Lifestyle

KESKIKESÄN JUHLA

Miten ihanalta jo sanana kuulostaa keskikesän juhla ja nyt kun se vielä oli niin täydellisen kaunis. Näköjään en malta olla sitä hehkuttamatta. Mutta nyt aletaan sitten pikkuhiljaa olla juhannuksesta toivuttu ja kärvistellään viimeisiä päiviä töissä.

Kyllä se tästä, vaikka olisin kyllä mieluimmin jäänyt tänään kotiin ja keskikesän juhla olisi ollut vielä fiilistelemisen arvoinen, mutta ei auttanut. Ihana auringonpaiste kyllä teki nousemisesta suhteellisen helpon. Kyllä siitä kauniista ilmasta voi nauttia, vaikkei olekaan vielä lomalla. Onhan tässä valoisaa iltaa aikaa.

Juhannuksena kävimme miehen kanssa pitkiä pyörälenkkejä ja nautin siitä, kun pitkästä aikaa tuli tehtyä jotakin kunnon liikuntaa. Saattaa olla, että tätä alan minäkin harrastamaan enemmän, jos jalat eivät pidä juoksemisesta. Sain myös keskittyä lukemaan kirjaa, jonka melkein sain loppuun. Käsitöitä tein yllättävän vähän, mutta on hyvä pitää taukoa niistäkin harrastuksista, jotta ne eivät ala maistumaan puulta.

Ruoka ja grillaaminen kuuluvat pääasiaan juhannuksena, joten tottakai siihen oli satsattava, mutta nyt kaikki herkuttelu saa olla hetken pannassa. Ainakin sinne lomalle saakka.

Testasimme tyttären kanssa Lolamola sangriaa, mutta nyt taisi käydä niin, että vain minä tykkäsin siitä. Jäiden kanssa tämä on todella raikas juoma, mutta makuasiat ovat makuasioita. Tytär siis vieraili hetken luonamme ja kiiti sitten kavereiden kanssa omiin menoihinsa, keskikesän juhlaa viettämään.

Aaton vietimme pääosin ulkona, kunnes oli aika siirtyä saunomaan ja hellimään ihoa kuorinnoilla ja naamioilla. Ihanaa, kun on kerrankin aikaa tämmöiseen hemmotteluun ja saunomiseen oikein kunnolla. Musiikkina soi tietysti taustalla nostalgiabiisit. Parvekkeella oli ihanan lämmintä istuskella pitkälle yöhön ja nauttia sen valoisuudesta.

Mutta nyt siihen keskikesän juhla -arvontaan. Ihania juttuja kaikilla oli tästä juhannuksen ajasta, sen vietosta ja tietysti tärkeimmästä, eli säästä. Ei se kaikkia tuntunut huolettavan ja se onkin oikea asenne. Kun sille ei voi mitään, niin sen ei saa antaa vaikuttaa juhlimiseen, mutta joskus se näköjään vain yllättää positiivisesti ja on täydellinen.

Arvonnan voittajaksi valikoitui Sara, joka tuntui olevan piristämisen tarpeessa. Onnea voittajalle! Lähetätkö Sara minulle osoitetiedot mahdollisimman pikaisesti.

Kiitos arvontaan osallistumisesta ja piakkoin järjestän taas uuden arvonnan, joten seuraathan mukana.

4 Comments

 • JonnaH.

  Täällä oltiin myös juhannuksena ihan kotosalla. Juhannuksen jälkeen tulee aina joka kesä vähän haikea fiilis, että kesä on jo näin pitkällä, vaikka todellisuudessa sitä on vaikka kuinka jäljellä. 😀

  • Minna

   Minulla on ollut myös tuo sana fiilis, että apua, nyt se kesä loppuu. Oma loma alkaa heinäkuun alussa, joten on sitä kesää onneksi vielä jäljellä. Ainakin elokuun lopouun?.

 • 1nallepuh

  Meidän juhannus sujui rauhallisesti mökillä grillaten, kuohuvaa juoden ja ihanasta ilmasta nauttien. Tyttökin kävi kääntymässä viikonlopun aikana ja minulla alkoi loma. Eli aika täydellistä ja kesää on todellakin vielä jäljellä ja paljon.?⚘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *