Lifestyle

INSOMNIA SHOW AND DINNER TEMPAISEE MUKAANSA

Yhteistyössä Raflaamon kanssa

Insomnia Show and Dinner tempaisee mukaansa, mikäli hiukankin rakastaa kimallusta, näyttäviä tanssikuvioita ja rytmikkäitä musiikkiesityksiä. Viime viikolla nimittäin pääsin mukaan pressitilaisuuteen, jossa sain kokea tätä seksiä tihkuvaa latinotunnelmaa, meneviä hittibiisejä sekä kauniita balladeja Insomnia Show and Dinner Virgin Oilissa, pikkujoulutunnelmissa.

Rakastan latinomusiikkia ja juuri siksi minä siellä latinotunneilla käyn, jotta saan kuulla tätä musiikkia ja tanssia mukana. Olin ilahtunut, että myös tämän shown mukana sai nousta ylös tanssimaan. Näin hyviä biisejä kuunnellessa on muuten vaikeaa pysytellä vain paikoillaan, kun meno lavalla oli huikea. Muutama innokas pääsikin mukaan lavalle tanssimaan yhdessä tähtien kanssa.

Insomnia Show and Dinner tempaisee mukaansa myös siksi, että tämä bilekanava, soi vain tämän illan ja mikä syke ja meininki siellä olikaan. Mukana ovat tähtiartististina tällä kertaa Eveliina Määttä sekä Lauri Mikkola ja Tanssii Tähtien Kanssa Matti Puro, Katri Mäkinen, Kia Lehmuskoski ja Juha Pykäläinen.

Vauhti oli kova, sillä teemat vaihtuivat ja myös kaupungit New Yorkista Puerto Ricoon. Musiikki ja kauniit kimaltelevat asut loistivat kilpaa esiintyjien kanssa. Näitä esityksiä oli kyllä ilo katsella ja vielä näin monen päivän jälkeenkin, eksyn katselemaan puhelimeeni taltioituneita videoita tästä esityksestä.

Välillä sai myös hakea hiukan huikopalaa noutopöydästä, sillä esityksessä oli kuitenkin taukoja ja toki muulloinkin sai täydentää lautastaan buffee-pöydän herkullisista antimista.

ITALIALAINEN MENU

Alkuruokina:

Ciabattaa, Insalata Verde, Scampi Caesar, Antipasto di terra (procuttoa, coppakinkkua, Spinata Romana-salamia, marinoituja herkkusieniä, melonia ja kaprista), Antipasto di Verdura (timjamioliiveja, paprikaa, artisokkaa, tuoretomaattisalsaa, rucolaa) Salciccia Penne (Salciccia piccante-tuoremakkaraa, marinoutuja punasipuleita, aurinkokuivattua tomaattia, basilikaa ja pennepastaa)

Pääruokana:

Yön yli haudutettua porsaan potkaa, kolmella kastikkeella, Salviaperunoita ja Yrttijuureksia

Jälkiruokana:

Kahvia ja suklaa-aprikoosileivos

Insomnia show and dinner tempaiseen mukaan ja on siksi hauska idea pikkujoulujen viettoon. Tämä antaa mahdollisuuden myös seurustelemiseen esitysten välissä. Kannattaa toimia kuitenkin pian, sillä paikat ovat hyvin kysyttyjä.

Esityksiä Virgin Oilissa on aina 1.11-14.12 saakka keskiviikosta-lauantaihin. Hinnat vaihtelevat päivistä riippuen, keskiviikkona ja torstaina S-etukortilla saa hiukan alennusta 65e (75e normaalisti), perjantaina ja lauantaina 89 e.

Kiitos, kun sain olla mukana. Tämä oli viihdettä, josta todella nautin.

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *