Sisustaminen

PÄIVÄ TUKHOLMAN SISUSTUSLIIKKEISSÄ

Teimme miehen kanssa Tukholman risteilyn kahdestaan viimeksi 13 vuotta sitten, joten olipa jo aika lähteä kahden risteilylle. Kivasti se päivä Tukholman sisutusliikkeissä vierähti, sillä halusin kuitenkin katsella ja kuvata, jos mielenkiintoisia kohteita tulisi vastaan. Meillä ei ollut mitään suunnitelmaa, päätettiin vain mennä ja olla ja katsella Tukholmaa.

Muutamia ihanuuksia oli pakko napata itselle ja tänne blogiin kuvina talteen. Ruotsissa osataan sekä minimalistinen, että rönsyilevä sisustaminen ja molemmat viehättävät minua.

PÄIVÄ TUKHOLMAN SISUSTUSLIIKKEISSÄ

Uusia kauppoja oli ilmestynyt esimerkiksi Sergelin torin kupeeseen ja olipas sellainen määrä tilpehööriä, että huh heijaa. Joka puolella oli jotakin mielenkiintoista ja hauskasti nostettu esille. Kerroksia oli kaksi ja puoli, tässä putiikissa, joten pää meinasi mennä pyörälle kaiken keskellä.

Täältä löytyy sisustajalle runsasta ja rehevää, sekä luontoa rakastavalle mökkeilijälle unelmajuttuja. Hiukan oli heitetty sekaan itämaisuutta, joka sopi hienosti tähän sekamelskaan. Kiinnostava kauppa ja suosittelen.

Pyörähdimme myös parissa liikkeessä, missä skandinaavisia käsityöläisten sisustustuotteita oli nostettu esille ja myös luonto oli hyvin edustettuna. Itse olen muutaman kerran kokeillut tätä huopapallojen pyörittämistä, mutta ei ole intoa ollut tehdä noin montaa palleroa. Nämähän kyllä huopuu hyvin pesukoneessa, jos tätä mielii kokeilla. Käsin se on aika työlästä.

ZARA HOME

Päivä Tukholman sisustusliikkeissä vierähti nopeasti ja koska Helsingissä ei tätä Zara Homen liikettä vielä ole, niin siellä piti tietysti käydä.

Zara Homessa tyyli on taattua ja aina siellä ollessa kiroaa sitä, ettei jaksa alkaa raahaamaan näitä tekstiilejä tai maljakoita kotiin. Pari maljakkoa olen raahannut ja silloinkin mies kanteli niitä ympäri Tukholmaa.

Täältä löytyy kivoja kesäisiä juttuja ja parhaiten nämä sopisi minusta vaikka mökille.

MOOD STOCKHOLM

Uusi kauppakeskus Mood Stockholm tarjosi tyylikkäitä vaateliikkeitä, ravintoloita ja tietysti sisustusputiikkeja. Tässä putiikissa oli tarjolla ihastuttavia piensisustusjuttuja, kuten kauniissa purkeissa nameja ja ruuan valmistamiseen liittyviä esineitä. Löysin metallisia pillejä, kultaisia ja pronssin värisiä ja toin tyttärille ne tuliaisina. Muovisien pillien tilalle on kiva hankkia kestopillit, jotka ovat myös tyylikkäät. Pillit taisivat olla ainoat jutut, jotka ostin, vaikka mieli olisi tehnyt yhtä ja toista. Pysyin silti tiukkana. Ei turhaa krääsää.

Kesäinen ja tällä haavaa viimeinen hellepäivä, ei ollut Tukholmassa liian tukala ja sen huomasi jo hiukan viilentyneestä tuulesta. Tosin tuuli oli silti miellyttävä.

Tukholmassa ei tällä kertaa siis tullut tehtyä isoja ostoksia, sillä alennuksessa olevat tuotteet eivät nyt innostaneet ja syksyn vaatteisiin en halua vielä uhrata ajatustakaan. Laivalta tuli pari juttua hankittua, joten se riitti. Pääasia oli rentoutua ja nauttia hyvästä ruuasta sekä tietysti seurasta.

Silja Symphonyn De Lux hytissä on kyllä huomattavasti mukavampi matkustaa ja pisteillä saimme tämänkin hytin hankittua. Aluksi tuntui, ettemme saa millään varattua hyttiä, sillä matkan varaaminen jäi aika myöhäiseksi, mutta kun lopulta siirsimme ajankohtaa, niin hytti löytyi. Tässä hytissä on vielä se kiva juttu, että siellä on jääkaappi, jossa juomat kuuluvat hytin hintaan ja lisäksi Tavolatassa aamiaiset.

Keväisellä Tukholman matkalla, kiertelimme myös sisustusliikkeissä, joten sinua voi kiinnostaa myös tämä postaus.

Kävitkö sinä kesän aikana Tukholmassa ja tuleeko sinun silloin kierreltyä sisustuskaupoissa vaiko enemmän vaatekaupoissa?

6 Comments

 • Tiia K

  Lagerhaus, josta löytyy aina kaikkea kivaa edullisesti kotiin, tietty Leila’s ja Åhlensin ja NK:n sisustusosastot ja etenkin NK:lla Lexington ja vanhankaupungin pikkuputiikit ja H&M Home on aina must see, kun käyn Tukholmassa.

  Ihania juttuja olet kuviin kerännyt.

  Aurinkoista elokuun alkua Minna. <33

  • Minna

   Lagerhus oli nyt sellainen miniputiiki, johon me törmättiin. En tiedä oliko joku sivuliike sille varsinaiselle, mutta se käytiin vain pikaisesti. Leilasta en ole kuullutkaan ja joo, nuo Nk ja Åhlensin tarjonta on aina nähtävä ?

 • Outi

  Aivan ihania sisustusjuttuja. Minulla on joku vihreä vaihe menossa, joten kaikkiin sellaisiin kiinnitin huomiota ?
  Ihanaa torstaita sinulle Minna ❤️

 • 1nallepuh

  Ihania kuvia ja paljon kauniita tavaroita. Sisustus kaupoissa tekis mieli ostaa vaikka mitä ja pistää sisustus uusiksi kotona. Haaveissa olisi tehdä jotain uudistuksia kotona, joten kiitos vinkeistä⚘

  • Minna

   Kiitos ja kiva, jos sait inspiraatiota, sillä kyllä se piristää mieltä, vähän vaihdella tavaroiden paikkoja kotona, tai ostaa joskus jotain pientä uutta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *