Sisustaminen

KUKKAKUOSEJA JA RUSKEITA SÄVYJÄ

Gant Home esitteli palasen tulevaa syksyä ja pääsin ilokseni mukaan sitä katsastamaan. Gant Home syksyn mallistossa kukkakuoseja ja ruskeita sävyjä, oli runsaasti esillä, mutta myös oljenkeltaista ja retromaisia kuvioita, kukkakuosien rinnalla.

Olen aina pitänyt Gantin sisustusjutuista ja yleensäkin noista itärannikon tyylisistä sisustuksista. Niissä on sellainen rento beach house- meininki, jolla olisi kiva sisustaa se hulppea rantahuvila, jos sellaisen omistaisi.

Gantin tyyli on sen verran rentoa ja kuitenkin riittävän tyylikästä, joten se sopii moneen kotiin. Pienenä piristyksenä tyynyn kera tai sitten vuodevaatteissa tai pyyhkeissä.

Gant sisustuksiin mielletään vielä helposti se tähti-juttu, koska sitä oli niin paljon esillä. Sitä myös lähdettiin matkimaan kovasti ja melkein jokaisen valmistajan sisutustyynyissä tai matoissa tähti-logo komeili, niin että siitä meinasi mennä jo maku. Nyt ei tähtiä näkynyt, mutta kukkakuosia kyllä oli tarjolla.

Gantilla on tänä vuonna merkkivuosi, sillä se täyttää 70 vuotta. Tätä juhlistetaan tietysti Yhdysvaltojen Itärannikon tyylisellä kokoelmalla, josta koostuu 2019 syksy/talvi: Sporttinen Coastal Fireside, näyttävä Browstone Bloom ja hienostunut Winter Lux.

COASTAL FIRESIDE

Sporttinen elämäntapa ja rannikolla asumisen tyyli on inspiroinut tätä kokoelmaa, joka sisältää keveitä materiaaleja ja kepeitä värejä. Hiekan sävyt, vihreät ja siniset, tuovat eloisasti mieleen asumisen rannikolla. Klassiset ruudulliset flanellivuodevaatteet ja jakardikuvioiset päiväpeitteet tuovat sitä pehmeyttä ja sylimäisyyttä, jota syksyllä ja talvella kaivataan. Viltit palmikkoneuloksilla ja Gant-logolla kirjaillut tyynyt, tuovat taas sitä rentoutta ja tyylikkyyttä kotiin.

BROWSTONE BLOOM

Tummia, maanläheisiä värejä harmaasta ruskeaan, utuiset roosan sävyt kukkakuoseissaan, on kokoelma, joka on kaupunkiasunnoista saanut vaikutteita. Lakanat ja tyynyt ovat elegantteja ja tuovat hiukan enemmän särmää perinteiseen rantalookkiin, tyylikkäillä kukkakuvioillaan.

WINTER LUX

Lämpimät ruskean sävyt yhdistyvät puhtaan valkoisen kanssa. Juhlakausi korostuu näissä värisävyissä ja pehmoisissa materiaaleissa. Hienostuneisuus huokuu valkoisilla vuodevaatteilla pedatuissa sängyissä. Tyynyjen pinnoilla leikittelevät kalanruotokuviot. Villa- ja kashmirviltit kutsuvat kietoutumaan niihin ja istumaan takkatulen äärelle rentoutumaan.

Gant Homen syksyssä kukkakuoseja ja ruskeita sävyjä pursuilee kauniin eleganteissa vuodevaatteissa. Ihanan roosan murretut sävyt, yhdistyvät kauniisti ruskeaan ja harmaalla pohjalla ne erottuvat tyylikkäästi. Mielelläni näitä kotiuttaisin ja nämä romanttiset hortensiankukat kyllä sopisivatkin meidän makuuhuoneeseen, mustaa päätyseinää vasten.

Onko teillä kotona Gant Home sisustustuotteita?

2 Comments

  • 1nallepuh

    Gantilla on kivan näköisiä sisustus juttuja ja syksyn kauniit kuosit jatkavat linjaa. Petivaatteet on todella tyylikkäät ja kelpaisivat meidänkin sänkyyn.⚘

    • Minna

      Minä olin myös ihan tohkeissani, sillä nämä petivaatteet sopivat myös meidän kotiin:) Gantin aikaisemmat kuosit olivat toki kauniita, mutta nyt nämä jotenkin vain viehättää meikäläistä romanttisuudellaan enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *