Kosmetiikka

HERKISTYNEEN IHON HOITOON

Tuotteet saatu yhteistyössä Bioeffectin kanssa

Olen saanut kokeilla Bioeffectin ihonhoitotuotteita muutaman vuoden ajan ja joka kerta voin todeta, että tuotteet kyllä toimivat. Bioeffectistä on apua herkistyneen ihon hoitoon, ja oma ihoni on hyvä esimerkki tästä. Se on rauhoittunut aina, kun olen näitä seerumeita testaillut. Toki välillä tauot ovat olleet pitkiäkin, mutta näitä tuotteita kun voi käyttää myös kuuriluontoisesti, niin se ei ole haitannut lainkaan.

BIOEFFECT EGF+ 2A DAILY DUO

Uusimpana tuotteena Bioeffectiltä tuli jo vuosi sitten Bioeffect EGF+2A Daily Duo. Tätä minäkin täällä esittelin ja tyytyväisenä käytin, mutta jo jonkin ajan päästä meinasi hermo mennä, kun tuota paksumpaa tuotetta ei meinannut millään saada pullosta ulos. Osa tätä kallisarvoista seerumia jäi pulloon, vaikka yritin sitä vaikka millä puikollakin onkia.

Tämä ongelma oli onneksi pian huomattu myös Islannissa ja nyt tuote on pumppupullossa, toimien loistavasti. Hintaa tällä setillä on 195 e, joten ei ihme, että minäkin yritin kaikkeni, jotta saisin tipat silloin käyttööni, mutta nyt ei tätä ongelmaa tosiaan enää ole.

MICELLAR CLEANSING WATER JA OSA WATER MIST

Sen verran tuli myös mediatilaisuudessa oppia, että kannattaa aina suihkauttaa tätä Osa Water Mist suihketta ensin puhdistetuille kasvoille. Seerumi tavallaan aktivoituu kosteudessa paremmin ja suihke auttaa näin seerumia levittymään iholle.

Aluksi näiden seerumeiden kanssa kun tulee fiilis, ettei yksi pieni tippa mihinkään riitä. Mutta nyt huomaan, että riittää se, joten vaikka tuotteet ovat arvokkaita, niin ne ovat myös riittoisia. Osa Water Mist ja Micellar Cleansing Water ovat myös olleet esittelyssä vuosi sitten blogissa, joten suosittelen kurkkaamaan tuon linkin taakse ja saat niistä lisää tietoa.

ON-THE-GO ESSENTIALS

Tällaista matkapakkausta olenkin odottanut. Ihanaa, että näiden puteleiden kanssa ei tarvitse lentomatkalle lähtiessä miettiä, että mihin purkkiin tuotteita pursottaa, jotta niitä saa myös matkan päällä kiitollisesti ulos sieltä purkista.

Tähän pakettiin kuuluu siis tuo puhdistusvesi Micellar Cleansing Water, jolla muuten lähtee myös kevyet silmämeikitkin. Bioeffect Volcanic Exfoliator, jota esittelin jokin aika sitten myös youtube kanavallani, Spa-hetki aiheena, sopii myös herkistyneelle iholle.

Bioeffect EGF seerumi ja EGF Day seerumi, jotka ovat ohrassa tuotettuja, iholle luonnollisia kasvusolutekijöitä (EGF). Seerumit korjaavat ihon ikämuutoksia ja vilkastuttavat solujen uusiutumista. Ihosta tulee kirkkaampi ja heleämpi ja seerumit auttavat myös pigenttimuutoksiin ja punoittavan ihon hoitoon. Seerumissa on vain 7 raaka-ainetta.

Bioeffect on-the-go-essentials on hyvä myös tuotteiden testaamiseen. Se ei rasita kukkaroa niin paljon ja näet kuinka ihosi tuotteisiin reagoi. Paketin hinta on 67 euroa.

Herkistyneen ihon hoitoon tuntuu välillä olevan vaikeaa löytää sopivaa tuotetta. Ihoni on varmasti aina punoittava, vaikka mitä käyttäisin. Mutta nämä tuotteet ovat kuitenkin, esimerkiksi luonnonkosmetiikkaan verrattuna ja omat allergiat huomioiden, niin puhtaita, että minun ei tarvitse pelätä mitään isompia herkistymisreaktioita. Jokunen näppy ilmoittaa aina siitä, kun tuotteita vahdan, mutta muuten voin olla huoleton.

Ikäjuonteisiin ja ryppyihin minulla nämä tuotteet eivät ole ennättäneet kunnolla vaikuttaa. Tuotteita pitäisi sitten käyttää huomattavan paljon kauemmin ja siihen ei muutama kuukausi kyllä riitä. Huomaan kyllä kivasti ihon napakoituvan, kun käytän näitä tuotteita pitemmän aikaa.

Mikäli sinulla on couperosa tai rosacea, niin suosittelen kokeilemaan vaikka ensin tuota matkapakkausta. Tuotteita myydään verkkokaupassa ja Stockmannilla ja nyt myös Kicksissä.

Video tuosta kuorintavoiteesta löytyy Kristallikimara youtubekanavalta

4 Comments

  • 1nallepuh

    Tuota matkapakkausta täytyy kyllä kokeilla kun taas tulee tarve ostaa täydennystä kaappiin. Eikä ole edes paha hinta. Muutenkin tuotteet kuulosti siltä, että niitä olisi mielenkiintoista kokeilla miten oma iho niihin vastaa. Kiitos hyvästä jutusta⚘

    • Minna

      Tämä on juuri sellainen matkapakkaus, jota voi käyttää, eikä välttämättä tarvitse edes matkalle lähteä:) Tällä paketilla pääsee jo näkemään vähän, miten seerumit rauhoittaa ihoa. Muutenkin matkalla ollessa, on kiva, että ihonhoito voi olla helppoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *