Lifestyle

MINTUN KAUSIMAUT

Moni muistaa nuoruuden päivät, kuinka makeat ja yllättävän vahvat likoöörit olivat suosikkijuomia. Monelle on varmasti tuttu ja suosittu juomana Minttu-suklaa, mutta itselle se ei ole koskaan oikein napannut.

Olen pitänyt Minttu- juomissa makua hiukan liian vahvana ja jälkeenpäin on tullut sellainen puistatus, kun mintun makuista juomaa on maistellut. Eli suoraan sanottuna maku on ollut paha.

Yleensä en pidä edes alkoholin ja karkin sekoituksesta ja varsinkin liköörikarkit jäävät syömättä. En vain innostu suklaan ja alkoholin yhdistelmästä, sillä koen, että suklaan voi hyvin nauttia pelkkänä suklaana.

Mutta tulin toisiin ajatuksiin, kun minulle tarjoutui mahdollisuus testata Mintun kausimaut. Yllättäen maku olikin pehmeän karkkimainen ja se alkoholi maistui vain hieman, näissä juomissa.

MINTUN KAUSIMAUT KIVOISSA PULLOISSA

Minttu Twist sarjaan, joka on lanseerattu vuosi sitten, on tullut myös uutuus Minttu Twist Karamel.

Tämä karkkimainen, toffeeta ja piparminttua sisältävä juoma, on matala alkoholipitoisuudeltaan. Ainoa huono puoli on, ettei sitä voi pakastaa, mutta jääkaappikylmänä se maistuu juuri sopivalle. Maku on pehmeä ja raikas ja nämä kaikki Mintun kausimaut sopivat hienosti loppuvuoden juhliin shotiksi.

Muut maut Minttu Twist sarjassa ovat; Minttu Twist Polka, muistuttaen polka-karkkeja, Minttu Twist Laqriz, lakun maun voi erottaa ja Minttu Twist Bubble Gum, ei voi olla purkkamaisempaa makua.

16% shotit ovat matalan alkoholipitoisuuden vuoksi kysyttyjä ja silti sopivat juhlatunnelmaa piristämään ja pehmeä maku ei todellakaan tee jälkipuistatusta.

Mintun kausimaut on puettu sleevattuihin, näyttäviin ja värikkäisiin pulloihin. Näin diy-ihmisenä jo näkisin näillekin pulloille uusiokäyttöä. Pullo näyttää ihan muovipullolta, mutta on lasia.

ICE ICE BABY

Ei sovi unohtaa talviseen asuun sonnustautunutta Limited edition, Original Minttu Vanilla Ice juomaa, josta välittömästi alkaa päässä soida Ice, Ice, baby…

Pullon kyljessä on pehmisjäätelön kuva ja sen maku todellakin muistuttaa hiukan jäätelöä. Raikas, vaniljaa sisältävä shotti, sopii myös kuumien juomien osaksi, vaikkapa kahviin.

Minttu Vanilla Ice sisältää vastuullisesti tuotettua Madagascar Bourbon vaniljaa ja erikoissokeri mahdollistaa kristallinkirkkaan värin.

Mintun kukkaan on hyvä päättää tämä kirjoitus. Oli hauska huomata, kuinka sain mintun kesällä parvekkeella kukkimaan ja minä kun en ole mikään kukkien hoidon maisteri. Minttua olin suunnitellut käyttäväni erilaisiin juomasekoituksiin, mutta niin vain kävi, että unohdin tuon mintun kokonaan parvekkeelle, oman onnensa nojaan ja se alkoi kukkimaan. En usko, että ihan noin kävisi, meinaan, että vallan unohtuisi, jos olisi kyseessä Mintun kausimaut.

Juomavinkin sivuilta saat lisätietoa.

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *