Lifestyle

IDEA JOULULAHJAKASSIIN

Joulun aikaan lahjapaketit on kiva sujauttaa kauniisiin kääreisiin ja siksi ajattelin tehdä postauksen jossa on idea joululahjakassiin.

Tänä vuonna ei ilmeisesti kannata haaskata aikaa joulukorttien tekemiseen, koska ne eivät kuitenkaan ennätä perille tämän lakon takia. No, silloin kannattaakin paneutua joululahjakassien kierrättämiseen ja niiden tuunaamiseen.

Olen vuoden aikana taas säilönyt kauneimpia lahjakasseja, joita olen saanut pr-lähetyksissä tai pr-tilaisuuksissa. Usein nuo kassit ovat todella tyylikkäitä, kunnollisesta ja vahvasta kartongista valmistettuja, joten niitä onkin järkevä säilyttää ja uudelleen käyttää, vaikka ihan sellaisenaan.

Mutta koska jouluna on kiva paneutua myös siihen, miltä se paketti tai käärö näyttää, kun se annetaan saajalle, niin sitä voi hiukan tuunata. Jos paketissa on villasukat, niin on viisaampaa peittää kassissa oleva logo, jotta lahjan saaja ei pety.

Tässä tulee hauska esimerkki, kun taannoin sain joululahjan. Se muuten tuli alkon laatikossa, joten painon ja kaiken ulkoisen suhteen luulin saavani viinipullon tai glögiä. Hölskyikin sillä tavalla, vai oliko vain toiveajattelua.

Tuumasin lahjan antajalle, että kiva juttu ja kiitos, tämä tuli tarpeeseen. Koska joulun aikana on kiva istuskella vaikkapa takan äärellä ja nautiskella lasi viiniä tai sitä glögiä.

No, siihen lahjan antaja tokaisi, ettei se ole sitä mitä luulet ja kun avasin paketin, niin siellä olikin nippu pitkiä kynttilöitä. Änkytin siinä posket punaisena ja nolona, että nekin tulevat kyllä tarpeeseen.

Tottahan sekin oli, että kynttilät olivat kiva lahja, mutta alkon laatikosta tein tietysti vääriä päätelmiä. Joten on järkevää peittää se logo kuitenkin, kaiken varalta.

IDEA JOULULAHJAKASSIIN

Tuunaamiseen ei kannata haaskata liikaa aikaa, jotta se tulee tehtyä ja kassi on vaivattoman helppoa kierrättää. Idea joululahjakassiin tulisi olla sellainen, että sen toteuttaa mieluimmin, kuin ostaa uuden kassin.

Tähän nappasin vain pehmotarroja, jotka kimaltavat kauniisti ja ovat hiukan koholla ja näin ne peittävät tuon logon.

Olen aikaisemminkin harrastanut tuota kassien kierrätystä, joka on peräisin kotoani. Meillä kun aina lapsena äiti keräsi talteen paperit ja nauhat, sillä ne olivat niin kauniita, ettei niitä roskiin raskittu laittaa. Silloin ei ollut noita kasseja, jotka toimivat toki kierrättämisessä paremmin.

Muutama idea joululahjakassiin, löytyykin aikaisemmilta vuosilta tästä postauksesta. Toki paketit ja kassit tarvitsevat pakettikortit, joten niitä ideoita löytyy sitten tässä postauksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *