Lifestyle

SYNTYMÄPÄIVÄBRUNSSI PARVEKKEELLA

Yhteistyössä Mastermarkbrands & Eva Solo

Olipa onni, että ennätimme juhlia vanhemman tyttären syntymäpäiviä, ennen näitä kylmenneitä säitä. Syntymäpäiväbrunssi parvekkella oli tarkoitus saada aikaiseksi oikeana päivänä. Jos olisimme yhtään odotelleet, niin olisi taitanut olla aika kylmä värjötellä parvekkeella, sillä meillä ei ole parvekkeella toimivaa terassi/parvekelämmittäjää.

On siis viisasta tehdä asioita heti, eikä vasta viidestoista päivä, kuten sanontakin kuuluu. Syntymäpäiväbrunssi parvekkeella onnistui siis sään puolesta mainiosti ja näitä juhlia vietimme reipas viikko sitten.

Tytär muutti tarkalleen vuosi sitten omaan kotiinsa ja ihmeen hyvin tähän on nyt sopeuduttu, vaikka haikea mieli joskus valtaakin. Lapset ovat vain lainassa ja se on niin totta. Mutta onneksi olemme vielä kuitenkin yhtä perhettä ja tapaamme ja viestittelemme suhteellisen säännöllisesti. Opiskelu ja työ toki rajoittavat tyttären arkea ja viikonloppuja, mutta onneksi sentään synttärisunnuntai osui vapaapäiväksi hänelläkin.

SYNTYMÄPÄIVÄBRUNSSI PARVEKKEELLA

Tarjoilut koottiin suhteellisen helposti, eli kaiken melkein ostin valmiina. Näin säästin myös itseäni ja kaiken sen siivoamisen ja parvekkeen laittamisen jälkeen, sain nautiskella herkuista ja perheen yhdessäolosta. Parvekkeen kesäkuntoon laittamisesta voit lukea tuosta linkistä.

Syntymäpäiväbrunssilla riitti, kun tarjolla on suolaista, kuten kanaa, tukevampaa salaattia, patonkia sekä makeita herkkuja, kakkua unohtamatta.

Pakko se on myöntää, etten edes kykenisi loihtimaan näin kauniita ja täydellisiä donitseja, joten pakasteallas on siunaus ja kotiin kannattaakin näitä herkkuja varastoida, jotta saa nopeasti myös yllätysvieraille pöytään syötävää.

Tyylikkäillä astioilla ja kattauksella on aina suuri merkitys, vaikka kattauksen tekisikin parvekkeelle. Minusta on kutenkin kiva laitella pöytä koreaksi, käytännöllisyyttä kuitenkaan unohtamatta.

EVA SOLO KITCHEN NORDIC UUTUUDET

Kuvassa olevan Eva Solo Nordic kitchen– sarjan mattamusta ja tammipohjainen tarjoilualusta, on toimiva ja tyylikäs kesäkauden kattauksiin. Tämä sopii loistavasti juuri piha- ja parvekejuhliin, sillä se on tukeva, mutta muotoilultaan ei kuitenkaan liian jykevä. Meillä oli jo omasta takaa tuo Eva Solon kaadin, joten se sopi tyylin tosi hyvin. Lasit ovat Riviera Maisonin ja hankittu talvella nuoremmalle tyttärelle.

Tykkään kyllä tosi paljon tästä tarjottimesta, koska tarjottimella voi hyvin kantaa vaikka ohuet samppanjalasit, sillä se on vakaa. Painoakin se kestää ihan mukavasti, joten tällä voin nyt kannella sujuvasti aamiaiskattauksen jälkeiset tiskit alakertaan. Lisäksi käytän tätä ehdottomasti mustan pöydän päällä parvekkeella sisustussomisteena ja kosmetiikan kuvaukseenkin tämä sopii.

Vapun ollessa vain päivien päässä, hankimme synttärisankarille oman vappukoiran. Allergiaa tästä ei ainakaan tullut ja sopuisasti antoi meidän nautiskella ruokia rauhassa.

Eva Solon Nordic kitchen – sarjaan on tullut uutuuksia myös keittiövälineiden osalta. Silikoniset sekoituslusikka, tarjoilulusikka ja lasta, eivät naarmuta pannujen pintaa ja ovat kauniita juuri tuon mustan ja tammen yhdistelmänä. Nämähän voi kivasti jättää keittiön työpäydälle ihaIltavaksi. Ainoa ikävä puoli on tietysti käsin tiskaaminen, puuosan takia. Ei auta, on vain otettava tiskiharja käteen ja äkkiäkös ne on pesaistu.

Illalla iski sitten tietysti nälkä, vaikka en olisi uskonut tuon herkuttelun jälkeen. Munakas ainakin onnistui täydellisesti lastaa käyttäen ja sain sen käännettyäkin kokonaisena.

Termosmuki kuului myös näihin uutuuksiin ja sellainenhan on jokaisen liikkuvan ja ainakin nuoren kädessä aika usein. Nuorempi tytär omi tämän termosmukin itselleen, jo siitäkin syystä, että hän juo usein teetä ja tämän termosmukin kanssa tuli teesiivilä. Kätevä juttu ja eihän sen todellakaan tarvitse aina olla kahvia, kun termarista juodaan.

Iloisena olimme kaikki siitä, että syntymäpäiväbrunssi parvekkeella onnistui täydellisesti. Kiva, että olemme aloittaneet parvekkeen käyttämisen jo heti kevään alussa, joten varmasti täällä muitakin hetkiä juhlitaan ja vietetään, ainakin ne lauantai-illat saunan jälkeen, jos ei muuten tarkene.

6 Comments

 • 1nallepuh

  Ihana keidas teillä kotona ja mitä herkkuja, nam? Todella tyylikkäitä keittövälineitä ja varmasti mukavan tuntuisia kädessä. Tarjotinkin oli kaunis ja jos vielä tukeva niin sehän on vaan plussaa. Termosmukeihin mulla on joku himo ja voisi aina ostaa uuden kun mieleisen nään ja toi kyllä kävis mullekin?
  Ja kaksi koiraa omistavana voin sanoa, että toi koira on suht helppohoitoinen??
  Ihanalle sankarille onnittelut ??⚘

  • Minna

   Kiitos:) Todellakin tuntuu mukavalta kädessä, kuten puu aina. Teemosmukeista on myös tytär innostunut ja aina ne häviää hänen käyttöönsä:)
   Eikö olekin helppo ja allergiaton koira:) Kiitos, kerron terkut tyttärelle!

 • Tiia K

  Teidän parvekkeella näyttää ihanalta ja tuo tarjotin on mieletön ja kannu. Kelpaisi ja sopisi muuten meidänkin pihalle. Nuo paistinpannut on parasta mitä tiedän!

  Onnea tyttärelle ja perheelle ja ooh mitkä herkut, ihanat synttärit teillä. <3

  • Minna

   Kiitos, kyllä se kivalta nyt näyttää ja aina muutama kasvi saa aikaan kivasti kotoisuutta:)
   Mies on tosiaan saanut joskus lahjaksi tuon kannun ja kun sain tuon tarjottimen, niin sehän sopi hieosti samaan tyyliin:) Sarjan tuotteet on kyllä tosi laadukkaita.
   Kiitos, kerron terkut ja tosiaan, nykyisin synttäreitä juhlitaan vain omalla porukalla ja nuoriso sitten tietysti omassa ystäväpiirissään erikseen:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *