Lifestyle

VÄRIÄ JA HEHKUA HIUKSIIN

Yhteistyönä Kampaamo Pesula ja d`DOro Press&pr

Kaipasin vähän väriä ja hehkua hiuksiin, sillä juurikasvu alkoi uhkaavasti häiritsemään. Kaksi kuukautta on siitä, kun viimeksi kävin kampaajalla ja siitä saakka olen pessyt ja hoitanut hiuksiani Noah hiustenhoitosarjan tuotteilla.

Kävin kampaamo Pesulassa hoidattamassa hiuksiani ensimmäistä kertaa maaliskuun lopulla ja linkin takaa löytyykin siitä postaus. Kiharahiuksisena hiuksien hoito ei aina ole helppoa ja varsinkin kestokiharoihin suhtautuminen on ollut hiukan nihkeää, kampaajien keskuudessa. Minua on yritetty taivutella luopumaan kiharoista, mutta tiedän, että suorat hiukset eivät ole minua varten. Kuvassa ovat hiukseni ennen hoitoa ja värjäystä.

Onneksi minulle tarjoutui mahdollisuus blogiyhteistyön kautta, päästä hoidattamaan hiuksiani Pesulaan ja siellä sain kerrankin ymmärrystä ja apua kiharoiden hallitsemiseen. Kiitos Mikon, en kokenut itseäni kummajaiseksi tai naiseksi, joka on jäänyt kiinni ysäripermiksiin.

Sain blogitestiin Italialaisesta Noah-sarjasta hiustenhoitotuotteita, shampoon värjätyille hiuksille ja kosteuttavan hoitoaineen, väriä säilyttävän suihkeen, korjaavan seerumin ja hiusgeelin muotoiluun.

Näitä tuotteita olen nyt uskollisesti käyttänyt hiuksissani nämä kaksi kuukautta. Kiharat ovat tuntuneet pehmoisilta ja muuten hyvältä, mutta valitettavasti tuo syksyn kortisonikuuri on vaikuttanut hiuksiini pysyvästi.

Minun on siis kasvatettava ja leikkautettava hiuksiani, jotta paha kortisoni saadaan minun hiuksistani karkoitettua. Mutta ikäväkseni siinä lähtee myös aina noita kestokiharoita pois samalla.

Kortisonilla oli myös vaikutuksia tuon värin tarttumiseen hiuksiini ja niinpä se ei ihan latvoihin asti yltänyt, vaikka sainkin kivasti kuparista väriä ja hehkua hiuksiin. Onneksi tuo vaaleampi osa tasoittuu parin pesun jälkeen. Kuten yleensä, kun hiuksia värjätään, lähtee ensimmäisessä pesussa ylimääräistä väriä hiuksista pois.

Näissä kuvissa taas huomaa, kuinka paljon hiusten värjääminen saa aikaan hiuksissa upeaa hehkua ja kiiltoa. Yllätyin itsekin, kuinka hiukseni ovat kasvaneet, kun Mikko niitä taivutteli erilaisille kiharoille, mitä minulla tavallisesti on.

Mikon kanssa tehtiin myös suunnitelmia näiden huonojen latvojen takia ja tulossa onkin muodonmuutosta meikäläisen pehkoon muutaman viikon kulutta. Nyt oli tärkeintä saada juurikasvu piiloon, ennen ylioppilasjuhlia. Täällä on siis aloitettu myös äidin valmistautumisprojekti juhlia varten.

NOAH HIUSNAAMIO

Mukaan testattavaksi sain hiuksille naamion, jota olenkin kaipaillut. Todella kuiville, vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille tarkoitettu naamio, on juuri se, mitä hiukseni nyt kaipaavat ja tässä on vielä sitä ihanaa ja trendikästä arganöljyäkin mukana. Ei sisällä parabeenejä, silikonia, parafiiniä eikä mineraaliöljyjä.

Tuoksu on huumaava, kuten näissä kaikissa Noahin tuotteissa. Tulipa muuten yhtenä iltana testattua tuota shampoota koko kropallekin, kun olin ehkä hiukan väsyneenä suihkussa. Mietin mielessäni, että niin ihanan raikas tämä tuoksu tässä vartalotuotteessa. Samassa tajusin, että se olikin shampoo, jota vetelin vartalon iholle. Mutta hei sepä toimi ihan hyvin, joten hätätilanteessa käy myös suihkugeelin tilalle.

NOAH HIUSLAKKA

Aika moni kieltäytyy hiuslakan käytöstä, mutta minä en, joten kyllä kiitos ja sain myös hiuslakkaa mukaan. Alkoholi kuivattaa hiuksia ja sitä löytyy yleensä hiuslakoista, niin myös Noahin lakasta, mutta lakka tarvitsee sitä koostumukseensa, jotta se toimii kuten pitää. Tämä lakka on ponnekaasuton ja ei muuten tee ympäristöä tahmaiseksi, kuten peilejä ja laattoja kylpyhuoneissa. Sopii vegaaneille myös.

Täältä löytyy vielä lisää tietoa tuotteista I Make Your Hair Day ja kampaamo Pesulasta, josta voi varata vaikka ajan hiustenhoitoon.

2 Comments

  • 1nallepuh

    Kauniilta näyttää rouvan hiukset. Kyllä ne hiuksetkin tarvitsee hemmottelua ja laatutuotteita vaikkei sitä aina niin tule ajatelleeksikaan. Jännä nähdä millainen muodonmuutos sulle tehdään⚘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *