Kosmetiikka

SYKSYISIÄ SÄVYJÄ KYNSILLÄ

TUOTTEET SAATU

Syksyisiä sävyjä kynsillä, jotka hehkuvat kullan, kuparin, mahongin ja pähkinäpuun väriloistossa, on vaikea vastustaa. Löytyi kyllä yksi aivan vaalean hento ruusubeige, mutta sehän sopii, sillä minähän rakastan tätä kyseistä sävyä.

Syksyn sävyt muotinäytöksissä, ovat olleet beigeä, sinappia, murrettua harmaata, sahramia sekä punaisen ja ruskean sävyjä. Mavalan kynsilakkakokoelman nimi on MAVALA HERITAGE COLOR`S ja inspiraatio tähän, on löytynyt juuri näistä sävyistä, muodin hiteistä, kuten ylisuurista neuleista ja takeista sekä nahka-asuista.

SYKSYISIÄ SÄVYJÄ KYNSILLÄ

Vaikka en yleensä niin syksystä innostu, niin nämä kauniin sävyiset kynsilakat, saavat minutkin siirtymään askel askeleelta lähemmäs syksyä. Vielä on ollut niin kauniita ilmoja ja lämmintä, että väkisinkin olen halunnut syksyn ajoittain unohtaa ja roikkua epätoivoisesti kesän rippeissä. Mutta nyt siitä on päästettävä irti ja suunnattava katsetta kohti tulevaa.

Tässä kokoelmassa löytyy kyllä minulle oikeastaan kaikki mieluisimmat värisävyt, joten varmasti näitä syksyisiä sävyjä kynsillä, tulee minulla vaihtumaan tiuhaan tahtiin. Olen varannut neuleisiin lankoja, joita syksyllä ajattelin neuloa ja varsinkin tumma viininpunainen neule, sopisi hienosti tähän kokoelmaan. Ylisuuri neule on siis piakkoin saatava puikoille. Nyt onkin sitten tikutettava se edellinen neule pian valmiiksi.

Myös Isadoralla on tummat, viininpunaisen sävyt jälleen tänäkin syksynä tarjolla. Tämä sävymaailma toimii hyvin myös eri kynsilakkasävyjä yhdistelemällä. Testailin ensin tuota Mavalan Santiago sävyä ja lisäsin sitten nimettömään tummaa Isadoran Urban red sävyä. Näin alkusyksystä aloitan maltilla vaaleilla sävyillä ja rohkaistun enemmän tummempiin sävyihin, kun illat kunnolla pimenee.

Kesän jälkeen täytyy kyllä tuota kynsien huoltoa tehostaa. Sain jo kynnet niin hyvään kuntoon, kun lisäsin sinkkiä ruokavalioon, mutta sitten jouduin antibiottikuurille ja se olikin niin vahva, että minun piti jättää kaikki muu ylimääräinen pois. Kylläpä nopeasti kynnet alkoivat lohkeilla, joten se sinkki näyttää oikeasti toimivan.

Uskon myös siihen, että jos on huolia, murheita ja surua, niin kyllä se valitettavasti alkaa näkyä, kynsiä myöten. Nyt on siis aika tarttua toimeen ja tehdä käsihoito ja sitten seuraavaksi kokeilla, vaikkapa tuota ihanaa ruusubeigeä kynsille.

Ihastuttaako sinua nämä syksyn lämpimät sävyt?

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *