Kosmetiikka

SYKSYN RUSKAN SÄVYT HEHKUU MEIKISSÄ

PR-TUOTTEET SAATU

Syksyn ruskan sävyt hehkuu meikissä ja kun katselee alkavaa ruskaa, niin voi hyvin ymmärtää, miten nämä kyseiset sävyt ovat päätyneet huulille, kynsille ja poskille.

On mahtavaa seurata tätä väriloistetta, mitä luonto meille pikkuhiljaa tarjoilee. Ympärilleen kun katsoo, näkee kauniit oranssit, syvät viininpunaiset, sekä hentoa, syksyn aikaansaamaa vaaleanpunertavaa sävyä niin kukissa, pensaissa kuin puiden lehdissäkin.

Syksy on kaunista aikaa ja sen väriloisteesta saa nautiskella myös näiden meikkien avulla. Olenkin aiemmin esitellyt syksyn kynsilakkojen väriskaalan ja myös Isadoran meikkituotteet tälle syksylle. Nyt on aika esitellä Clarinsin uutuuksia ja tarkistaa, että onko Clarinsin syksyn meikeissä samoja sävyjä.

MEIKKIVOIDE

Clarinsin uusi meikkivoide on Everlasting Youth Fluid SPF 15, Illuminating & Firming Foundation, joka taittaa kauniisti valoa ja korostaa ihon nuorekasta hehkua. Kevyt koostumus ja hyvä levitettävyys.

Meikkivoiteessa on kahta hoitavaa kasviuutetta, sikuriuute, joka kiinteyttää ihoa ja saa valon heijastumaan iholta kauniisti. Toinen on Red jania-leväuute, joka tasoittaa ihon pintaa ja tekee ihosta tasaisen ja valoa kauniisti heijastavan.

Olen käyttänyt levitykseen sivellintä ja sillä olen saanut kauniin ja kevyen, sekä kestävän meikin. Pientä korjailua on tarvinnut kahdeksan tunnin jälkeen, mutta se ei ole paha näissä meidän olosuhteissa ja minun ihollani.

Värisävyjen kanssa mietin, että mikä olisi minulle paras ja testailin eri sekoituksia, mutta luonnollisimman sävyn saan iholleni 105 Nude sävyllä. Kuvassa sävyt vasemmalta 101 Linen, 103 Ivory ja viimeisenä 105 Nude. Hinta 47 e.

HUULIKIILLOT

Todellakin syksyn ruskan sävyt hehkuu meikissä, kun tarkastellaan Clarinsin Natural Lip Perfector huulikiiltoja. Mukana on niin tummia viininpunaisia, kuin vaaleita nuden sävyjä. Myös nuo hennot, syksyn punertavat hortensian kukkaset, toistavat vaaleanpunaista huulikiillon sävyä kauniisti. Eli luonnosta ja juurikin ruskasta on näitä sävyjä hyödynnetty, tai ainakin minä löydän näissä yhteneväisyyttä.

Nämä Clarinsin uudet huulikiilteet ovat saaneet kultaisen kuviokoristeen, jonka ideointi on peräti 20-luvulta. Huuikiilto on voidemainen ja siinä on enemmän pigmenttejä ja se kestää huulilla jopa nelisen tuntia. Ne jotka rakastavat huulikiilteitä, löytävät varmasti omat suosikkinsa näistä herkullisista sävyistä ja huulikiiltohan on kuulkaas syksyn meikkitrendi.

Huulikiillon sävyt ovat vasemmalta 17 intense maple, 18 intense garnet, 19 intense smoky rose ja 16 intense rosebud. Hinta 22,90 e

POSKIPUNAT

Värikirjo jatkuu ja syksyn ruskan sävyt hehkuu meikissä ja juurikin poskilla ja katsokaa, mitä ihanuuksia nämä Clarinsin Cheeky Cheeky bam bam poskipunat pitävät sisällään. Ensinnäkin suloiset rasiat ja niiden sisällä on myös söpö ja kätevä poskipunasivellin ja peili. Kuin koruja ja kansi on sävytetty sen mukaan, minkä värinen poskipuna rasian sisällä on. Nämä ovat kyllä niin herkullisia värejä.

Poskipuna sisältää paljon pigmenttejä ja on pitkäkestoinen. Sillä voi kerrostaa halutessaan ja saada näin voimakkaamman sävyn poskilleen. Poskipuna on kuitenkin todella kevyt ja hienojakoinen, joten se sulautuu kauniisti oman ihon sävyyn. Väriä en kuitenkaan laittanut kuin aavistuksen ja lopputulos oli luonnollinen. Tuote sisältää Anti-Pollution Complex -yhdisteen, sekä hasselpähkinäöljyä, jotka tuo iholle ravintoaineita ja sitovat ihoon kosteutta. Hinta 44 e.

Kyllä näitä samoja sävyjä löytyy Clarinsin valikoimista, mitä muiltakin merkeiltä ja kivasti näitä tuotteita voi tietysti sekoitella, kuten olen tehnyt tässä meikissäni näillä ruskan sävyillä.

Ihastuitko syksyn sävyihin?

8 Comments

 • 1nallepuh

  Miten kauniita syksyn värejä kuvissa ? Ihanan värisiä huulikiiltoja ja poskipunia, on todella varaa mistä valita. Tosi kauniin ja luonnollisen näköisen meikin olet saanutkin aikaiseksi?
  Aurinkoista syksyn jatkoa☀️?

 • Maarit / Sopusointuja_lifestyle

  Clarinsin poskipunat on niin kauniit ja niiden rasiat – varmaan ihanimmat mitä olen nähnyt. Olen käyttänyt myös noita kiiltoja jo vuosia ja tykkään kovasti. On se vaan ihanaa, että edelleen tulee kausimeikkejä niin monilta sarjoilta!

 • Kristiina Turkki

  Kuvat katsottuani tekee heti mieli mennä huulikiilto-ostoksille:)
  Valinnanvaikeus vaan kun sävyt niin kauniita.
  Poskipunapurkit todella söpöjä ja herkullisia.

  Meikkivoide kiinnostava myös, jos imeytyy hyvin eikä tahraa (monet jättää laikun puhelimen näytölle tai jos halaa niin toisen poskeen jää voidetta… )

  Ruska on kaunista silmälle <3

  • Minna

   No nämä kiillot on aika herkullisia, joten ymmärrän:) Poskipunissa on niin kauniit sävyt ja meikkivoidetta olen nyt käyttänyt jatkuvasti, siitä lähtien, kun sain putelin. Kyllä se varmasti vähän tahraa puhelinta, mutta niin taitaa tahrata vähän jokainen voidemainen meikkivoide:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *