Lifestyle

EVA SOLON TYYLIKÄS TOOLBOX JA TISKIRIEPU

Mastermark brands, tuotteet saatu

Eva Solon tyylikäs toolbox ja tiskiriepu, on täydellinen keittöön, jos tykkäät pitää kapustoja ja kauhoja esillä, sekä olet innokas tekemään asioita itse, eli virkkaamaan tiskiriepuja jämälangoista. Toki sen tiskirievun voi myös ostaakin.

EVA SOLON TYYLIKÄS TOOLBOX JA TISKIRIEPU

Kun haaveena on unelmien keittiö, niin sitä odotellessa, tulee somistettua keittiötä sitten pienesineillä. En yleensä innostu siitä, että keittiön tasot ovat täynnä kippoja ja kappoja. Nyt vain on käynyt niin, että kun on useampia kokkaajia, niin välillä nuo tasot vain täyttyvät kaikesta mahdollisesta.

Keittiössä tulisi olla siisti ja rauhallinen tunnelma ja turhat kamat tulisi olla poissa silmistä, jotta kaaos ei iske. Mutta jos niin ei ole, niin ainakin jokaisella tulisi olla selkeä paikka, jonne ne voi käytön jälkeen laittaa. Yksi sellainen on tämä Eva Solon musta ja tyylikäs toolbox.

Tyylikäs toolbox on keramiikkaa, joten se on suhteellisen painava. Sitä pelkoa ei ole, että se kiepsahtaisi nurin, joten siihen voi asetella aika monta keittiökauhaa ja lastaa.

Tyylikkäitä kapustoja Eva Solon mallistosta minulla olikin jo muutama, joten kivaltahan tämä boxi näyttää juuri keittiön tiskipöydällä tai lieden vieressä tasolla. Siitä saa heloposti napattua tarvittavia ottimia ruokaa laittaessa.

Boxi on juuri sopivan kokoinen keittiöön ja jos haluaa, niin tässä voi hyvin säilyttää vaikka öljypulloa, mausteita tai vaikkapa aterimia. Miksei tänne voisi laittaa myös keittiön ulkopuolelta tarvikkeita, kuten meikkisiveltimet, tyylikkyyden puolelta se toimisi hyvin.

Kätevällä kahvalla toolboxia saa siirrettyä ja kahvan saa myös pois, jos se vie liikaa tilaa. Toisaalta minusta juuri tuo kahva tuo siihen tiettyä pehmeyttä ja tyyliä, etten sitä heti irrottaisi, paitsi pesussa. Puu kun ei kuitenkaan kestä kovaa pesua ja se on ainoa asia, joka vähän harmittaa noissa puisissa kapustoissa, ettei niitä voi heittää koneeseen. Käsin tiskaamisesta kun on jo tullut itsensä niin vierotettua, että kestää hetki, että kapustat on pesty, jos niitä ei heti käytön jälkeen pese.

Kiva juttu, että tämän Eva Solon tyylikäs toolbox ja tiskiriepu, jonka tähän kehitin, sopii hienosti ja tyylillä yhteen. Puisella kahvalla voi säilyttää vaikka sitä tiskiriepua, mutta jos ollaan tyylin perään, niin ei mitä tahansa riepua, vaan värin ja materiaalin puolesta siihen sopivaa. Mikä olisikaan paras tiskiriepu, kuin se itse virkattu.

TISKIRIEPU OHJEINEEN

Lanka saisi mieluiten olla bambulankaa, mutta minulla se nyt oli puuvillaa ja virkkailin sen kolmosen koukulla.

Virkkaa 24 cm ketjusilmukoita ja tee ensimmäinen kerros pylväitä. Seuraavalla kerroksella aloitat virkkaamaan seuraavasti: 1 pylväs eli p,hyppää yhden silmukan yli ja virkkaa seuraavaan pylvääseen kolme pylvästä, hyppää yhden silmukan yli ja virkkaa 1p seuraavaan silmukkaan. Jatka tätä, kunnes kerros on valmis, kuitenkin niin, että viimeiseksi tulee 1p. Käännä työ ja aloita 1p ja virkkaa nyt kolme pylvästä edellisten kolmen pylvään keskimmäiseen silmukkaan ja taas 1 p ja jatka näin, kunnes tiskiriepu on 24 cm korkea.

Mikäli innostut diy jutuista keittöön, niin tuo pannunalunen ja ohjeet löytyvät täältä.

INFINITY CHEFS KATTILA

Viikonloppuisin tulee kokkailtua enemmän, sillä ainakin välillä, saamme myös tyttäret illalliselle ja isommat kattilat ovat silloin tarpeen. Toisaalta isolla kattilalla ruuan tekeminen voi olla aikaa vievää, kun esimerkiksi veden kiehuminen kestää aikansa.

Infinity Chefs kattilaan uppoaa aika moinen määrä esimerkiksi perunoita ja kiva, kun kokoa riittää, joten ei tarvitse hermoilla siitä, että vesi kiehuu yli. Isompi määrä on järkevää keitellä, sillä keitetyistä perunoista voi sitten tehdä seuraavana päivänä sitä hävikkiruokaa.

Tässä kattilassa on lasinen kansi ja molemmissa reunoissa höyryreikiä, josta höyry pääsee ulos. Kattilassa on myös pieni kaatonokka, joten veden voi helposti kaataa pois noita reikiä ja kaatonokkaa hyväksi käyttäen.

Yksi minulle todella mieleinen juttu, oli myös nuo merkinnät litroista, mitkä näkyvät kattilan sisäpuolella. Todella kätevää ja näin ei tarvita lisäksi erinäisiä mittoja tiskiä lisäämään, vaan nesteet voi lisätä kattilaan, tuota mittaa silmällä pitäen, kun ruokaa laitetaan.

Infinity Chefs kattila on tyylikäs, se on ruostumatonta terästä ja sille annetaan 10 vuoden takuun. Sopii kaikille liesille, kuumenee nopeasti ja kypsyttää ruuan tasaisesti. Yllätyin, että jopa perunat kypsyivät nopeammin, kuin meidän aikaisemmalla isolla kattilalla, joka ei nyt ihan tälle tasolle pääse muutenkaan.

Ehkä tämä taas kuuluu tähän syksyyn, että sitä kotia pitää jollakin tavalla somistaa. Mitenkäs siellä? Mitä hankintoja olette näin syksyllä kotiinne tehneet?

6 Comments

    • Minna

      No ne on kyllä todella tyylikkäitä ja toimivia kanssa:) Tämä oli hauska pieni lisä, jolla ehkä saisi pidettyä niitä kauhoja ja kapustoita hallinnassa:)

    • 1nallepuh

      Tyylikäs toolbox jossa kelpaa kauhojen ja kapustojen odotella käyttäjäänsä. Todella näppärää, että kattilassa itsessään on mitta-asteikko valmiina. Itselläni on joitakin lasikantisia kattiloita ja tykkään niitä käyttää ja pöytään laittaa. Ovat jotenkin kevyempiä olevinaan sen kannen takia⚘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *