Kosmetiikka

HELPPOA IHONHOITOA KESÄLLÄ

Tuotteet saatu pr näytteitä

Kesäloma häämöttää ja enää yksi päivä ja sitten alkaa loma. Mikä siinä onkaan, että sen kesäloman alkaminen tuntuu, kuin jäitä polttelisi ja aika ei etene yhtään. Mutta nyt se on käsillä ja loma on kyllä ansaittu.

Vaikka rakastankin hoitaa ihoani ihanilla tuotteilla, niin ajattelin harrastaa helppoa ihonhoitoa kesällä. Iho selkeästi haluaa eri asioita kesällä, kuin vaikka talvella ja keväällä, joten sitä on pakko kuunnella ja ihonhoidosta kannattaa tehdä mutkatonta.

Kesälomaan kuuluu rento meininki ja ehkä aina ensimmäisenä ei tule se ihon hoitaminen mieleen. Rutiinit tehdään usein sinnepäin, kunhan muistaa kasvonsa pestä ja aurinkovoidetta sipaista. Varsinkin matkoilla ollessa, tämä korostuu ja usein nuo aikataulutkaan eivät anna myöten, joten helppoa ihonhoitoa kesällä kannattaa suosia.

HELPPOA IHONHOITOA KESÄLLÄ

Mutta jos jotakin haluaa tehdä oikein, niin kannattaa muistaa muutama perusasia ja silloin voi nauttia siitä, kuinka helppoa ihonhoito kesällä voikaan olla.

Oma ihoni kun on herkistynyt ja couperoottinen, niin sen kanssa on pakko olla kuitenkin tarkkana. Enää en matkalle lähde testipussukoiden kanssa, sillä iho joutuu matkoilla aika koville ja siksi kannattaa pysyä suhteellisen tutuissa ja turvallisissa tuotteissa.

IHON PUHDISTUS

Veden kovuus ja kalkkipitoisuus on erilainen eri maissa ja se vaikuttaa varsinkin kasvojen ihoa pestäessä matkoilla. Silloin on hyvä, että putsari on tehokas, mutta lempeä.

Itselläni on muutamia päivä vasta ollut testauksessa tuo Kiehl`s Cucamber Herbal Condtioning Cleanser eli kurkku-yrttiputsari. Se valittiin minulle Kiehl`s loves Finland tapahtumassa toukokuulla ja nyt olen saanut sillä kasvojani iltaisin pestä. Tämä tuote käy kaikille ihoityypeille, mutta erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.

Tuoksu on yrttinen ja hiukan lääkemäinen, mutta hyvällä tavalla ja hyvin vaahtoaa, kun sitä laittaa hiukan kostutetulle iholle. Pesee hellästi, mutta tehokkaasti meikit pois. Harmillisesti tätä ei voi käyttää silmien iholle, sillä se olisi niin paljon helpompaa ja olisi yksi tuote vähemmän. Lopputuloksena iho ei ole lainkaan kiristävän kuiva ja narskuvan puhdas. Eli se tunne, joka tulee liian kuivattavasta ja tehokkaasta puhdistuksesta. Tätä kurkku-yrttiputsaria voi käyttää myös aamulla, mutta yleensä pesen kasvot vain vedellä.

HOITOVESI ELI ESSENCE

Iris Extract Activating Treatment Essensce on hoitovesi, jota suositellaan käytettäväksi iholla pesun jälkeen. Tätä hoitovettä laitetaan muutama pisara kämmenelle ja se painellaan poskille, otsaan ja leukaan, kaulaa unohtamatta. Tämä auttaa ylläpitämään ihoa nuorekkaana ja tekee siitä pehmeämmän ja säteilevän. Upea tuoksu rentouttaa ihanasti. Tätäkään ei sovi silmienympärysiholle painella.

Täytyy myöntää, etten ole aiemmin kovin näihin hoitovesiin vihkiytynyt, mutta nyt tämä vesi houkuttaa sen verran, että kyllä se kasvoille tiensä on löytänyt.

IHON KOSTEUTTAMINEN YHDELLÄ TUOTTEELLA

Kiehl`s Calendula Serum-Infused Water Cream on ollut minulla tapahtumasta lähtien käytössä, alussa varsinkin öisin ja nyt myös päivisin. Tämä tuoksu huumaa ja se koukuttaa. Toden totta, se on saanut punaisuutta aisoihin kasvoillani ja olen siitä suorastaan hämmästynyt.

Eli kesällä kannattaa ottaa yksi voide, jota käyttää aamuin illoin. Ymmärrän hyvin, että useammat purkit ja purnukat mökillä ja matkoilla, voivat aiheuttaa haasteita ja silloin niitä ei ehkä tule kunnolla käytettyä. Yhden tuotteen aina kuljettaa mukana ja sitä varmasti silloin tulee käytettyäkin.

IHO RAKASTAA KOSTEUTTAVIA NAAMIOITA

Uusi tulokas naamioissa on tuo Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque eli kosteuttava kehäkukka-aloenaamio. Tämä on ihana. Jo väristä olin myyty ja se tuoksui aika samalle, kuin tuo kosteuttava voidekin. Tämä naamio on hauskan hyytelömäistä ja sitä laitetaan reipas kerros puhdistetulle kasvoille ja annetaan vaikuttaa 5 minuuttia. Vältä silmienympärysihoa.

Naamio pestään lämpimällä vedellä ja taputellaan kuivaksi. Voit myös hellästi hieroa ihoa pyörivin liikkein, kun peset naamiota pois. Voidaan käyttää pari kolme kertaa viikossa.

Jos yö on mennyt huonosti ja olet väsyneen näköinen, niin tämä auttaa ravitsemaan ihoasi. Voin kuvitella tämän myös rauhoittavan, vaikkapa auringonoton jälkeen.

Pakko oli tänne loppuun laittaa vielä meikitön kuva, kun olen kurkkuputsarilla pessyt ja vielä laittanut tuon herkullisen naamion kasvoilleni. Huomaatko eron ihossani, jos vertaa keväiseen meikkivideoon, jossa kerroin ongelmaihon meikkauksesta. Linkistä pääsee katsomaan videon. Minullahan kasvot oikein heloittivat punaisena ja nyt iho on suorastaan rauhallinen. Minulla on nyt vankka veikkaus, että tämä kehäkukkavoide toimii oikeasti ihollani.

Joko sinulla on jo kesäloma vai onko se vielä edessä? Ihanaa lomaa kaikille!

2 Comments

 • 1NALLEPUH

  Kesälomaa jo viikko takana mutta onneksi vielä monta edessä. Kiehl´s Calendula Serum-Infused Water Cream on aivan ihana voide. Olen käyttänyt sitä vajaan viikon ja aivan koukussa siihen. Iho on tosi pehmeä ja jännityksellä odotan auttaako se minunkin punaisuuteen taipuvaista ihoa. Sain näyte purkin samaa naamiota mutten ole sitä vielä koittanut. Minäkin päätin, että käytän samaa voidetta kesän eli tuota yllämainittua.
  Ihanaa lomaa sinulle, nauti auringosta ja kesästä 🙂

  • Minna

   No minä jotenkin arvelin, että voisit tykästyä siihen ja kiva, jos innostuit tästä postauksesta niin, että sen hankit. Se naamiokin on tosi hyvä ja tuoksumaailma sama, joten varmasti tykkäät:) Ollaan kuulolla, miten vaikuttaa myös sinun punaisuuteen ja todellakin yksillä purkeilla voi hyvin kesän mennä:)
   Ihanaa loman jatkoa ja minulla tosiaan alkoi se nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *