Kosmetiikka

KUINKA LAITAT TEKORIPSET JA CHANEL JUHLAMEIKKI

Tuotteet saatu

Kun juhlat lähestyvät, on viisasta testata juhlameikin tekemistä ja suunnitella hiukan väriharmoniaa meikissä. Chanelin uutuus Les Beiges, water fresh tint toimii hienosti myös minun ihollani. Esittelen tuotteen videolla Kuinka laitat tekoripset ja Chanel juhlameikki.

Olen nimittäin ihastunut kovasti tähän Chanelin uutuuteen, joka toimii kuten meikkivoide, mutta on koostumukseltaan todella kevyttä, geelimäistä ja tavallaan aluksi melkein väritöntä. Hetken tekeytyessään iholla, se toimii kuten meikkivoiteet, mutta on huomattavasti kevyempi ja saa aikaiseksi kauniin ihon.

Chanel on käyttänyt tässä tuotteessa microfluid-teknologiaa, joten oikeastaan tätä ei voi edes kutsua suoranaisesti meikkivoiteeksi. Yleensä en ole aikaisemmin pystynyt käyttämään tint-tuotteita, jotka antavat vain hiukan sävyä kasvoille, mutta eivät suoranaisesti ole mitään meikkivoiteita. Tämä Chanelin uutuus, kyllä tekee enemmän ja saa kauniin hehkeän ihon aikaiseksi.

Minulla on iholla punoitusta, mutta sain tehtyä upean pohjan juhlameikkiini juuri tällä tuotteella ja olen innoissani sen luonnollisuudesta. Ei se tosin peitä kaikkia virheitä, joten hieman täytyy peitevoidetta sipaista punaisille kohdille tai tummille silmänalusille.

Tytär toimi käsimallina kuvatessani Chanelin Les Beiges tuotteen, jota en ihan oikein varmasti videolla lausunut, koska en ranskaa taida. Tytär on juhliaan varten laittanut itselleen tekokynnet kauniilla timanteilla. Beige-kultaiseen pukuun, nuo kynnet sopivatkin täydellisesti.

Meikkiin kuuluu myös Chanelin 840 Les Ombres Patine Bronze kermamainen luomiväri, joka muuttuu iholla puuterimaiseksi. Rajauksena on Chanelin Stylo Ombre Electric Brown.

Kuinka laitat tekoripset ja Chanel juhlameikki on tehty suurimmaksi osaksi Chanelin tuotteilla, mutta mukana on myös muita tuotteita, joita olen jo aiemmin esitellyt blogissa. Opastan myös kuinka tekoripsiä laitetaan, sillä se on aluksi hiukan vaikeaa, jos ei ole koskaan sellaisia kokeillut saati itse laittanut.

Videolla vilahtaa myös Chanelin meikkipaletti, Les Ombres 9, josta käytin tuota vaaleinta väriä.

Täytyy sanoa, että vaikka meillä onkin kivat naapurit, meinasi hieman huumori loppua, kun tein videota parvekkeella. Taustalla kuului milloin huutelua perheen kesken ja milloin kovaa vasaran pauketta, tai muita ääniä, jotka tietysti tallentuivat videolla todella herkästi ja kuuluvat voimakkaasti. Videota oli hiukan haastavaa saada valmiiksi, mutta sain kuin sainkin ja nyt se on ulkona, joten toivottavasti tästä videosta Kuinka laitat tekoripset ja Chanel juhlameikki, on apua, kun itse teet juhlameikkiä.

4 Comments

 • 1nallepuh

  Vau, Les Beiges vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta tuotteelta. Laitetaan ostoslistalle? Ja hyvä oli videokin, näppärästi sait ripset paikalleen, en tiedä riittäisikö itsellä kärsivällisyys ?
  Kauniit kynnet tytöllä ja hieno juhlameikki äidillä, toivotaan aurinkoa ja ikimuistoisia juhlia?⚘

  • Minna

   Kiitos Nalle <3.Tuote on kyllä aika metka ja kuitenkin riittävän peittävä. Ripset onnistui yllättävän kitkattomasti, vaikka vähän jännäsi, että osaanko videolla. Tytär on aika kätevä noita kynsiä laittamaan. Nyt tosin ei saa olla töissä pitkiä kynsiä, mutta tuo juhlapäivä on sitten asia erikseen:)
   Kiitos, pidetään kivat juhlat, vaikka tulisikin vettä:D

 • Tuuli - Lumo Lifestyle

  Kuulostaa ihanalta tuotteelta. Käytän muutenkin pääsääntöisesti hyvin kevyitä pohjustustuotteita, lisäksi muutamaan kohtaan kevyt sipaisu peitevoidetta.

  Irtoripsiä pitäisi pitkästä aikaa kokeilla, muutamat näytteenä saadutkin kun löytyvät kotoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *