Kosmetiikka

KIEHL`S RAKASTAA SUOMEA

Olin pari viikkoa sitten aivan ihanasti järjestetyssä Kiehl`s Rakastaa Suomea -tapahtumassa. Sää oli mitä upein ja meille oli järjestetty hulppea vuoden 1953 Pontiac kuljettajineen, kyyditsemään meidät Kulosaaren Brändö Seglare Majakalle.

Treffit oli sovittu rautatieasemalle ja kylläpä saimme osaksemme ihailevia katseita, kun tämän sulottaren syliin kiipesimme. Moni pysähtyi kuvaamaan autoa ja no, siinä samalla myös meitä muutamaa vaikuttajaa, jotka tuolla autolla pääsimme huristelemaan. Tiia ja minä olemme aivan tohkeissamme tässä kuvassa, sillä harvoin sitä pääsee antiikkiauton kyytiin. Aivan huikean ihana idea oli tämä auto ja autonkuljettajakin oli vielä todella herttainen.

Silmät lepäsivät kauniissa merimaisemassa ja kallioissa. Paikkana tämä Brändö Seglare oli juuri sopiva pienelle parinkymmenen hengen porukalle ja täällä on varmasti kiva pitää syntymäpäiviä, tai juhlia vaikka intiimisti pieniä häitä.

KIEHL`SIN TARINA

Kiehl`s rantautui meille Yhdysvalloista jo useita vuosia sitten ja toi ihonhoitoon hiukan uutta tyyliä. Apteekkiasuiset myyjät antavat varmasti hiukan asiantuntevamman mielikuvan ihonhoitotuotteiden ostajille, sillä monen mielestä vieläkin ne kaikki luotettavimmat kosmetiikat on ostettu ja ostetaan edelleen juuri apteekeista.

Toki Kiehl`s ihonhoitotuotteet ovat alunperin syntyneet apteekin takahuoneessa ja ajatuksena on ollut luoda ihonhoitotuotteita tarpeeseen ja samalla antaa myös mahdollisuus kuluttajalle tuotteiden testaamiseen, ennen varsinaista ostopäätöstä. Näin ei tarvitse ostaa sikaa säkissä ja voit luottavaisin mielin palata ostamaan tuotteen, mikäli se miellyttää. Tämä siis tapahtui jo 160 vuotta sitten.

Edelleenkin myyjät pukeutuvat apteekkiasuihin ja antavat mukaan pieniä testituotteita, jotta pääset tuntemaan tuotteiden toimivuutta ihollasi. Tämä on loistava keksintö ja varmasti asiakkaat palaavat takaisin, kun palvelu on näin hyvää ja tietysti tuotteet laadukkaita.

Kiehl`s kosmetiikkatuotteiden taustalla on lääketiede ja luonnosta saatavat raaka-aineet yhdistyneinä nykyajan teknologiaan. Tärkeää on hoitaa ihon omaa suojamuuria vahvemmaksi ja saada iho elinvoimaisen ja terveen näköiseksi. Tuotesarjasta löytyy myös varatalolle ja hiuksille omat tuotteensa.

Myös vastuullisuus näkyy, sillä tyhjät Kiehl`s kosmetiikkapurkit voi palauttaa myyntitiskille ja saada siitä palkinnon. Kaikki tuotepurkit ovat kierrätettäviä.

Kiehl`s tuotteita voi ostaa Kicksin verkkokaupasta Stockmannilta, omalta pisteeltä sekä verkkokaupasta

Tilaisuus alkoi maittavalla lounaalla ja siinä samalla saimme kuulla viimeiset uutiset, Kiehl`s loves Finland- kampanjasta.

KIEHL`S RAKASTAA SUOMEA

Kampanja on maailmanlaajuinen ja tässä juhlistetaan maita, jotka myyvät Kiehl`s tuotteita, yhdistäen maan kulttuurin ja Kiehl`sin brändin juuret yhteen kuvakampanjakuosilla. Ali Mac Doodle on kuvittanut Kiehl`s Loves Finland kampanjakuoseilla kaikki limited edition tuotteet.

Kuvasta löytyy muutamia tärkeitä asioita ja rakennuksia meille suomalaisille, kuten tuomiokirkko, punainen saunamökki, joulupukki ja järvet, jonka takia tuo tausta on tavallaan vettä ja siksi vaaleansininen.

Tuote saatu

CALENDULA SERUM-INFUSED WATER CREAM

Kehäkukan terälehdet ja kehäkukka-uute nousevat tärkeälle sijalle tässä uutukaisessa Kiehl`sin kosteusvoiteessa. Se nimittäin rauhoittaa ja tuo iholle pitkäkestoista kosteutta. Tämä luo sitä vahvistavaa suojamuuria iholle ja pitkään käytettynä auttaa myös ihon punoitukseen.

No, täällä yksi käpälä pystyssä, että minä testaan juuri parhaillaan öisin tätä kehäkukkavoidetta. Tuoksu on ihana, hiukan aavistus tuoksussa on lääkemäisyyttä, mutta rauhoittavalla tavalla. Niin ohut tuote, että säikäyttää ensin purkissa ollessa, koska se näyttää paksulta, mutta sulaa ja solahtaa niin helposti ihoon, että ei tahdo tajuta.

Tätä ei kannata läträtä, vaan pieni määrä riittää pitkälle. Vielä en uskalla liputtaa punakkuuden häipymisestä, mutta aamuisin iho näyttää paremmalta. Tätä pitää siis käyttää jonkin aikaa, kuten kaikkia tuotteita, jotta tulokset näkyvät selvemmin. Palaan kertomaan kuulumiset muutaman viikon päästä. Tuotetta voi käyttää aamuin illoin.

Tuote saatu

Suosittu 24 h Ultra Facial cream pitää pintansa. Olen joskus aikoinaan tätä käyttänyt ja harmittelin silloin sen loppumista. Se kosteuttaa todella haastavissa sääolosuhteissa ja sitähän meidän vuodenajat tarjoavat kiitettävästi.

Varmasti blogiani lukeneet tiedätte, kuinka rakastan näpertää kaikkia mahdollista käsilläni, joten olin todella ilahtunut, kun Riia Koivisto piti meille pienen opastuksen, kuinka sitoa itselleen suloiset kukkapannat. Vaihtoehtoja väreissä oli mukavasti ja juuri tuota kehäkukan oranssia katselin hartaasti. Mutta asuuni se ei tällä kertaa sopinut, vaan keräsin kauniita, valkoisia kukkasia ja sidoin Riian ohjeilla siitä kauniin pannan.

Olipas ihanaa viettää tämä iltapäivä näin suloisissa merkeissä ja kuljin onnellisena iltaan asti, tämä kaunis kukkapanta päässäni ja kiitän siitä, että sain osallistua tähän tapahtumaan.

6 Comments

 • Tiia Koivusalo

  Aivan ihana postaus ja kuvat ja näytät niin kauniilta, tres chic. ?

  Tästä tapahtumasta jäi kaikkinensa aivan mielettömän hyvä fiilis sydämeen ja arvostus siitä, että sai tilaisuuteen kutsun ja miten paljon vaivaa tilaisuuteen oli käytetty.

  Ihan meikäläisen näköinen tilaisuus, meri, kalliot, mökkimäinen maisema, vintage ja vaaleansinipunavalkoinen maailma. Eittämättä tuli mieleen vanhempien Sipoon kesäpaikka, sen Kallioinen maasto ja merimaisemat ja isovaari Waltterin eli Waltsun vanha auto.❤️

  Tämä tapahtuma korkkasi kesän ja Kiehl’s on ehdottomia omia lemppareita. ❤️?❤️

  Aurinkoisia kesäpäiviä Minna ?

  • Minna

   Kiitos <3 Todellakin vaivaa oli nähty ja tuli arvostettu olo, tästä kaikesta:) Miljöö oli huikea ja meri, kalliot ja mökki, niin suomalaisia juttuja kaikki. Melkein luuli, että ne kuvat siinä etiketissä on piirretty juuri tuolta:) Kesä tuli hetkessä tuolla, tosiaan ja siitähän se taisi silloin lähteäkin lämpenemään:) Ihanalta tuo Kiehl`s uutuus vaikuttaa, joten hyviä ovat myös tuotteet <3

 • souliina

  Oi kuinka kauniilta näytti tuo tilaisuus, harmittaa, etten päässyt sinne töiden vuoksi. Tuo Pontiac on upea. Joskus nuorena tyttönä tuli noilla amerikanraudoilla ajeltua ja kurvailtua ympäriinsä paljonkin, ihania muistoja.
  Ihanan kuuloisia ovat myös Kielh´sin tuotteet ja vitsi kuinka kauniit etiketit noissa purkeissa, suloisia <3
  Ihanaa ja aurinkoista viikkoa sinne <3

 • Minna

  No se oli harmi, kun et päässyt mukaan. Nuo vanhanajan autot ovat kyllä niin hellyttäviä:) Kiehl`s tapahtuma oli kyllä tyylillä toteutettu tilaisuus ja tuotteetkin ovat huippuja, etiketteineen:)
  Mukavaa loppuviikkoa! <3

 • 1nallepuh

  Miten kauniita kuvia ja etiketit purkeissa hienoja. Suomen kesä on osattu hienosti yhdistää näihin tuotteisiin ja se varmasti vetoaa kuluttajiin. Minuun ainakin? Ja mikä auto?
  Ihanan kesän odotus nousi tästä jutusta, kiitos Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *