Kosmetiikka

SYKSYN MEIKKI ISADORAN TUOTTEILLA

PR-TUOTTEET SAATU

Syksyn meikki Isadoran tuotteilla oli pakko päästä testaamaan, sillä nämä ihastuttavat sävyt kiehtovat ja vetivät puoleensa. Olen iloinen, kun nämä tämän syksyn sävyt sopivat niin minun väripalettiini, sillä eikö Burnt Sienna ja Spiced Ginger vain kuulostakin pehmeiltä syksyn ruskan sävyiltä. Nämä ovat siis sarjan poskipunia eli Perfect blush.

SILMILLE JA KULMILLE

Luomille neljän värin kvartetti-paletit 20 Urban Jungle ja 21 Metropolitan, luovat pehmeät ja utuiset sävyt, joiden pinnalla on aavistus kaunista kimalletta.

Musta Active ripsiväri tekee ripsistä tuuheat ja näyttävät ja kerrankin löytyy eyeliner, joka oikeasti kestää jopa minulla iltaan asti. Musta ohut eyeliner on kyllä paras rajauskynä aikoihin. 60 Intensive Black Eyelinerille suositukset.

Kulmille on myös muutama ruskean eri sävy kynän muodossa ja niitä olen testaillut muutamia kertoja, jotta tiedän, mikä sävy toimii minulle parhaiten. Paras on minulle ollut Brow Marker Comb & Fill Tip, Medium Brown ja tussimaisella kynällä saa tarkkaa jälkeä piirtämällä ja kesto on loistava.

Kauniisti juuri valmistunut neule, linkistä löytyy postaus, sointuu meikkini sävyyn. Syksyn meikki Isadoran tuotteilla toteutettuna ei voi mennä pieleen, vaikka käyttäisi mitä sävyä vaan tältä tarjottimelta.

Puuterina Loose Setting Powder Translucent, on hyvä ja tarpeellinen jokaiselle meikkaajalle.

HUULILLE

Huulipunista suosikiksi on noussut 210 Coral Caress. Toasted Coacoa toimii arkipäivänä, mutta on valitettavasti minulle hieman liian vaalea. Rendezvous Red sävyllä, aion kyllä säväyttää loppusyksystä. Sävynä tämä on aika tumma, joten juhlava ja iltameikkiin huulipuna sopii parhaiten.

Pehmeät sävyt löytyvät Glossy Lip Treat huulikiilloissa, mikäli mielii kiiltomaisia punia. Nämä ovat kyllä luonnollisemman ja kevyemmän sävyisiä, mikäli huulipuna tuntuu liian voimakkaalta. Kauniita nämä ovat myös lisättynä mattahuulipunan päälle, mikäli haluaa lisäpigmenttiä ja värisävyn tehoa huulilleen. Itse olen kyllä enemmän huulipunien käyttäjä, sillä huulikiilto ei vain tahdo pysyä huulillani pitkään.

Tämä syksyn meikki Isadoran tuotteilla on toteutettu seuraavasti:

-Metropolitan paletista silmämeikki

– rajaukset mustalla, Intensive Black Eyeliner

– ripset Active maskaralla

– kulmilla Brow Marker, medium brown

– poskilla Spiced Ginger

– huulilla tuo Coral Caress puna

Tällainen oli minun syksyn meikki Isadoran tuotteilla. Innostuitko sinä tämän syksyn sävyistä ja mikä olisikaan sinun suosikkisi?

MUISTA KÄYDÄ OSALLISTUMASSA NOAH HIUSTEHOITOTUOTTEIDEN ARVONTAAN, ON AIKA UPEA PAKETTI TARJOLLA YHDELLE ONNEKKAALLE. AIKAA ON KESKIVIIKKOILTAAN 25.9. KLO 21.00 SAAKKA.

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *