Lifestyle

HUONON HIUSPÄIVÄN PELASTAJAT

HIUSTUOTTEET SAATU

Huonon hiuspäivän pelastajat lähti ideasta, jonka sain aamulla, kun töihin piti lähteä. Hiukset olivat läts sieltä, mistä piti olla koholla ja koholla sieltä, missä ei olisi niin ollut tarvetta.

Varmasti jokainen tunnistaa sen, kun tiedät, että kampaajalle on seuraavalla viikolla aika varattu, mutta on vain selvittävä vielä hetki sen kurittoman ja ylikasvaneen hiuspehkon kanssa. Hiukset eivät vain millään jaksa taipua sillä tavalla, kuin itse haluaisi ja pipon pitäminenkään ei oikein istu omaan tyyliin. Tuntuu, ettei mikään, mikä on toiminut aikaisemmin, enää toimi.

Olen myös yrittänyt säästää hiustenpesussa, jotta hiukset saavat hiukan levätä, sillä omat kiharani eivät rasvoitu. Välillä raikastan hiuksiani kuivashampoolla, mutta olen huomannut, että kuivashampoo saa hiukset pörröiseksi, joten aina ei tule edes sitä käytettyä.

Pitsistä ompelin eilen paitaa ja kangasta jäi hiukan jäljelle, joten kun näin sen pöydän päällä aamulla, nappasin palasen, taittelin sen sopivaksi ja sidoin sen niskasta kiinni. Näin sain koholle kiharoita, juuri päälaelta sopivasti tämän pitsisuikaleen avulla. Tämä on puuvillamaista pitsiä ja suhteellisen pehmoista, joten ei ole pelkoa, että se luisuisi paikoiltaan pois. Oma kallonmuoto on hankala, joten huivit eivät oikein tahdo pysyä, jos ovat silkkisiä tai sifonkisia, niin jatkuvasti niitä tarvitsee korjata. Tätä ei tarvinnut tänään kertaakaan korjata ja kampaus pysyi koossa.

Toinen vinkki huonon hiuspäivän pelastajat -teemaan tulee leopardikuminauhasta, jota ompelin äskettäin kosteutta pitävään takkiin. Postauksen voit katsoa täältä. Kuminauhaa jäi ja sehän onkin sopiva, vaikka hiuksiin koristeeksi. Näin se myös ajaa saman asian kuin pitsikangas, eli pitää hiukset kurissa ja antaa kuitenkin vähän pirteyttä kampaukseen. Ompelin kuminauhan lenkiksi ja sujautin hiuksiini ja hyvin toimii. Kaiken lisäksi olen iloinen siitä, että sain näin jämämateriaalia hyötykäyttöön.

Shampoona on viime aikoina ollut Fudge sarjan Luminizer kosteuttava shampoo ja hoitoaineena saman sarja hoitoaine. Shampoo sisältää miselliöljyä ja tuoksu on mieto. Hiuksista tulee silkkiset, juurikin hoitoaineen avulla, joka antaa kiiltoa ja ravitsee suojaten hiusta.

Upeisiin Gold tuotteisiin, olen saanut myös tutustua ja kehut on aloitettava ensin tuotteiden tuoksumaailmasta. Miten ihanaa onkaan suihkia hyvälle tuoksuvaa Gold hiuslakkaa hiuksiin ja kun vielä hoitoainekin tuoksuu huumaavalle, tulee näistä melkein riippuvaiseksi. Hiuksiin jätettävässä, vegaanisessa Ten In One hoitoaineessa, on argan- ja auringonkukkaöljyä. Sitä on rikastettu omega 6 rasvahapoilla, antioksidanteilla ja A- ja E- vitamiineilla.

Spray- hoitoainetta on helppoa suihkia hiuksiin ja se levittyy hyvin ja korjaa, kosteuttaa ja silottaa hiuksia, estäen niitä pörröisyydeltä. Se suojaa sähköisyydeltä ja latvojen haaroittumiselta ja hoitaa myös värjättyjä hiuksia latistamatta. Hiukset kiiltävät ja ovat silkinpehmeät.

Tällä setillä on tässä jonkin aikaa tyytyväisenä menty, mutta aina ei kunnon tuotteetkaan auta, kun hiukset ovat kasvaneet mallistaan ja sävykin on haalistunut kesän auringosta. Nyt on vain maltettava vielä hetki ja koetettava käyttää myös näitä ideoimiani huonon hiuspäivän pelastajia apuna.

Millaisia ovat sinun huonon hiuspäivän pelastajat -vinkkisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *