Lifestyle

SUGARBEARHAIR VITAMIINIT OVAT KUIN KARKKEJA

Jos vitamiinit maistuisivat hyvälle, niin söisitkö niitä mieluimmin? No, Sugarbearhair vitamiinit ovat kuin karkkeja, eli maistuvat ihan nallekarkeilta. Sellaisilta, joita mielellään popsii eli pureskeltavia vitamiineja.

Itselläni on vitamiineja tullut syötyä lähinnä poreiden muodossa, sillä veteen liuotettuna ja juotavana juomana, tabletit eivät jää ikävästi kurkkuun.

Minulla ei yleensä ole vaikeuksia niellä tabletteja, mutta jotkin vitamiinit tai lääkekuurin tabletit ovat kyllä sellaisia kooltaan ja pinnaltaan, että saa oikein psyykata itseään, että ne saa nieltyä alas. Usein ne jäävätkin nieluun ja tuntuu kurjalta taistella, että ne saisi kunnialla alas. Näissä taas saattaa olla se vaara, että vitamiineja haluaisi syödä jopa useamman, kuin sallitun määrän, eli kaksi nallea per päivä.

Olin kyllä kuullut Sugarbearhair vitamiineista, jotka on tarkoitettu hiusten hyvinvointiin, mutta en ollut näihin sen kummemmin perehtynyt. Katselin instan storyja, jossa näitä hehkutettiin ja ajattelin, että ovatpa söpöjä. Kardashianin naiset näitä myös popsii, joten heidän hiuksethan ovat mielettömät.

Pr-tapahtumassa pääsin näitä lähemmin tarkastelemaan ja maistelemaan ja ovathan Sugarbearhair vitamiinit kuin karkkeja konsanaan, sisältäen vähän sokeria, marja-aromeja ja kookosöljyä.

Sugarbearhair vitamiit ovat kuin karkkeja maultaan, mutta näillä saa myös hiuksensa pysymään terveinä, hyväkuntoisina ja vahvoina ja kuulemma tuote myös lisää hiusten kasvua. Suloisen vaaleansinisen nallen muotoisissa vitamiineissa on A-, C-, D-, E-, B6 ja B12, foolihappoa, biotiinia, pantoteenihappoa, jodia, sinkkiä, koliinia, inositolia.

SUGARBEARHAIR WOMEN`S MULTI

Uutuutena Sugarbearhair perhe on kasvanut ja nyt mukaan on tullut myös naisille suunnattu Sugarbearhair Womens`s Multi vitamiinit. Vaaleanpunainen nalle sisältää Omega3, vitamiinit B12 ja vitamiinit C+D2, sekä 16 vitamiinia, joita naiset eivät päivittäisessä ruokavaliossaan välttämättä saa. Nämä nalle-vitamiinit vaikuttavat hiuksiin, ihoon, kynsiin ja koko kehon hyvinvointiin ja näitäkin otetaan 2 päivässä.

Kaikissa vitamiinien popsimisessa kannattaa pitää toki järki päässä, jotta liika on aina liikaa. Terveellisellä ja monipuolisella ruokavaliolla on suuri merkitys ja sitä ei sovi kuitata vain lisäravinteilla.

Allergioiden takia en ainakaan itse saa kaikkia niitä hyviä rasvoja ja vitamiineja, joita keho tarvitsee toimiakseen hyvin. Näin ollen on syytä joskus tarttua lisäravinteisiin ja boostata sillä omien vitamiinien saamista. Purkin kyljessä lukeekin Vegan Gummies, joten tämä on tuote, joka sopii juuri vegaaneja ajatellen.

Kaikki lisäravinteet eivät kuitenkaan sovi omalle herkälle vatsalle, joten toivon todella, että nämä on tehty myös herkkävatsaisia ajatellen.

Sugarbearhair vitamiinit ovat kuin karkkeja, mutta pienten lasten lähettyviltä kaukana ne kannattaa pitää kaukana. Helposti katoaa muuten parempiin suihin koko purkki kerralla.

Hinta on aika kova eli 37 e ja sisältää 60 kpl, joten purkki siis kestää kuukauden. Stockmannin verkkokaupassa myynnissä ainakin tuo hiustuote ja varmasti piakkoin tulossa myös tämä Women`s Multi.

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *