Kosmetiikka

IHONHOITOA SKINCITYN AVULLA

PR-TUOTTEET SAATU

Ihonhoitoa Skincityn avulla on mahdollista saada, vaikka asuisi missä päin Suomea tahansa.

Ihonhoito voi olla joskus hankalaa, kun ei aina tiedä, mikä toimii omalla iholla. Ihan aina ei voi mennä kosmetologillekaan, jos vaikka aika ei anna myöten, tai asuu sellaisella paikkakunnalla, ettei kosmetologeja vain ole.

Skincity eli ihonhoitoa netissä, on loistava esimerkki siitä, ettei edes kosmetologille tarvitse mennä, vaan kosmetologi voi auttaa sinua netissä. Sinun tulee vain kirjautua Skincityn sivulle ja tehdä ihotesti ja saat sähkpostiisi ehdotuksia sopivista tuotteista. Vain tuotteet maksavat, itse palvelu ei ja voit olla chatissa yhteydessä kosmetologiin, joka voi auttaa sinua ihoa koskevissa ongelmissa.

Sain keväällä kutsun Skincityn pr-tapahtumaan ja siellä me teimme nuo ihotestit ja parin päivän jälkeen saimme tulokset sähköpostiin.

Oma iho kun on herkistynyt ja couperoottinen, niin sain tiedot tuotteista, jotka sopisivat iholleni. Myöhemmin posti toi paketin, jossa oli valittuja tuotteita, juuri minun ihoani varten.

Olen testannut niistä nyt Priori-sarjaa ja ennestään tämä sarja olikin minulle tuntematon. Muistelen, että joku hiushoitotuotteesta tehty mainos, pyörii telkkarissa samalla nimellä, mutta se ei ole kuitenkaan sama.

PRIORI

Jokaisen ihmisen iho on erilainen solutasolla, joten siksi ihonhoidon tuotteille asetetaan aikamoisia vaatimuksia. Priori on hyödyntänyt uutta teknologiaa ja huomioinut tätä ihon erilaisuutta, kehittäessään ihonhoitotuotteita. Genetiikka, ravinto, ihon kemia ja ympäristö on otettu huomioon, kun tuotteita on kehitelty ja uusinta sekä kehittyneintä biotekniikkaa hyödynnetty, jotta tuotteet ovat sitä, mitä ihosi tarvitsee.

Ihonhoidon tuotteet vastaavat ihosi tarpeista päivän aikana ja ne tavallaan kommunikoi ihosi kanssa Adaptive skincare- teknologian avulla, suojaten, kosteuttaen ja elvyttäen sitä, ympäristön muutoksien mukaan.

IHONHOITOA SKINCITYN AVULLA

Omasta paketista löyty Priori-sarjalta puhdistus, seerumi, kosteusvoide ja aurinkosuoja.

Pudistusmaito Gentle cleanser, on tuoksuton, kuten kaikki sarjan tuotteet, joten sopivat hyvin allergisille. Puhdistaa ihoa helläväraisesti kuorien, rauhoittaen ja kosteuttaen. Kuorimisen avulla tuote poistaa ihon epäpuhtauksia, parantaa ihon sävyä ja pehmentää ihon pintaa. Parantaa ihon puolustuskykyä ja Anti-Irritant Complex yhdessä LCA Complexin kanssa antaa iholle antioksidanttista suojaa.

Recovery Serum on tuote henkilöille joilla on:

  • ruusufinni
  • ekseema
  • arpia
  • herkkä iho

Seerumi sisältää korjaavia entsyymejä, C ja E-vitamiineja ja se korjaa ja uudistaa DNA-vaurioitunutta ihoa, eikä siinä ole ärsyttäviä ainesosia.

Santelipuu ja ohrauute vähentävät juonteita ja Evodiahedelmäuute ravitsee ihoa.

Barrier Restore on vesipohjainen, kevyt kosteusvoide kaikenlaiselle iholle. Voiteessa on vahvistavia keramideja ja se pitää ihon kosteutettuna ja pehmeänä ja rauhoittuneena pitkään.

Päivittäinen aurinkosuoja Broad Spectrum SPF 45, suojaa ihoa ympäristön epäpuhtauksilta, vapailta radikaaleilta ja säteilyltä. Mukana on myös korjaavia entsyymejä, jotka ehkäisevät ympäristötekijöiden aiheuttamia ennenaikaista ikääntymisen syntymistä iholla.

Huipputuote Paula´s Choice Liquid Exfoliant, on nestemäinen kuorintatuote, jota laitetaan vanulappuun ja sivellään iho läpi, vältellen silmänympärystä. Sitä voi käyttää aamuin ja illoin tai tarvittaessa päivällä tai yöllä. Se kuorii ja puhdistaa, samalla sillä on tulehduksia rauhoittava ja bakteerin kasvua hillitsevä vaikutus. Akne, mustapäät, miiliumit, punoitus; toimii kaikkeen.

Laura Mercier luomiväri puikossa sekä hohtava, hehkua antava sävyte kasvoille. Sopii virheettömälle iholle pelkästään käytettynä. Iholle, joka tarvitsee peittämistä, on syytä sekoittaa Tinted Moisturizer Illuminating meikkivoiteeseen tai sen alle, antamaan hehkua iholle.

Mikäli pidät pienestä asteittain lisääntyvästä päivetyksestä, niin James Read Gradual tan mist, voisi olla sinulle se tuote. Itse en onnistunut saamaan tasaista sävyä tältä, vaan päädyin sekoittamaan suihketta päivävoiteen sekaan ja silloin ei tule ainakaan laikkuja, mutta päivetyksen sävy tulee tietysti haaleampana.

Ihonhoitoa Skincityn avulla voi toimia myös sinulle, joten suosittelen katsomaan heidän sivujaan, jos mietit, millaisia tuotteita ihosi kaipaisi. Usein siellä on myös alennuksia, joita kannattaa hyödyntää. Toimitus on ilmainen Pohjoismaissa.

Tein myös ihonhoitoa Skincityn avulla videon youtubeen, jossa lisänä myös ihastuttavat Make The Make- siveltimet, joten kannattaa katsoa sekin vielä.

2 Comments

  • 1nallepuh

    Kyllä on ihonhoito tehty helpoksi, nettiin vaan ja saat tietoa itselle sopivista tuotteista. Tätä täytyy kyllä kokeilla! Kiinnostuin kovasti siitä nestemäisestä kuorintatuotteesta, sitä on pakko hommata testiin.
    Tyylikkäitä kuvia ja kiva video⚘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *