Lifestyle

SUOMENLINNA RETKIKOHTEENA

Kosmetiikkatuotteet saatu

Suomenlinna retkohteena on kaunis ja sieltä löytyy upea luonto, sekä saari pullollaan historiaa. Mielenkiintoista, että tämä saari on pysynyt kohtuullisen samana, kaikki ne vuodet, mitä olen täällä silloin tällöin käynyt. Edellisestä kerrasta on varmaankin jo viisi vuotta.

Toki kunnostustöitä on tehty ja uusia rakennuksia tullut, mutta kohtuudella ja saaren historiaa kunnioittaen. Kahviloita on ilmestynyt, mutta niitä ei ole onneksi ihan joka mutkassa. Jäätelöä saa muutamasta kioskista ja tietysti noista kahviloistakin.

Uusi K-marketkin oli ilmestynyt rantaan, vaikka sitä ei tullessa huomattu ja ihmettelinkin jo, että mihin on kauppa kadonnut.

Saarella pyörii lapsille ohjelmaa seikkailujen merkeissä ja vaikka ei osallistuisi ohjattuun toimintaan, niin siellä löytyy tilaa temmeltää ja seikkailla myös omin päin. On toki muistettava, että vaarallisia paikkoja Suomenlinnasssa löytyy, joten järki päässä ja valvontatutka päällä, pienten lasten kanssa.

SUOMENLINNA RETKIKOHTEENA

Miehen kanssa tehtiin tänne päiväretki ja mitä Suomenlinnasta aina muistan, on se, että siellä aina tuulee. Siitä Suomelinna retkikohteena on mainion vilvoittava ja miten ihana se tuuli olikaan, kaiken helteen jälkeen. Toki oli kuuma, mutta se teki helteestäkin miellyttävämmän.

Turisteja oli tietysti laumoittain ja sehän kuuluu asiaan, sillä Suomenlinna retkikohteena, on varmasti yksi suosituimmista, varsinkin luontoa ja historiaa rakastaville. Ahdisti ajatus, että joka paikka olisi täynnä ihmisiä, mutta niin ei kuitenkaan lopulta ollut.

Mietittiin, että minne pääsemme asettumaan aloillemme, sillä nuo valkoposkihanhet ja niiden jätökset kaikkialla, ärsytti sen verran, että ei ainakaan nurmikolle kannattanut mennä. Olisi hyvä, jos tähän saataisiin joku kohtuus ja linnut houkuteltua jonnekin muualle oleilemaan ja sotkemaan.

Ihme kyllä, rantakallioilla ei pahemmin porukkaa ollut ja niinpä olimme kalliolla, ihan Kustaanmiekan kyljessä ja saimme rauhassa kuunnella laineiden liplatusta. No, kyllähän siinä veneilijät omaa mekkalaa ajoittain pitivät, mutta ei se meitä haitannut.

Mietin siinä kalliolla istuessa, että tämä on juuri sitä, mitä haluan esitellä ihmisille, jotka tulevat tänne turisteina. Viehättävä saari täynnä historiaa ja miten upeasti luonto siellä tulee esille. Toki kaikkia huolettaa Itämeren tila ja se, ettei näytä asiat paranevan, vaikka tästä ollaan vuosia meuhkattu. Onhan sekin hyvä asia ottaa esille, kun näitä merenrantoja vieraille esittelee. Koen kuitenkin, että yksi ihminen voi tehdä vain vähän asian eteen ja parhaansa kun tekee, niin sen pitää riittää. Isompi vastuu on kyllä muualla.

MUISTA AURINKOTUOTTEET

Suomenlinna retkikohteena ja ihon palaminen, tuli taas mieleen, koska sekin on muutaman kerran nuoruudessa koettu. Muista aurinkotuotteet ottaa mukaan, kun lähdet saarelle päiväretkelle. Koska siellä tuulee ja meri heijastaa auringonsäteitä voimakkaasti, niin siellä helposti polttaa ihonsa.

Esittelin Clarinsin aurinkotuotteita edellisessä postauksessa, jotka ovat hinnaltaan keskitasoa arvokkaampia. Tässä tulee niille vaihtoehto, joka on hiukan edullisempi ja joita olen myös itsekin vuosia käyttänyt.

Joka vuosi aurinkotuotteet uudistuvat, mutta toki perusasiat säilyvät. Acon aurinkotuotteissa löytyy myös 50 ja 30 suojakertoimet ja näillä säillä ne ovatkin ehdottoman tärkeitä muistaa. Suurilla kertoimilla, kun voi oleilla auringossa pidemmän aikaa ilman, että palaa.

Uutuutena minulle on tämä Self Tanning Lotion, joka ei tuoksunut sille tyypilliselle itseruskettavalle. Tässä on uudistettu koostumus ja se myös kosteuttaa. Neljän tunnin kuluttua iho näyttää päivettyneeltä. Tuoksukin oli hyvä, mutta voiteen levitys on minulle aina se mysteeri. Kuinka ihmeessä sen saa levitettyä niin, ettei ikäviä rajoja tule. Tässä on edelleen harjoituksen paikka.

Acon bb-voiteella taas saa kevyen sävyn iholleen, jos ei halua olla lainkaan auringossa, mutta silti toivoo hiukan päivettynyttä lookkia.

Auringon jälkeen iholle tulee levitellä runsaasti hoitavia tuotteita, jotta iho saa kosteutusta aurinkorääkin jälkeen. Riittävän kevyt ja imeytyvä tuote on mieluinen myös miesväelle, koska sen levittämisen jälkeen, voit heti pukeutua.

Milloin sinä olet viimeksi käynyt Suomenlinnassa retkellä?

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *