Kosmetiikka

NUXE IHONHOITOSARJA TESTISSÄ KAVERILLA

Tuotteet saatu

Nuxe ihonhoitosarja testissä kaverilla, sai ideansa siitä, kun kuuntelin viime keväänä kaverin pohdintaa oikeanlaisista ihonhoidon tuotteista ja siitä, millaisia tuotteita hänen tulisi käyttää. Yleensä hän ei paljoa erilaisia tuotteita ole käyttänyt ja kun viettää paljon aikaa ulkona, on ihonhoitotuotteiden oltava tehokkaita, kosteuttavia ja myös suojaavia.

Ajattelin tehdä kaverin iloiseksi ja ehdotin hänelle Nuxe ihonhoitosarjaa testattavaksi, sillä itseä harmitti, etten ollut ennättänyt tuotesarjaan perehtyä testaamalla ja oma iho vaikutti siltä, että nyt olisi syytä pitää taukoa testaamisessa. Keväällä ihoni olikin aika punainen ja kiukkuinen tuotteiden vaihtamisista. Oli myös mielenkiintoista kuulla, mitä kaverini tykkäisi tuotesarjasta. Niinpä polkaisimme testauksen käyntiin.

NUXURIANCE IHONHOITOSARJA

Nuxe on ranskalainen ihonhoitobrändi, jossa yhdistyy luonnon vahva hoidollisuus ja tieteellisesti todistettu tehokkuus ja aisteja herättelevä käyttökokemus.

Testattavan iho on pintakuiva ja t-alueella helposti rasvoittuva, aikuisen naisen iho. Kaulan iholla ei ole käytetty mitään tuotetta aikaisemmin. Iholla saattaa esiintyä pientä punakkuutta ja allergisia näppylöitä tulee myös ajoittain, johtuen todennäköisesti sisäilman huonosta laadusta työpaikalla.

Testattavana oli Nuxen Nuxuriance ihonhoitosarja ja siitä Nuxuriance Ultra seerumi, päivävoide ja yövoide. Nuxuriance Ultra seerumi on kiinteyttävä ja kasvonpiirteitä kohottava. Bi-floral Cell ja Natural Complex- yhdisteet auttavat ihoa kirkastumaan ja tasoittumaan. Seerumi sopii kaikenlaisille ihotyypeille.

Seerumin päälle taputellaan täyteläinen ja elyttävä päivävoide, jossa on mukana yhdisteet Bi-floral Cell ja Natural Complex ja tämän yhdisteen avulla ihon kimmoisuus paranee. Valkohilppaöljy ja luomu-unikon terälehdistä tehty uute, kosteuttaa erittäin kuivaa ihoa ja ravitsee sitä, saaden sen näyttämään hehkeämmältä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Yöllä käytetään seerum jälkeen elvyttävää, kosteuttavaa ja korjaavaa yövoidetta. Tämä täyteläinen yövoide hoitaa ihoa korjaten ja uudistaen yön aikana. Bi-floral Cell ja Natural Complex -yhdiste tuo kiinteyttä ja kohotusta iholle. Tässä on luomu-unikon lisäksi on myös viikunakaktusuutetta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Silmän- ja huultenympärysvoide sisältää samoja yhdisteitä, kuin muissakin tuotteissa ja ne auttavat ihoa kiinteytymään ja jäntevöittymään. Lisäksi kasvikofeiini vähentää tummmuutta ja turvotusta ja krookus-uute vaalentaa pigmenttiläiskiä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

NUXE IHONHOITOSARJA TESTISSÄ KAVERILLA

Nuxe ihonhoitosarja testissä kaverilla -projekti, sujui mallikkaasti, sillä sain lomalla ilmoituksen hänen ajatuksistaan testaajana.

Ensimmäiset kommentit olivat hoidon aloittamisesta seuraavat:

Iho on puhdistuksen jälkeen kuivahko ja hieman kiristävä, kosteutusta kaipaava. Puhdistusvaahtona kuivalle iholle tarkoitettu Dermosil.

Levitin seerumin, joka tuntui mukavan viileältä aluksi ja kosteutti ihon. Sitten laitoin silmänympärysvoiteen ja pidin pienen tauon. Lopuksi levitin yövoiteen kasvoille ja kaulalle. Tuotteet tuntuvat mukavalle, vaikka tuoksu on äkkiseltään voimakas, päivällä tasoittunee, kun on ulkona liikkeellä.

Hoidon aloittamisesta on kulunut 4 viikkoa:

Aamuisin olen laittanut seerumin ja silmä/huulienympärysvoiteen. Seerumin päälle olen laittanut aurinkovoiteen, joka oli riittävä kosteutus iholle, sillä kokeilin myös Nuxuriance päivävoidetta, mutta aurinkovoiteen kanssa, se oli hieman liikaa.

Iltaisin olen laittanut silmienympärysvoiteen ja seerumin jälkeen yövoidetta kasvoille ja kaulalle.

Tuotteet ovat sopineet iholleni erinomaisesti ja varsinkin hoitamaton kaulani on tykännyt kosteutuksesta. Kaulan iho on pehmentynyt ja siloittunut.

Tuotteet ovat erittäin imeytyviä ja kosteuttavia. Ihon värin muutoksista en pysty sanomaan, sillä aurinko on päivettänyt kasvojani.

Aluksi voiteiden tuoksu oli aika vahva, sillä olen aika hajuherkkä, mutta käytön aikana tuoksuun tottui, eikä se häirinnyt käyttöä. Tuote ei aiheuttanut allergisia oireita. Suosittelen tätä sarjaa ehdottomasti saman ihotyypin omaaville.

Kiitokset testikaverille!

4 Comments

 • Tuuli - Lumo Lifestyle

  Kiva kaveritesti. Joskus omat suosikkituotteet eivät ole toisen mieleen lainkaan ja välillä sellaiset, jotka eivät omalle iholle toimi, ovat toiselle täydelliset. Herkkä iho on harmitus, omani ei onneksi reagoi ärtymällä tuotteiden vaihtoon. Toiset tuotteet tosiaan vain sitten vaikuttavat paremin kuin toiset.

  • Minna

   No niin oli ja mietin, että turhaan hilloan tuotteita laatikossa, jos toisella on tarvetta ja omani ei kestä ainaisia vaihdoksia:)Herkistynyt iho on kyllä välillä rasittava! Toiset tuotteet todella saattaa olla itselle parasta ja toinen ei tykkää yhtään, joten näinhän se on ja aina ei voi edes itse valita, mistä se iho tykkää:D

   • 1nallepuh

    Kiva idea josta molemmat hyötyivät. Kaveri sai apua kasvoille ja sinä tuotteet testatuiksi.
    Tyylikkään näköisiä purkkeja vaikka ovatkin vihreitä? tuoksu on aika voimakas nuxen tuotteissa mutta niinkuin testaajakin sanoi; kaikkeen tottuu.⚘

    • Minna

     Joo, tämä oli minustakin reilua. Vihreä väri ei nappaa mulle, mutta ei toki tuotteeseen vaikuta ☺️
     Tuoksumaailma on hiukan voimakas aluksi, totta. Mutta, jos ei ole tuoksuherkkä, niin ei varmaankaan haittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *