Lifestyle

VIETERIVALAISINTA SOMISTAA RUUSUT

Tuoksu saatu

Vieterivalaisinta koristaa ruusut, sillä ylioppilasjuhlat ovat nyt muisto vain, linkin takaa näet, millaisen puvun tyttärelle ompelin. Mielelläni palaan vielä juhlien koristeluun ja jos sen voi tehdä vielä kierrättysperiaatteilla, niin vielä parempi.

Tein tyttären vanhasta runkopatjasta vieterivalaisimen viime syksynä ja siitä voit lukea linkin takaa postauksen. En ajatellut tuon vieterivalaisimen muuta käyttöä, se sai olla seinällä lähinnä toimeettomana, kun alkoi olla jo liian valoisaa laittaa siihen valoja iltasellakaan. Mieleen kyllä juolahti, että otanko sen pois seinältä, kun juhlitaan, mutta sitten keksinkin idean ja olin riemuissani myös kierrättämisideasta, joka siitä kumpusi.

Ylioppilasruusut ovat niin upeita ja usein ne kuitenkin nuupahtaa muutaman päivän jälkeen, vaikka niitä kuinka hoivailisi. Olin ostellut kukkasia myös pöytäkoristeeksi ja niitä jäi yli, joten aloin pujotella niitä tuohon vieterivalaisimeen.

VIETERIVALAISINTA SOMISTAA RUUSUT

Minulla oli muutamia kukkasia tätä varten hankittu, mutta ajattelin lisätä ruusut sitten sitä mukaa, kun ne eivät enää maljakossa näytä hyvältä. Lisäksi noukin muutamia kotoa löytyneitä tekokukkasia joukkoon, mukaan somisteeksi, sillä ihan niin paljon ruusuja ei tytär saanut ja hyvä niin. Ruusut ovat ihania, mutta ne menevät kuin hukkaan, jos niitä tulee kerralla liikaa ja ei ne kestä kuin sen ihanan hetken.

Hyvältä vieterivalaisin näytti myös vain muutaman kukan koristamana, mutta tietysti se olisi huikean kaunis kokonaan tuoreiden kukkien somistamana. Vieterivalaisinta somistaa ruusut ja toivon, että ne kuivahtavat ja osan voi laittaa muistoksi. Ainakin tämän kesän tämä vieterivalaisin kukkineen, saa koristaa meidän eteistä ja siihen varmasti tulen lisäämään kukkasia pikkuhiljaa. Valot eivät ole päällä nyt kesällä, mutta kyllä ne voi jo elokuulla siihen taas kytkeä.

Tähän voisi tietysti kehitellä jonkin mahdollisuuden työntää kukat kukille tarkoitettuihin tulppiin, joissa olisi vettä ja se olikin aluksi mielessä ja niitä hankinkin. Se on vaan hankalaa saada kauniiksi somisteeksi, jos kukkia ei ole aivan älytöntä määrää, jolloin tulpat saisi piiloon.

Minulle ehdotettiin luonnonkukkien keräämistä ja ne olisivatkin tähän sopineet, mutta en lähtenyt enää niitä aamukasteniityltä poimimaan, kaikessa kiireessä. Oli riittävästi jo muutakin hommaa, mutta ideana toimii varmasti.

SCANDAL Á PARIS

Vieterivalaisin sopii myös hienosti uuden Scandal à Paris tuoksun taustalle. Tämä tuoksu on mielettömän upea jo pullona tai sanotaan, että veikeä ja kujeellinen, seksikäskin. Tuoksussa on ylenpalttista hunajaa, mehukasta päärynää ja säteilevää jasmiinia ja miten kiehtova tuoksu siitä onkaan saatu. Makeahko, puuterinen pinkki tuoksu sopii niin hyvin kesään, sillä se on hiukan keveämpi kuin pari vuotta sitten lanseerattu Scandal ja postaus siitä löytyy täältä.

Tällä pullolla on sääret ja yläosa on alaosa. Paljaat sääret potkivat ilmaa ja hän on jo niin menossa. Parfymöörinä ovat toimineet Daphnée Bugey ja Fabrice Pellegrin. Oletko jo kuullut tästä tuoksusta?

Alla video Jean Paul Gaultier Scandal à Paris tuoksun tarinaa.

2 Comments

  • 1nallepuh

    Kyllä on veikeän näköinen hajuvesii ja tuoksu kuulostaa hyvältä.
    Hienon näköinen tuo vieterivalaisin kukkasilla. Hienostunut, tyylikäs, kaunis ja jokainen voi tehdä siitä oman näköisen. Kierrätys kunniaan. ⚘

    • Minna

      Kiitos ja eikö olekin ihana tuo hajuvesipullo säärineen! Vieterilamppu onkin aika magee katseenvangitsija, kun aina kehittää siihen uutta, vähän kuin näyttelyalusta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *