Lifestyle

PIRISTYSTÄ LOPPUKESÄLLE

TUOTTEET SAATU

Piristystä loppukesälle, sitä tarvitaan. Koska kesä nyt näyttää uhkaavasti kääntyvän loppua kohti ja loma alkaa itselläkin vedellä viimeisiään, niin on aika järjestää arvonta blogissa. Olkoon tämä nyt pristystä loppukesälle -arvonta.

Oma kesä on ollut kyllä vaihteleva ja olen nauttinut löhöilystä, matkoista ja olen saanut myös jotakin aikaiseksi. Mikä siinä onkaan, että aina sitä kesälomaan lataa niin paljon kaikkea tekemistä, mitä ei jaksa töissä ollessaan tehdä. Suuria suunnitelmia oli minullakin, mutta yllättävää kyllä, en jaksanutkaan niihin tarttua. Loppulomaan tuli myös suurta surua, joten yritän senkin asian kanssa kamppailla.

Parasta oli aika tietysti matkalla, johon sain perheeni mukaan. Miten mielenkiintoista olikaan seikkailla Roomassa ja nähdä sen mieletöntä historiaa, sekä nauttia hyvästä ruuasta. Hyvä, että valitsimme Italian ja Rooman, sillä nyt minullakin jäi paljon positiivisempi kuva maasta, kun vertaa siihen nuoruudessa tehtyyn reilausmatkaan.

Töihin palatessa on tietysti kiva, kun on jotakin piristystä, mitä odottaa ja sellainen kiva pieni matka onkin jo odottamassa syksyllä. On pakko olla jotain välietappia ja matka on juuri sellainen, joista minä tykkään. Se katkaisee syksyn, vaikka se olisikin ihan parin päivän reissu.

PIRISTYSTÄ LOPPUKESÄLLE

Mutta nyt siihen piristystä loppukesälle-arvontaan. Olen kerännyt kosmetiikkavarastostani muutaman piristysjutun arvottavaksi.

FOAMIE: Shampoo bar ja Conditioner bar käsitellyille hiuksille. Korjaava ja vahvistava palashampoo, joka hierotaan ensin vaikka käsiin ja siitä hiuksiin tai suoraan hiuksiin ja huuhdellaan pois. Sama hoitoaineen kanssa, mutta anna vaikuttaa 2 minuuttia ennen huuhtelemista.

Essence: poskipunasivellin ja muotoiltu huulipunasivellin, kätevissä omissa koteloissaan.

Mikäli haluaa, niin kukapa ei haluaisi, pitkittää kesän rusotusta kasvoillaan, niin ACO BB Cream auttaa siinä. Saat kevyttä soft beige sävyä kasvoillesi. BB cream antaa tietysti kosteutusta ja tuote tasoittaaa myös oman ihon epätasaisuuksia. Tuote on hajusteeton.

Nämä tuotteet siis voit voittaa arvonnassa ja kommentointiin haluaisin nimimerkin kera kuulla, miten sinun kesäsi meni ja miten aiot päästä taas syksyn rutiineihin helpoiten. Arvonta alkaa nyt heti ja päättyy 16.8. klo 23.00. Onnea kaikille arvontaan!

35 Comments

 • Karolina Riihinen

  Kesä meni oikein mukavasti tyttärieni kanssa lomaillessa. Pitkän loman jälkeen on suorastaan ihanaa päästä arkeen ja rytmiin. Nuorempi tyttäreni aloitti ekan luokan, joten opetellaan yhdessä heräämään taas ajoissa ja tekemään aamuaskareet?

   • Hiisukas

    Kesä meni mukavasti. Välillä koko perhe yhdessä,pieniä reissujakin tehtiin. Nyt mies töissä,esikoinen koulussa,minä pienten kanssa kotona. Iltaisin koitetaan päästä ajoissa nukkumaan,niin jaksetaan kaikki paremmin seuraavana aamuna nousta ja päivä lähtee paremmin käyntiin.

  • Tarja/Ruusu-unelmia ja villasukkia

   Kesä meni taas niin nopeasti! Paljon oli etukäteen suunnitelmia, paljon kaikkea tehtiin ja torjuttiin, ja monia juttuja jäi tekemättä. Parasta oli Ahvenanmaan reissu, Hossan kansallispuistossa käynti ja roadtripit – näistä kaikista olenkin kertonut blogissani. Pihapuuhaa on riittänyt, mistä nautin.
   Mukana arvonnassa 🙂

 • Outi

  Kesä oli juuri niin hyvä kuin olin toivonutkin. Todella rentoutunein mielin palasin elokuun ensimmäinen päivä töihin. Syksystä meinasin selvitä samalla mentaliteetilla kuin kesästä, eli teen just niitä juttuja joista tykkään ?
  Ihanaa viikonloppua sinulle Minna ❤️

  • Nelliina

   Kesä meni mm. parilla majakkasaarella käydessä ja dekkareita lukiessa. Unirytmin kääntämisessä on vielä paljon tekemistä mulla. Mukaan kivaan arvontaan 🙂

 • Leena T

  Kiitos kysymästä, kesä on ollut ihana. Miehellä pitkä loma, reissua ja mökkeilyä sopivassa suhteessa. Kesä jatkuu vielä tulossa olevalla 2 vkon Espanjan matkalla.

 • Ellen

  Kesä meni todella hyvin ja oli täynnä ohjelmaa. Onneksi ehti myös rentoutua ja levätä. Arkirytmiin pääsemisessä on tärkeintä varmaan aikaisin nukkumaan meneminen. Muu sujuu itsestään.

  • Taija

   Kesä meni mökkeilessä ja festareita kiertäen 🙂 Arki alkanut, mikä sekin ihanaa. Parin viikon päästä alkaa työn ohella opiskelu, joten vielä saa hetken rentoutua ennen syksyn kiireitä. Aurinkoisia päiviä sinne!

  • Marjo Kylämaa

   Kesällä on ollut paljon erilaista puuhaa sekä sukuun tullut uusi pieni tyttövauva. Paljon tullut kudottua uudelle tulokkaalle ja hoidettu isoa siskoa. Hauskaa olla matto-rannassa pesemässä kaikki suvun matot, pidän todella siitä hommasta.

 • truonako

  Kesä meni oikein mukavasti. On pystynyt nauttimaa elämästä kunnolla pitkään aikaa sekä toteuttamaa omia unelmia. Mun kesä ei vielä lopu, mutta uuden opiskelu sekä työt pitää rutiineissa kiinni. Ei jaksa stressiä ottaa tulevasta.

 • Milla

  Kesä mennyt aikalailla töissä. Lomalla olen ollut nyt tämän viikon ja kävin pyörähtämässä tsekeissä patikoimassa. Syksyllä odottaa puolimaraton, joten liikunnan suhteen ei tule syksylläkään laiskoteltua. Uskon, että säännöllinen ja tavoitteellinen liikunta pitää muutkin elämän osa-alueet balanssissa syksyä ajatellen 🙂

 • Airi

  Kesä meni mökillä Airistolla ja kotona aion ottaa rennosti alkavat arkirutiinit, olen tilannut kotiin kaupan ruokapalvelun joten ruokaostoksille ei tarvitse mennä ja se helpottaa paljon arkea kun työpäiväni ovat 8-17.30 usein.

 • Henskulainen

  Kesä meni osittain haikeuden piirissä, osittain taas ihania hetkiä viettäen. Mies vei minut ihanalle majakalle vierailulle. Aivan ihania paikkoja <3
  Rytmiä olen koittanut kuitenkin pitää koko kesän. Herätä suht ajoissa, koska lääkitys tarvitsee ottaa samoihin aikoihin joka päivä.

 • Kukka

  Kesä meni ihan kivasti, kiitos kysymästä!

  Itselle syksyyn siirtyminen ei tuota ongelmia, kun pidän syksystä ja arkirutiineista. Bonuksena vielä kaikki alkavat tv -sarjat 🙂

  • 1nallepuh

   Vietin ihanaa kaupunki lomaa, kyllä Helsinki on kaunis kaupunki! Mökkeilyä ja veneilyä perheen kanssa. Näin veljeni jonka kanssa on viimeeksi tavattu n.30 vuotta sitten. Kotona piti saada tehtyä enemmän mutta kuka nyt haluaisi viettää ihania aurinkoisia päiviä sisällä.
   Töihin paluu sujui vaivattomasti, arki ja siihen liittyvät rutiinit ei ole hassumpia ihanan loman jälkeen⚘

 • saya

  Töissä lähinnä, mutta mahtui kesään pari lyhyempää lomapätkääkin. Silloin kävin mökillä, vietin aikaa sukulaisten kanssa ja kävin shoppailemassa syksyä varten.

 • Hainn

  Kesä on mennyt ihan kivasti, olen koko kesän kesätöissä, joten olen yrittänyt viikonlopuille järjestää kaikkea kivaa 🙂 kesätyöt jatkuu minulla pitkälle syksyyn, joten syksyn rutiineihin pääsemiseksi ei kyllä tarvitse muutoksia kesään nähden tehdä 😀

 • Nappi

  Kesä meni puutarhaa uudelleen rakentaessa, kaivaen rikkakasvit maasta ja jatkona nyppien sitkeimpiä rikkaruohoja, istuttaen ja kastellen uusia perennoja ja rakentaen kasvilavoista lisää viljelyalueita. Terassia, parveketta ja pihaakin on samalla sisustettu uudelleen myös 🙂 Pikkuhiljaa alkaa olla valmista, vaikka olin asettanut itselleni heinäkuun takarajaksi saada puutarha valmiiksi, niin vielä on tehtävää
  😀

  Muuten on tehty perheen kanssa pikkureissuja ympäri Suomea ja nautittu kesästä ja erityisesti mansikoista 🙂

 • Sannamarianna

  Kesä meni kuin huomaamatta ohi. Olin suurimman osan ajasta pohjoisessa äitini luona ja siellä ei lämpöä juuri ollut, itkoita sitäkin enemmän. Harmittaa, kun nyt on jo elokuu. Eihän se auta kuin löytää taas oikea asenne ja rutinoitua arkeen.

  • Jonna

   Kesä meni ihan kotisuomessa ja iloisena uutisena selvisi että odotan esikoistani 🙂 Arkeen paluuseen kuulu nyt sitten neuvolakäyntejä 😀

 • Teija

  Kesä meni lomaillessa ihan lähiseudulla, mitään pitempiä reissuja ei ole tullut tehtyä.
  Tykkään hämäristä, lämpimistä syysilloista.

 • Anna Ferrante

  Olisin kommentoinut ilman arvontaakin…Kirjoitit hyvästä lomakokemuksestasi Roomassa ja siitä tuli iloinen mieli, itse kun usein Rooman päässä tulee reissattua, myös tänä kesänä 3 viikkoa, mieheni kun on Italiasta ja lapseni isovanhemmat asuvat juuri Roomassa. Rooma osaa yllättää, hyvässä ja huonossa, yleensä kuitenkin onneksi hyvässä! Omassa blogissanikin Roomasta usein kirjoittelen. Luin myös pari postaustasi matkalta ja todella kuulostaa onnistuneelta teidän reissu! Kirjoittamasi teksti samettisisita Rooman illoista on sellainen, että voin täysin siihen yhtyä, itsekin rakastan Italian kesäiltojen lämpöä ja lempeää pimeyttä.
  Kiintoisa blogi sinulla, kävin ensimmäistä kertaa ja varmasti tulen toistekin! Rooma-postauksia näköjään on pari lisääkin, aion lukea ne heti kun aikaa löytyy.

  Anna / Mustikkapasta, http://www.mustikkapasta.blogspot.com

  • Minna

   Kiitos kommentistasi Anna! Rooma oli kyllä ihastuttava ja menemme varmasti joku kerta vielä uudelleen sinne! Kiva kun tykkäsit blogista. Lukijat ovat aina tervetulleita:)

 • Jonna T

  Kesä meni poikani kanssa
  Pyöräiltiin, uitiin, puistoiltiin ja käytiin syöttämässä kotieläimiä useamman kerran 🙂
  Syksy ei tuo muutoksia, jatkan hoitovapaalla ja nautin viimeisestä vuodesta kotona poikani kanssa

 • Emmi

  Nopeasti meni kesä, sopivasti töitä ja lomaa. Toivon syksylle hyviä sienikelejä ja hyvää satoa. Ihan helposti taas on rutiineihin päästy 🙂

 • Ninni

  Ihan mukavasti meni,lähinnä ihan lepäillessä joten töihin paluukaan ei tällä kertaa ollut niin haastavaa kuin yleensä. Rakastan syksyä ja jostain syystä silloin energiat korkeimmillaan joten varmasti vauhdikas syksy tulossa 🙂

 • Anu

  Kesä meni liian nopeasti. Oli esikoisen rippijuhlat ja sitten muutamat perheen synttärijuhlat, eli leipoa sai useampaan otteeseen. Oli myös ihania lomamatkoja, yksi koko perheen kesken ja yksi vain pienempien lasten kanssa. Suunnitelmia oli kyllä paljon enemmänkin, mutta kaikkea ei vaan saanut mahtumaan yhteen kesään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *