Kosmetiikka

CLARINS EXTRA-FIRMING IHONHOITOLINJA

Tuotteet saatu yhteistyössä Clarinsin kanssa

Kosmetiikkaan hurahtaneet ymmärtävät, miten ihana on suitsuttaa tuotteista, joihin suorastaan rakastuu. Tuoksumaailma, tuotteiden koostumus ja tehokkuus ratkaisevat ja siksi Clarinsin tuotteet ovat niin upeita.

Clarins Extra-Firming ihonhoitolinja on kehitetty yli 40 vuotiaille naisille, joiden kasvoilla näkyvät ryppyjen ja veltostumisen merkit. Kukapa ei halua näyttää freesimmältä ja raikkaammalta, joten tämä tuotelinja on varmasti monelle tarpeeseen.

Sain jo talvella Clarins Extra-Firming ihonhoitolinja -tuotteet testiin ja nyt kerron kokemuksia, vaikka voiteita onkin vielä jäljellä. Ovat muuten aika riittoisia.

CLARINS EXRTA-FIRMING YEUX

Silmänympärystuotteissa arvostan sitä, että ne kosteuttavat ja napakoittavat herkkää ihoa silmien ympärillä. Kärsin myös turvonneista luomista ajoittain ja olen huomannut, että ravinnolla ja suolan käytöllä on paljonkin merkitystä.

Kiire ja stressi vaikuttavat myös ihon kuntoon ja tietysti myös silmien alue reagoi ja ryppyjä syntyy helpommin silloin, kun elämässä on muutenkin kaikkea liikaa ja perässä ei tahdo pysyä.

Usein myös nämä silmänympärystuotteet voivatkin saada aikaan turvotusta, joten voiteiden kanssa ei sovi läträtä. Sitä tarvitaan vain pienenpieni määrä taputellen, jotta tuota turpoamista ei tapahtuisi.

Clarins Extra-Firming Yeux 2-in-1 tuotteessa, voiteen hoitavuus ja ryppyjen siloittavat tekijät yhdistyvät. Mitacarbus- ja kengurunkukkauutteen lisäksi, silmänympärysvoide sisältää kolmea kasviuutetta, jotka vähentävät ja estävät silmänympärysalueen turvotusta ja tummuutta:

 • kofeiini
 • silkkialbitsianuute
 • hevoskastanjanuute

Helmiäishiukkasia sisältävä voide saa ihon silmien ympärillä näyttämään hyvältä ja valon siihen osuessa luodaan optinen harha ja virheitä tai ryppyjä ei niin huomaa.

Kengurunkukka kasvaa Australiassa ja sen kukinnot muistuttavat kengurunkäpälää ja siitä tämä nimi tulee. Kukasta innostuttiin sen uusiutumiskyvyn ansiosta. Lyhyesti tiivistettynä, kukan uute auttaa dermistä toimimaan ja uusiutumaan tehokkaasti.

Tykkäsin seerumista, sillä silmäni eivät alkaneet vuotamaan ja vieläkin kun tätä käytän ja on siitepölyaika, niin ei ole ongelmia. Koen, että iho näyttää hoidetulta ja ravitulta silmien ympärillä, mutta eihän ne rypyt tietysti mihinkään katoa. Hinta 62 euroa.

CLARINS EXTRA-FIRMING PHYTO-SERUM

Tämä napakoittava seerumi oli minulla välillä öisin käytössä ilman mitään muuta, sillä se oli ihmeen kosteuttava. Päivisin käytin tätä myös, mutta lisäsin voiteen päälle. Tarvitaan vain muutama tippa tätä seerumia, jotka painellaan iholle.

Tuoksuu ihanalle, sellaiselle ylelliselle tuotteelle. Iho oli aamulla rauhallisen värinen, mutta kyllä se pahuksen punoitus sieltä aina kuitenkin pilkottaa hetken päästä.

Kaksitahoinen lifting-vaikutus auttaa kiinteyttämään ihoa, sen pintaa tasoittamalla. Seerumi kohottaa ihoa välittömästi ja pitkäaikaisesti. Päivittäin käytettynä, yleisilme näyttää virkeämmältä.

Tässäkin tuotteessa on mitacarbusta- ja kengurunkukkauutteiden lisäksi kolmea eri kasvonpiirteitä kohottavaa kasviuutetta:

 • sininen levä
 • valkoinen lupiini
 • kvinoa

Hinta 99 euroa.

EXTRA-FIRMING PÄIVÄVOIDE

Päivisin haluaa suojata ihonsa sään eri rasituksilta ja saasteilta. Voiteen tulee rauhoittaa, mutta myöskin tukea ja mielellään napakoittaa jo hieman veltostunutta ihoa. Mielellään sitä soisi, ettei niitä ryppyjä tulisi ihan joka murheesta, joten olisi hyvä saada hiukan apua tämän ryppyongelman estämiseen.

Kosteutusta tällä Extra-Firming päivävoiteella kyllä saa ja kun alle on laittanut vielä seerumin, niin kiinteytys on tehokasta ja iho tuntuu napakammalta. Näissä on pohjalla nuo samat uutteet, mutta lisänä on kosteuttamaan, tasoittamaan ihonväriä, vahvistamaan ja ennaltaehkäisemään:

 • luomutokopuu-uute
 • haarukkalevä
 • linnunkaali
 • luomuhaavayrtti
 • luomueebenpuu-uute

Tuoksumaailma on minusta ihastuttava, ruusuista ja kameliasta koostuva. Onneksi en ole allerginen tuoksuille, joten saan niistä nautiskella, kun näitä voiteita levittelen.

EXTRA-FIRMING YÖVOIDE

Yön kultaiset tunnit klo 23-02 aikoihin iho uusiutuu ja vaurioiden korjaaminen tapahtuu dermiksessä ja epidermiksessä tuohon aikaan. Joten kannattaa sinne levolle suunnata ajoissa. Öisin ihokin lepää ja se uusiutuu, joten sen uusiutumista voi auttaa ja tukea yövoiteiden avulla.

Hinnat voiteilla 93-96 euroa.

Olen jo vuosien ajan nauttinut Clarins tuotteiden käytöstä, joten aina ne vain jaksavat ihastuttaa.

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *