Kosmetiikka

YÖN RAKASTAJATAR JA MATKAKOSMETIIKKAA

Pr tuotteet saatu

Matkoilla on kiva, kun on mukana erityinen tuoksu, joka sitten muistuttaa tästä kyseisestä matkasta, kun matka on enää vain muisto. Tällä kertaa Unelmaristeilylle, jonka teimme parisen viikkoa sitten, valitsin mukaani uuden tuoksun, Splendida Bvlgari Tubereuse Mystique.

Tuoksussa esiintyy Tuberoosa, joka tunnetaan Yön rakastajattarena, puhtaan houkutuksen symbolina. Kukka on aistillinen ja se liitetään usein Tuhannen ja yhden yön tarinoihin ja niihin liittyviin unelmiin. Itämaisuus ja sen kautta mausteisuus, yhdistettynä vaniljauutteisiin, hehkuvat tuoksussa, luoden voimakkaan puuterisen tuoksuvanan.

Pullo on kaunis ja tyylikäs ja sopii juuri syksyn tummiin iltoihin ja loppuvuoden juhliin, yön rakastajatar -nimikkeensä turvin. Tämä on voimallinen tuoksu, joten sen käytön kanssa saa aluksi olla varovainen, jotta tuoksu ei pökerrytä seuralaista.

Matkalla tämä oli loistava, juuri sen takia, ettei sitä tarvinnut pahemmin lisätä, joten tuoksu toimii iholla vielä 8 tunnin jälkeenkin. Tuoksu muotoutuu kyllä tuntien aikana, joten siitä löytyy aina uusia tuoksuelementtejä. Aluksi voimallisena, mutta lopulta puuterimaisena ja hienostuneena.

Iltatuoksuna tämä on ihastuttava ja sopii tyylistä pitävälle ja ehkä hivenen rohkeammalle tuoksujen ystävälle.

Matkalta jäi kivat muistot ja nyt kun suihkautan tätä, se muistuttaa minua mukavista hetkistä reissussa.

Onko sinulle jo löytynyt uutta tuoksuihastusta syksyn uutuuksista?

MATKAKOSMETIIKKAA

Unelmaristeilyllä saimme myös käytännöllisen kierrätyskassin, joka oli ommeltu Silja Linen laivojen ikkunaverhoista. Tämä kassi sisälsi mahtavia tuotteita ja mikä parasta, suurin osa oli juuri matkakoossa. Tätähän sitä aina kiroaa, kun matkalle pakkaa kosmetiikkaa mukaansa, että ollapa matkakokoisia tuotteita, jotta sen kosmetiikan raahaaminen olisi miellyttävämpää. No nyt sen meille mahdollisti Tiia, joka oli ahkeroinut asian hyväksi.

Kassista löytyi Balmyou, Moringaöljy. BTB13 kotimaista kosmetiikka, pro-age cleansing ja facial toner.

Gosh tuotteita sekä ihana Sensain micromousse.

Lumenen Harmonia Nordic Rituals ja viehkeä ja niin minun sävyinen huulikiilto.

Hiustuotteet Biozelliltä ja kms- sarjalta.

Uutuussarja By Raili, jonka tapahtumaan olinkin menossa, mutta koska aikataulut muuttuivat, niin jäi menemättä. Nyt saan tilaisuuden tutustua tähän sarjaan.

Essencen siveltimet, joita ei koskaan voi olla liikaa ja juuri kätevässä pakkauksessa.

Olipas kiva ylläri ja niin tärkeitä tuotteita juuri reissussa, kun kaikki pitäisi mahtua pienenä mukaan matkalaukkuun. Täältä voi lukea vielä toisen jutun tuosta matkasta, jos et ole vielä sitä ennättänyt lukea.

6 Comments

 • Tiia Koivusalo

  Oi ihanuutta tätä risteilyä ja kiitollisena yrityksille vielä. Ihanaa, kun teit kosmesta oman postauksen. ?

  Upean näköinen Tuoksupullo. Meillähän on sun kanssa hyvin erilainen tuoksu maku, tykkäät mausteisimmista ja täyteläisemmistä tuoksuista.

  Täälläkin kolahti ja kovaa uusi Hermesin Twilly poivree tuoksu. Hyvin jännän Twistin tuo punapippuri ja se toimii, freesi, samalla lämmin ja puuterinen tuoksu eli koukussa.

  Ihanaa viikonloppua Minna?

  • Minna

   Todellakin iso kiitos yrityksille:)
   Pullo on minustakin aika magee ja tuoksu hurmaa. Näin on, että eri tuoksut viehättää ja onneksi niin, ettei tuoksuta samalle, kun tuolla yhdessä liikutaan:D
   Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta tuo Hermesin tuoksu myös!
   Ihanaa sunnuntaita <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *