Kosmetiikka

KESÄMEIKKI BRONZE BLISS

Yhteistyössä Isadora, tuotteet saatu

Juuri kun pääsin hehkuttamasta kevättä, niin johan se kesä jo ovia kolkuttelee, tai ihan kohta. Ainakin aurinko kertoo, että on jo aika tuoda esille kesämeikki Bronze Bliss, Isadoralta.

KESÄMEIKKI BRONZE BLISS

Ihanasti auringon hyväilemä, päivettynyt iho hehkuu ja näyttää terveeltä. Itse kyllä suosin aurinkovoiteita jo varhain keväällä ja meikkivoidekin on vielä suhteellisen vaalea. Siihen voi kuitenkin meikata auringon hehkua, joten kesämeikki bronze bliss bronzerilla sipaisu poskipäille ja otsanrajaan kolmosen muotoon, auttaa jo paljon ja iho saa hiukan rusotusta.

Bronzer Bliss sävyistä vaaleampi, sopii minun iholleni eli Glow bronzer 13 ja sitten hiukan myöhemmin kesällä voin siirtyä tuohon Beach tan 07. Liian tumma bronzer näyttää ihollani likaiselta, joten värisävyjä kannattaa testata kunnolla luonnonvalossa.

Kauniit ja toimivat siveltimet ovat kaiken meikkaamisen perusta ja miten ihanalta tämä kaunotar iholla tuntuikaan. Bronzerin laittaminen oli helppoa, joten kunnon siveltimillä onnistuu varmasti.

Poskipäille voi sipaista vähän lisähehkua Bronzing stickillä, joka on voidemainen ja leviää pehmeästi iholla. Sävy tuo kauniin kimalluksen poskiluulle ja voihan sitä sivellä myös vaikka kaulaan ja olkapäille, asun niin salliessa.

Veikeät Isadoran highlighting kynät, ovat helpot käyttää silmäluomille ja silmän sisänurkkaan, peittämään tummuutta. Ilmejuonteisiin ja huulille antamaan pulleutta ja korostamaan amorinkaarta. Värisävyistä löytyy erilaiseen meikin tekoon kolmea sävyä ja olen mieltynyt tuohon ruusukultaan eli pink gold sävyyn. Se jotenkin toimii parhaiten näistä kolmesta sävystä, vielä kalpeahkolla ihollani.

Karibia tulee mieleen näistä ihanan kesäisistä silmämeikkisväyistä. Olen jo vuosia toivonut pääseväni Karibialle, mutta ihan vielä en sinne ole päässyt. Nyt saan siis fiilistellä meikkipaletin avulla tätä Karibiaa. Meikkipaletin nimi on kylläkin Bronzing eye bar 70 bronze bliss.

Ihan ensimmäiseksi vieroksuin tuota turkoosia, mutta kun sitä kokeilin, ihastuin. Se korostaa kivasti sinisiä silmiä, joten tänä kesänä minulla on varmasti rajauksena tuota turkoosia. Mutta kaikki muutkin sävyt, pronssin hehkuiset, ovat juuri niin minun sävyjäni, että tämä paletti on varmasti kesällä kovasti käytössä ja kesälomanmatkalle lähtee ehdottomasti mukaan.

Huulille saa kivan kimaltavan ja hiukan hohtavan punan näistä kauniissa hylsyissä olevista punista. Jo löytyi taas ihanat oranssin, pinkin ja rehellisen punaiset sävyt. Tein meikkivideon Isadoran Bronze Bliss kesämeikistä ja videolla näkyy huulillani epätavallinen sävyvalinta, joka oikeasti ei näytä hullummalta meikäläiselläkään.

Joko sinä lämpenet kesämeikille? Oletko bronzerin suurkuluttaja, vai maltillinen sipsuttelija?

4 Comments

  • 1nallepuh

    Olitpas tehnyt kivan meikkivideon, siitä sai kivasti vinkkejä miten tuotteita voi käyttää. Highlighting kynät vaikutti kokeilemisen arvoisilta ja vau mitkä värit meikkipaletissa!
    Ihanaa viikonloppua ⚘

  • JonnaH.

    Isadoran aurinkopuuterit on parhautta! Tykkään niistä eniten Guerlainin ja Marc Jacobsin lisäksi. 🙂 Tykkään, että ovat isoja ja niissä on iso peili, ottaa tollaisen mukaan matkalle, niin ei muuta käsipeiliä tarvi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *