Kosmetiikka

GUERLAIN MEIKISSÄ

Tuotteet saatu, pr-näytteitä

Guerlain meikissä ihastuin jo ajatukseen raikkaasta ja kuulaasta ihosta, kun sain tiedustelun, että olisiko minulla kiinnostusta istahtaa ammattilaisen, Elisa Häyrisen tuoliin ja saada Guerlain tuotteilla meikki.

Rakastan leikkiä erilaisilla värisävyillä meikatessa, mutta yleensä sitä jumittuu arjessa kuitenkin samoihin sävyihin ja tyyliin omassa meikissä. Aika usein ne silmät tulee sudittua samalla kaavalla ja rajaukset kehiin ja sitten on valmista.

Lisäksi ihoni kanssa saan aina jännittää, että pysyykö se meikki siihen saakka, kun minulla on mahdollisuutta sitä korjailla. Välillä pysyy ja usein ei. Viimeistään iltasella on leuasta ja nenältä kadonnut meikkivoiteet ja silmissäkin saattaa olla pelkässä luomivaossa sitä luomiväriä kasaantuneena.

GUERLAIN MEIKISSÄ

Olin sopinut tapaavani Elisan Sokoksen Guerlain pisteellä, pari viikkoa sitten, perjantai-iltapäivänä, mutta minulle iskikin kesäflunssa, joten aika piti perua. Onneksi sain uuden ajan ja olin Guerlain meikissä muutamaa päivää myöhemmin, sopivasti Helsinki-päivänä.

Elisa kertoili vinkin jos toisenkin meikkaukseen ja varsinkin meikäläisen ongelmiin, sain usempaan ratkaisun. Lisäksi minua kiinnosti muutama muukin tekniikkaan ja uskomuksiin liittyvä asia. Miten meikkivoide pysyy aamusta iltaan hyvänä? Miksi ihmiset eivät uskalla käyttää poskipunaa? Miten minun ikäisen kannattaa laittaa kulmat? Näihin ja muutamaan muuhun, saat kuulla vastaukset tekemässäni videossa.

Täytyy sanoa, että oli hiukan hankalaa välillä taiteilla kännykän kanssa ja saada järkevää kuvakulmaa. Eräässä kohdassa highlighterin laitosta innostunut täti meinasi vängällä tunkea mukaan videoon, joten se kohta piti katkaista. Joutuu kyllä hauskoihin tilanteisiin videoinnin kanssa, se täytyy sanoa.

Guerlain meikissä ihastuin tähän L`essentielle meikkivoiteeseen, josta Elisa kertoikin laveasti sen hyvistä, jopa ihoa parantavista ainesosista. Aika usein oma ihoni onkin reagoinut meikkivoiteisiin, kun niitä on muutamia päiviä käyttänyt. Useista meikkivoiteista ihoni reagoi näppylöillä, mutta tämä ei ole sitä saanut aikaan, joten ihoni hyväksyy tämän ohuen meikkivoiteen. Se sulautuu ihoon ja kun alle laittaa vaikka Lor pohjustusainetta kultahippuineen, iho saa kauniin hehkun. Oma ihoni kyllä vaatii aika paljon, joten iltasella oli pakko meikkiä korjailla leuan seudulta, mutta sepä ei ole uutta.

Guerlainen huulipunista olen aina tykännyt ja miten sattuikin, että sieltä löytyi jälleen kerran oranssin ja korallinpunaisen sekoitus sävyssä Rouge N42. Se kun on niin minun tyyliin ja Elisa valikoi sen minulle tietämättä, että rakastan oranssinpunaisia ja koralleja sävyjä. Kaiken lisäksi tämä tyylikäs kotelo peileineen, tekee huulipunan laittamisesta glamouria.

Guerlain meikissä silmäni meikattiin voimakkaalla ruskealla, jotta siniset silmät korostuisivat. Tässä meikistä vähän kuvaa, mutta kannattaa katsoa video, sillä sieltä saa kuulla niistä Elisan vinkeistä enemmän.

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *