Kosmetiikka

SENSAI ON SILKKIÄ IHOLLE

Tuotteet saatu pr näytteitä

Sensai on silkkiä iholle ja tuotteet ovat varmasti nimenä monelle tuttu, sillä onhan Sensaita jo 40 vuotta markkinoitu, ensimmäisen kerran Lontoossa ja sen jälkeen muualla euroopassa. Ylellinen ja hienostunut Sensai, saa kyllä ihastumaan ihonhoidosta.

Japanilainen ihonhoito ja varsinkin Koishimaru-silkki näissä Sensain tuotteissa, on herättänyt laajalti kiinnostusta. Kukapa ei rakastaisi silkin tuntua ja sen ylellisyyttä. Nyt Sensailla on uutta ja ainutlaatuista tarjottavaa eurooppalaisille naisille, juhlavuoden kunniaksi.

SENSAI ON SILKKIÄ IHOLLE

Aikoinaan silkkilankaa kehrättiin käsin ja kun huomattiin, että silkkilankaa kehränneiden naisten iho pysyi kauniina, aloitti Sensai tutkimaan tätä ilmiötä tarkemmin. Sensain tavoitteena oli Kinuhada eli virheetön, silkinpehmeä iho. Meni vuosia aikaa, kunnes Koishimaru-silkki löydettiin. Tätä silkkiä pidetään kallisarvoisempana silkkilaatuna ja sen ylellinen pehmeys iholla, hohde ja läpikuultavuus ovat uskomattomat.

Koishimaru-silkkiä tutkittaessa huomattiin, että sillä on kyky aktivoida hyaluronihapon muodostumista ihossa. Jotta saavutetaan virheetön ja silkinpehmeä iho, on hyaluronihapon määrä ihossa oltava riittävä. Koishimaru -silkki saa ihon näyttämään heleältä, kuulaalta ja tuntumaan pehmeältä ja sitä on kaikissa Sensai-tuotteissa.

Sensain kehitystyön tuloksena on syntynyt aine; Koishimaru Silk Royal, joka

– sisältää anti-ageing- ominaisuuksia

– matkii Koishimaru-silkin hoitavia ominaisuuksia

-ehkäisee ihon kuivumista ja lunnollisen suojamuurin heikkenemistä

ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT

Uutuutena Sensai esittelee hoitavan mikrovaahdon, jossa on Koishimaru Silk Royal -yhdiste ja hiilihapotettuja mikrokuplia. Nämä antavat iholle uutta energiaa, elvyttävät ihon toimintaa, se muutttuu elinvoimaisemmaksi, saaden ihosta virheettömän ja silkkisen.

Testailin tätä microvaahtoa kesällä ja kuinka mielenkiintoinen tuote se onkaan. Aluksi tuli hiukan hassu, nostalginen olo, kun sitä microvaahtoa pursotti kämmenelle ja tietysti aluksi aivan liikaa. Mieleen palautui ne ensimmäiset hiusmuotovaahdot ja se iso pallo vaahtoa, mitä hiuksiin laitettiin. Tässä ei ole tarvetta puristaa sitä appelsiin kokoista palleroa, vaan yllättävän pienellä määrällä pärjää. Tuote hiukan kuplii vielä iholla, mutta virkistää ja raikastaa kivasti. Kosteutuksen aistiin ja tuotteen imeytymisen aikana voi tuoksutella tätä ihanaa Sensain tuoksumaailmaa.

Hinta 169 e 90 ml

ABSOLUTE SILK FLUID

Microvaahtoa seuraa hoitolinjan emulsiovoide, jossa on myös tuota Koishimaru Silk Royal yhdistettä. Se kosteuttaa ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä.

Tämän ihanan kevyen emulsion sivelin iholle, aina microvaahdon jälkeen. Kuinka pehmeä iho olikaan näiden voiteiden käytön jälkeen. Pakko se on uskoa, että Sensai on silkkiä iholle, Varsinkin decolteen iho, joka on kärsinyt nuoruusiän tolkuttomasta auringonotosta, on pehmennyt huomattavasti, näiden Sensai-tuotteiden ansiosta.

Hinta 169 e 80 ml

ABSOLUTE SILK CREAM

Voide on täyteläinen silkkihuntu iholle. Tuoksu on mieto ja Sensaimainen ja ylellinen. Voide ei kuitenkaan ole liian tuhti, mutta aion kyllä siitä huolimatta säästellä tätä vasta ajankohtaan, kun tulee kylmempää ja tuuli ja viima antavat iholle huutia. Silloin kyllä kaivan tämän silkkisen voiteen esille ja nautiskelen sen täyteläisyydestä.

Hinta 169 e 40 ml ja tulee myyntiin syyskuussa 2019

Loppuun vielä kosmetiikkapaketin arvonnan voittaja. Onnea Sannamarianna! Kiitos kaikille osallistujille.

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *