Lifestyle

JUHANNUKSEN KUNNIAKSI

Tuotteet saatu

Mahtavaa, juhannus on täällä ja mitkä ilmat meitä ovat tällä viikolla hellineetkään. Näin juhannuksen kunniaksi ajattelin järjestää tähän pienen kosmetiikka-arvonnan, kun huomasin juuri, että en ole aikoihin mitään täällä blogissa arponut.

VAIKUTTAAKO SÄÄ JUHANNUKSENVIETTOON

Mutta ensin on kyllä pakko, suomalaiseen tapaan pohtia säätä ja tulevaa juhannusta. Kyllä se vaan on niin, että sää vaikuttaa merkittävästi juhannuksen viettoon ja vaikka kuinka yrittää itselleen selitellä, että juhlaa voi viettää säässä kuin säässä, niin ei se tosiasiassa kyllä niin ole.

Kokonainen vuosi talsitaan vesisateessa, saadaan välillä räntää ja lunta niskaan pakkasien kera, joten se on vain oikeus ja kohtuus, että säät suosii kesällä. Parasta olisi, jos vielä saisi sen kauniin sään, ihan vaan juhannuksen kunniaksi.

No nyt sitä lämmintä on piisannut muutaman päivän ja kaunista säätä voisi toivoa vielä jatkuvan, mutta jotakin myrskyä siellä on tulossa, joka hiukan viilentää ilmaa. Ei tästä masentua sovi, sillä kyllä nuo sääkartat vielä näyttivät kohtalaisen mukavia kelejä juhannuksenakin.

JUHANNUKSENA KAUPUNGISSA RENTOUTUEN

Juhannuksen me vietämme miehen kanssa kaupungissa ja koska molemmilla vielä työt jatkuvat ensi viikolla, niin rentoudumme kotona. Jos ne säät suosii, niin kaupungilla voisi käväistä, mutta toisaalta me nautimme siitä, että kaupunki hiljenee ja voimme rentoutua syömällä hyvin ja saunomalla. Ensi viikko olisi vielä jaksettava tehdä töitä ja sitten pääsenkin kesälomalle.

Minulla on iso kasa ihania kirjoja odottamassa, jotka tänään raahasin kotiin kirjastosta. En malttaisi millään odottaa, että pääsen uppoutumaan uusiin kirjoihin. Olen ollut viime aikoina niin puhti pois, etten ole jaksanut paria sivua enempää kirjaa lukea iltaisin. Ehkäpä saan nyt hieman enemmän aikaiseksi, kun on kolme yötöntä yötä aikaa nautiskella.

Hieman on taas systeemit kirjastossa muuttuneet, sillä kirjaston varatut kirjat pitää nyt osata itse hyllystä oikealta kohdalta noukkia. Ei sinänsä mikään vaikea juttu, mutta kohta ei siis kirjastonhoitajiakaan tarvita, kun kaikki hoituu itsenäisesti. Aikaisemmin varatutu kirjat noudettiin tiskiltä ja kirjastonhoitaja antoi ne lainaajalle. Sain oikein pienen oppitunnin, miten toimitaan ja hieman hämilläni olin siinä opetettavana. Tosin lopuksi minua valistettiin, etten ole ainoa tietämätön, sillä tämä uudistus on tullut vasta kuukausi sitten.

PUUTARHASSA KUKKII

Se minun juhannussuunnitelmista ja muutama sana vielä pienen puutarhani kukkasista. Hortensia voi hienosti, vaikka yhdessä välissä sille piti antaa melkein tekohengitystä, kun taisin unohtaa kastella sitä kunnolla ja sehän on kamala juoppo. Onneksi se terhakoitui, vaikka muutama lehti kyllä käpristyi, mutta no, pieniä kauneusvirheitä sallitaan. Muutkin kukat ja muutamat yritit ovat helteistä huolimatta pysyneet hengissä, eli puutarhassa kukkii.

Iloisena huomasin tänään, että myös pensasmustikka kukkii runsaasti ja on sitä kyllä odotettukin. Monta vuotta meni ilman mitään satoa ja ajattelin, että tällä menolla saa lähdöt koko pensas, mutta nyt näyttää hyvältä. Räksät eivät näitä pääse nyt nauttimaan, sillä verkot on viritetty, vaikka eivät ne kyllä mitenkään kivalta pihassa näytäkään.

JUHANNUKSEN KUNNIAKSI

Mutta seuraavaksi tärkein juttu, eli juhannuksen kunniaksi kosmetiikka-arvonta. Keräsin teille paketin, jossa olisi kesän tärkeimpiä juttuja eli aurinkoa sekä suojana, että poskilla ja silmiin säihkettä. Olen kovasti tykästynyt Isadoran tuotteisiin ja niistä aina kirjoittelenkin. Tämä aurinkopuuteri olikin vasta esillä jutussa, jonka voit katsoa täältä. Näitä oli kaksi ja tämän värisävy on hiukan tummempi, kuin se toinen, mitä päivittäin käytän. Tämä on beach tan sävyltään ja sopii hiukan jo päivettyneelle iholle.

Lisäksi paketista löytyy Isadoran tumma kulmaväri, tai jos sävy on kulmille liian tumma, niin sitä voi käyttää vaikka silmienrajauksena. Pistän pakettiin vielä luomivärisetin neljästä kesämeikkiin sopivasta sävystä.

Tärkeintä ei sovi unohtaa ja se on tietysti kasvojen iholle suunnattu ACO Sun Face fluid. Miten tärkeää on muistaa käyttää aurinkosuojaa ja tässä onkin 30 suoja, joten sillä pärjää jopa ulkomailla.

Nyt haluaisin kommenteissa kuulla, miten sinä aiot viettää juhannusta ja miten sinuun vaikuttaa tämä alati puhuttava sää ja varsinkin kesäsää ja juhannussää, jos tarkennetaan. Täällä wp:n sivustolla tuleekin automaattisesti tuo s-postiosoite minulle, joten sitä ei tarvitse erikseen julkisesti ilmoittaa. On siis suotavaa, että se on toimiva, jotta saan sinut heti kiinni ja paketin matkaan. Nimimerkki voisi olla kiva kuitenkin näkyä. Onnea tähän juhannusarvontaan ja se lähtee käyntiin nyt ja päättyy sunnuntaina 23.6. klo 21.00

Turvallista matkaa reissuun lähtijöille ja ihanaa juhannusta kaikille!

33 Comments

 • Tiinaappe

  Kyllähän se vähän mieltä masentaa, jos taas sataa juhannusaattona :/ mukavampi olisi jos lapsetkin saisivat ulkoilla ja nauttia kesästä. Tuntuu, että nykyään joka juhannus Pohjois-Suomessa on aivan surkea keli. Mutta onneksi saa olla päivän lasten ja perheen kanssa, jääkaappi on täynnä hyvää ruokaa ja saunankin saa kuumaksi:)

 • Emma Sassi

  Juhannuksen vietän ystävien kanssa, kovasti toivon hyvää säätä että päästäisiin rannalle mutta pieni sade tai pilvisyys ei varmasti meidän menoa haittaa. Koko kesäkuun olen lomaillut ja saanut nauttia upeista säistä ja olen siitä kiitollinen.

 • 1nallepuh

  Sää vaikuttaa itsellä lähinnä siihen, mitä pukee aamulla päälle. Ihanaa jos aurinko paistaa ja on lämmin ja voi puuhailla ulkona. Mutta jos sataa, niin varsinkin lomalla on mukava käpertyä sohvaan nurkkaan hyvän kirjan tai jonkun leffan yms. kanssa.
  Juhannusta lähdemme viettämään mökille, jossa syödään hyvin ja otetaan kesälle kuohuvaa. Tyttökin sanoi tulevansa joku päivä käymään, että hyvältä näyttää.
  Ihanaa kesää ja juhannusta sinulle ja perheellesi⚘

 • TeijaH

  Harvoinhan suomessa juhannuksen tienoilla on hellettä ja toivotaan, että jatkuisikin lämmin sää.
  Itse tykkään lämmöstä ja auringosta.
  Mukaan arvontaan.

 • Tuta

  Mukana arvonnassa!
  Huomiseksi on luvattu melkein hellettä… vallan ihana juttu. Saas nähdä jääkö juhannuskokko sytyttämättä, metsäpalovaroituksen takia.
  Hyvää juhannusta sinulle.

 • Jonskuliini

  Viedään poika linnanmäelle 🙂 toivoen että siellä olisi vähän hiljasenpaa, otetaan hyvät piknik eväät mukaan ja toivotaan puolipilvistä säätä.

 • MarjaKoo

  Toki sää vaikuttaa, mutta toisaalta pääasialta tuntuu olla vapaalla ja yrittää toipua lomakuntoon. Vasta kun vauhti pysähtyy, sitä tajuaa oman väsymyksensä. Mökille lähdetään jo tänään ja huomenna varmaan käydään kansainvälisillä markkinoilla.

 • PäiviS

  Juhannus kuluu ystävien seurassa, tietenkin grillaten ja nauttien Suomen luonnosta. Ja, ikävä kyllä, töitä tehden. Onhan siihen vuosien kuluessa toki tottunut että töitä (hoito- ja muita) tehdään jouluna ja juhannuksena. Tuo Acon aurinkosuoja on ihan paras, itsellä on 50 -versio. Loppukesästä varmaan käy jo 30.
  Arvonnassa olen mukana

 • Airi

  Ihan kotosalla ollaan ja monena juhannuksena on satanut, niin oli viime kesänäkin ja kello 19 illalla alkoi jo paistamaan, teimme nuotion jossa paistoimme makkaraa ja muuta hyvää pitkin iltaa. Eli ei masenna jos sataa sillä sadekin loppuu usein ennen kuin ilta. Hyvää juhannusta ja nyt se on, keskikesä.

 • Hissu

  pienellä porukalla vietetään juhannusta grillaten kauniilla pihamaalla,,ja kyllä todella toivon ,että vesisade pysyisi poissa. Mukana ja Hyvää Juhannusta.

  • Juulia

   Juhannus vietetään maalla vanhempien luona järven rannalla, sinne koko perhe aina kerääntyy juhannusta viettämään. Kaunista säätä toivotaan, koska ohjelmassa grillausta, saunomista, uintia ja pihapelejä. Mutta jos sataa, saadaan sitä aika kulumaan sisälläkin. Hyvää Juhannusta! ?☀️

 • sara

  Mun juhannus on hyvin ankea… makaan sisällä laitoksessa huoneessani ja osallistun kaikkiin mahdollisiin arvontoihin, joista ehkä voitan hetken hyvää oloa ja pitkään kestävää kauneutta. säähän olen hyvin tyytyväinen, mutta harmittaa kun en siitä pääse nauttimaan. onnea kaikille arvontaan <3

 • Karolina Riihinen

  Juhannus vietetään ihan kotosalla perheen kesken. Kokkoa pitäis ajella katsomaan, joten tietysti ois kiva jos ei kaatamalla sada vettä.

 • Hannnnnna

  Mökille olemme tästä aivan kohta suuntaamassa. Ja olisihan se mukavampaa aurinkoisessa säässä mökkeillä, mutta ei sää sen kummemmin mielialaan vaikuta. 🙂

 • Kristiina

  Mekin vietämme juhannusta kotona miehen kanssa. Kohta saamme lapsenlapset meille juhannuksen viettoon. Rauhallisissa merkeissä menee siis meidän juhannus. Grillataan,saunotaan ja nautitaan yhdessä olosta.

  Tällä kommentilla mukana arvonnassa. Kiva palkinto, jonka tuotteet tulisivat todellakin tarpeeseen ja oikeasti käyttöön. Hyviä tuotteita.

  Hyvää juhannusta sinulle ❤️

  • Elise H.

   Juhannus menee perheen kanssa kotona, kiireetöntä pientä puuhailua, lepäilyä ja herkuttelua. Mielenkiinnolla säätä seurailen ja ihan mukava sää on ollutkin. Sadekaan ei niin tässä kotosalla ollessa haittaisi.
   Mukana arvonnassa! ?

 • Hiisukas

  Lasten kanssa on ollut nyt mukava olla omalla pihalla,kun on hyvä ilma. Lapset viihtyvät altaassa ja vanhemmat aurinkotuoleissa lukemassa :). Välillä pelaillaan ym. Kyllä aurinkoinen sää on kivampi kuin sade. Huomenna lapset mummulaan ja vanhemmat aikuisten juhannusjuhliin. Sää ei vaikuta,kun lähinnä sisällä ollaan.

 • Heinik

  Juhannus menee tällä kertaa mökillä Rukalla. Huomenna on sitten 80-v juhlat vielä kaiken kukkuraksi 🙂 mutta ei tuo sade ainakaan vielä ole haitannut, kaikki ilo ollaan irti otettu ja silti paljuiltu sateessa. Ihanaa juhannusta sinne! 🙂

  • Nappi

   Meidän juhannus meni suunnitellusti rauhallisissa merkeissä kotona,vierailemalla sukulaisilla ja paikallistapahtumissa. Kävimme myös paikallisessa museossa juhannustapahtumassa, ja onneksi oli kaunis sää, niin saatiin pitää myös pieni piknik ulkona.

   Eli omaan juhannuksen viettoon vaikuttaa sää kovastikin, sillä on ihana ulkoilla ja viettää juhannus grillaillen, ulkoillen, saunoen, uiden ja nauttien keskikesän juhlasta silloin kun on hyvät ilmat 🙂

 • Marjo Kylämaa

  Juhannusta on ihana viettää kotona, kun naapurusto hiljenee täysin, ei koneiden pörinää eikä koirien räksytystä. Jännintä on tänä Jussina, kun odotellaan lapsenlapsen syntymää. Saunominen kuuluu vihdan myötä kuvioon.

 • saya

  Säällä ei ole niin väliä, mieluiten ei hirmuisia helteitä kun asuntokin kuumenee silloin. Mun puolesta kesäsää voi olla vähän viileämpikin 🙂 toki nautin jos kohtuullisesti on helteitäkin. Juhannus meni vähän flunssaisena mutta tuli silti grillattua ja nautittua perheen seurasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *