Kosmetiikka

SYKSYN SÄVYJEN LOISTETTA

TUOTTEET SAATU PR-TAPAHTUMISTA

Syksyn sävyjen loistetta voi ihailla näissä kauniissa kukkasissa ja myös syksyn kosmetiikassa. Tummat viininpunaiset ja sähäkät oranssit sekä lempeät kulta ja ruskean eri sävyt loistavat kasvoilla tulevana syksynä.

Menneellä viikolla oli pari pr-tapahtumaa, mihin ennätin osallistua. Joskus se voi olla aivan mahdoton yhtälö, sovittaa työ ja nämä tapahtumat yhteen niin, ettei tarvitse kieli vyön alla laukata ja stressata, että ehtiikö kaikki hoitaa ajallaan.

Myös nämä eu-vieraiden tulo ja lähtö, sekoittivat liikennettä reippaasti ja varsinkin autoilijoiden hermoja koeteltiin. Olin autolla liikkeellä molemmilla kerroilla ja ihmeen kaupalla, pääsin sujahtamaan ruuhkia, sen kummemmin jonottelematta.

GOSH

Tiistaina aamu alkoi Glo-hotellin aamiaisella ja tutustumalla Gosh- kosmetiikkamerkkiin. Tämä oli minulle uusi tuttavuus, sillä olen varmasti näitä tuotteita nähnyt kaupoissa, mutta en ole mitenkään niihin reagoinut. Mutta nyt kiinnostuin, monestakin syystä.

Tanskalainen perheyritys on luotsannut tuotteita jo useamman vuosikymmenen ajan ja brändiltä löytyy laaja kokoelma kosmetiikkaa, joista osa on vegaanisia ja tähän suuntaan ollaan pikkuhiljaa menossa, uusien tuotteiden suhteen.

Laadukkaat, innovatiiviset, turvalliset tuotteet kehitetään ja valmistetaan Tanskassa. Kestävä kehitys ja vastuullisuus on tärkeää Gosh- merkille. Viimeisen vuoden ajan brändi on panostanut muovijätteen hyötykäyttöön. He ovat kehitelleet meressä kelluvista muovijätteistä esimerkiksi ripsivärikoteloiden hylsyjä, joihin on käytetty muovijätettä. Näissä hylsyissä on kuitenkin pakko olla mukana kovaa muovia, koska kaikkeen muovijäte ei taivu.

Mutta nyt siis itse tuotteisiin, sillä ihana primeri Gosh Primer plus, on tuote, jota voi käyttää vaikka yksinään ja se silottaa ihon pintaa ja tasoittaa ihon sävyä. Tuote on valkoista, mutta iholle levitettäessä muuttuu ihon sävyiseksi. Tämä on aika metka tuote ja sellainen, että kun iho on kunnossa, tätä voi käyttää pelkästään. Primerin voi myös sekoittaa meikkivoiteen sekaan tai laittaa meikkivoiteen alle. Olen nyt muutamana päivänä tätä laittanut ja ihan en itse voi tätä pelkästään laittaa, joten kaipaa päälle minulla lisää peittävää tuotetta. Chanelin ohuen tinted moisturizerin kanssa tämä on myös toiminut.

Tummien silmien alle levitettävä peitevoide, Chameleon under eye primer, silottaa myös pieniä ryppyjä ja kirkastaa katsetta.

Silmämeikkipaletissa saa ihailla syksyn värien loistetta ja siinä kyllä kauniisti on esillä nuo kukkasten väriskaalat. Ripsivärissä on sävy musta ja Catchy Eyes luo mustat pitkät ripset erotellen ne kauniisti. Tuuheutta jäin kyllä vähän kaipailemaan.

Huulikiilto Lumi Lips, jossa on peili sekä valot korkissa! Kyllä yllätyin, kun aukaisin kotelon. Hauska ja todella tarpeellinen pieni lisä, huulikiillon laittamisen avuksi. Huulia voi maalata vaikka pimeässä.

Goshin erittäin vedenkestävä tussi kulmien rajaamiseen, tekee päivästä huolettoman ja eipä tarvitse tarkastella kulmia päivän mittaan, jos kasvoja on tottunut koskettelemaan käsillä.

Irtopuuteri, Setting powder, on vedenkestävä. Eli kasvoille työstettävä puuteri, muuttuu iholla vedenkestäväksi ja ei lähde pois esimerkiksi uidessa. Pitää meikin paikallaan ja pidentää näin sen kestoa.

DIEGO DALLA PALMA

Upeita suussasulavia herkkuja oli tarjolla myös italialaisen Diego Dalla Palman pr-tapahtumassa, jossa syksyn värien loistetta löytyi tietysti esillä olevista kukista ja myös näistä tarjoiluista.

Diego dalla Palman Milano ammattilaismeikkejä voi ostaa kohta myös Prismoista. Erja Häkkinen osti viime syksynä Camilla Ahon luotsaamasta kosmetiikkayrityksestä osuuden ja nyt uudet tuulet puhaltavat. Osa tuotteista on Prisman hyllyssä jo syyskuun alussa, joten ruokaostoksilla ollessaan, voi myös täydentää kosmetiikkavarastojaan laadukkailla Diego Dalla Palman meikeillä. Muistan, että aloittaessani blogia, olen saanut testiin paketin näitä huipputuotteita ja muistelen sitä vieläkin lämmöllä. Nyt odotan mielenkiinnolla, mitä meikkejä sieltä löytyykään.

Tapahtumassa meikattiin kaunis malli, Diego dalla Palman tuotteilla ja syksyn sävyjen loistetta on ainakin tuossa huulipunassa.

Kun kosmetiikka on kaunista, niin siihen koskemista melkein välttelee, jotta upea pinta ei mene pilalle. Compact face powder ei onneksi hajoa kosketuksesta, joten pinta säilyi, kun tuotetta testailin. Kevyt puuterihuntu iholla tekee meikistä kestävän ja ihosta kauniin.

Gold infusion Youth Potion on öljyseerumi, jossa on mukana oikeaa kultaa. Seerumi koostuu 30 yhdistelmästä luonnon öljyjä sekä kultaa. Öljy uudistaa, kosteuttaa, kiinteyttää, antaa elinvoimaa ja tekee ihosta täyteläisen ja raikkaan. Sopii nuorista aikuisista lähtien kaikille ihotyypeille. Käteen tätä vasta sipaisin ja miten pehmeäksi iho tulikaan. Syksyn tullen tämä tulee varmasti käyttöön. Tuoksukin oli ihastuttava, mutta mieto, joten tuoksuherkällekin sopiva.

4 Comments

 • Tiia

  Olipa kiva nähdä molemmissa tapahtumissa. Oma Gosh luomiväri on eri värinen ja sävymaailmat ovat osuneet just eikä melkein. Ihan sun sävy tuo luomiväripaletti.

  Molemmat brändit tekivät kyllä vaikutuksen.

  Ihanaa iltaa Minna ❤️

 • 1nallepuh

  Ihanat syksyn värit ja kuinka kaunis Compact face powder onkaan. Hauska idea se valo huilipunassa, en muista ennen kuulleennikaan sellaisesta. Kaikkea se ihminen keksiikään erottuakseen joukosta. Gold infusion Youth Potionin pullo on tyylikäs, melkein tekisi mieli kokeilla. Hienoja kuvia⚘

  • Minna

   Nämä oli kauniita syksyn sävyjä ja tuo tumma viininpuna näyttää olevan kaikissa vaatteissa ja meikeissä nyt in. Tämä huulikiilteen valo oli aika hieno ja toi puuteri on niin upea! Kultaa kasvojen iholle ja pullokin luksusta, ei voi muuta kuin ihastella:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *