Lifestyle

PITSIÄ JA CRAZY WINE

Viikkoon kuului siis pitsiä ja Crazy Wine baarin avajaiset, jossa piipahdin viikolla. Ihan ensin esittelen vanhasta pitsikankaasta ompelemani paidan.

Ostin nimittäin kesällä kauniin pitsikankaan ja harmikseni totesin, ettei se taipunut malliin, mihin olin sitä suunnitellut. Se oli turhan jäykkää pitsiä ja raapi ikävästi ihoa ja jäi pönköttämään hassusti selästä, joten se odottaa nyt uutta ideaa.

Järjestellessäni kangaslaatikkoni antimia ja niitähän löytyy muutamia, löysin toisen pitsikankaan, jonka olin unohtanut sinne kankaiden joukkoon. Joskus pari vuotta sitten ompelin pitsistä bikinien päälle asun, jota käytinkin muutamia kertoja Kroatian matkalla. Mutta sen käyttö jäi kuitenkin vähäiseksi, joten päätin kierrättää sen nyt uudeksi vaatteeksi. Innoissani halusin yrittää toteuttaa suunnittelemani pitsipuseron, mihin tuo toinen pitsi ei taipunut.

Kaunis ja pehmeä pitsi toimi upeasti tähän paitaan ja vaikka se onkin kaulasta hyvin myötäilevä, niin se ei tunnu lainkaan ja ei raavi, kuten se toinen pitsi. Olipa onni, että säästin tämän kankaan, sillä kermanvärisenä se on tyylikäs ja pehmeä vaihtoehto kovalle valkoiselle.

Puserossa on raglanhihat ja kaulukseen ompelin alalankakuminauhat ja vielä hihoihin pienet liehukkeet. Kangas ei tunnu purkaantuvan, joten edes huolittelua en tehnyt, sillä sille ei ollut tarvetta.

Yksinkertainen malli, pienillä yksityiskohdilla toimii hyvin tässä pitsissä. En halunnut alkaa pipertämään nappien kanssa, joten paita solahtaa hyvin pään läpi ja myös pitsikukkakuviot säilyvät näin hyvin kokonaisina.

Tämän tyylisen paidan kanssa sopii hyvin Zaran nahkajäljitelmähousut. Varsinkin tuonne ravintolan avajaisiin, se oli nappivalinta, eli pitsiä ja Crazy Wine yhdistelmä toimi.

Taas voin tyytyväisenä taputtaa itseäni olalle tästä kierrätyksestä. Sain käyttöön vanhan kankaan ja paitana se on parempi kuin ranta-asuna. Tämä paita tulee varmasti olemaan usein päälläni, sillä tämän kanssa voi käyttää niin nahkarotsia, kuin myös neuletakkia ja hameen kanssa tästä saa juhlavamman.

Kuten kuvista huomaa, pilvet olivat aivan huikeat väriltään, kanavarannan sillalla kuvia ottaessa. Sade alkoikin pian näiden kuvien jälkeen.

CRAZY WINE AVAJAISET

Kanavaranta kolmoseen avautui viihtyisä viini- ja coctailbaari Crazy Wine, joka tarjoilee upeita ja näyttäviä drinkkejä, sekä laadukkaita viinejä. Paikka ei ole kooltaan suuri, mutta sopiva ja viihtyisä juuri viinilasilliselle poikkeamiseen. Crazy Wine avautuu kolmelta ja siellä voi viettää tunnelmallista ja rentoa iltaa pitkälle yöhön.

Special drinkit hauskoine juomamukeineen, viehättivät ja ihastuttivat. Olisin mielelläni vienyt kotiin näin hauskan juomamukin ja siinä on vielä pillikin tuossa reunassa mukana. Drinkki myös maistui hyvälle. Tämä viinibaari tulee varmasti olemaan suosittu, sillä sen sijainti on kauniilla kanavarannalla, joten onnea ja menestystä.

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *