintoinen ja tehokkaalta tuntuva seerumi kyllä oli:)

  • Minna

   Oma ihoni on aika punainen ja herkkis, mutta silti se sopi hienosti, mutta kohtuus kaikessa ja oli pakko lopettaa kuuden testiviikon jälkeen:) Varmasti ne, joilla on paksuhko iho ja se ei reagoi, tämä on helppo tuote, mutta itse pidän nyt syksyyn taukoa, jo auringokin vuoksi ja sitten katson uudestaan.
   Mukavaa pääsiäistä Tiia <3

 • 1nallepuh

  Kuulostaapa tehokkaita voiteelta, mutta hinta on kyllä aika kova. Tosin jos tuote on riittoisa ja vielä tekee mitä lupaa saa varmasti rahoille vastinetta. Pullo on kyllä tosi tyylikäs ja ehkä joskus kun on ylimääräistä vois vaikka kokeilla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *