Lifestyle

AUTA MEITÄ VAIKUTTAMAAN

pr-näytteet saatu

Marraskuun ensimmäinen oli maailman vegaanipäivä. Auta meitä vaikuttamaan, pyytää Maria Nila, joka on pistänyt pystyyn kampanjan, jossa suojellaan villieläimiä ja ympäristöä seuraavalla sukupolvelle. Tänä vuonna lahjoituksesta saatavat rahat, menevät sarvikuonojen suojeluun ja linkin takaa voit tutustua aiheeseen enemmän.

En ole itse vegaani, joten en ole paras aiheesta kampanjoimaan, mutta haluan toki suojella luontoa ja eläimiä, joten siksi tarjouduin mukaan tähän kampanjaan. Ilmoittelin tästä eilen jo instassa, mutta on hyvä informoida aiheesta myös täällä blogin puolellakin.

Eikä tässä toki vegaani tarvitse olla, jotta voi auttaa ja vaikuttaa. Pienillä teoilla on merkitystä, eikä tuomitsemalla, joka tuntuu aina liikaa nostavan päätään, kun on kyse suojelusta ja auttamisesta. Se vähän tahtoo pilata koko tärkeän asian, kun asioita kärjistetään. Tässä voi helpolla osallistua ja tehdä hyvää, myös tulevaisuutta ajatellen.

Maria Nila on ruotsalainen hiustuotemerkki, joka on 100% vegaaninen, Co2-kompensoitu, sulfaatiton ja parabeeniton ja tuotteet on valmistettu Ruotsissa.

HEAD & HAIR HEAL

Hiustuotteet merkiltä ovat minullekin uusia ja koska vasta äskettäin sain paketin, niin olen juuri ennättänyt kerran pestä hiukset näillä tuotteilla.

Tuoksu on mieto, Head & Hair Heal shampoossa, joka on suunnattu värjätyille hiuksille. Sellainen miellyttävän hedelmäinen tuoksu, tuote on väriltään kauniin vaaleanpunertava. Vaahtoutui hyvin ja hoitoainetta huuhdellessani, hiukset tuntuivat silkkisiltä. Hoitoaine juuri auttaa hiusten väriä pysymään hehkuvana. Joten hyvältä vaikuttaa. Auttaa myös päänahan kutinaan, hilseilyyn ja estää hiustenlähtöä sekä auttaa hiuksia kasvamaan.

Kuivashampoo jäi nyt testaamatta, kun tätä kirjoitan, joten tämän tuoksua kuitenkin testasin ja vaikuttaa sekin raikkaalta. Tuote on myös väriä suojaava.

AUTA MEITÄ VAIKUTTAMAAN

Voit osallistua auttamaan The Perfect World Foundation- hyväntekeväisyysorganisaation eläinten- ja luonnonsuojelutyötä ympäri maailman, tilaamalla Maria Nila verkkokaupasta hiustuotteita. Saat koodilla RHINO 25 % alennusta kaikista ostoksista 1.11-10.11.19. välisenä aikana ja kaikki tulot ohjataan järjestölle.

Mikä ettei, näitä paketteja voisi tilata jo joulua silmällä pitäen eli vinkkinä vaan, kun saa näinkin hyvät alennukset. Pistetään hyvä kiertämään villieläinten ja nyt varsinkin sarvikuonojen puolesta.

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *