Sisustaminen

TARJOTIN TYTTÄREN UUTEEN KOTIIN

Tytär on nyt asustanut uutta kotiaan reilun kuukauden ja innoissani olen minäkin sisustusjuttuja hänen kanssaan suunnitellut. Tarjotin tyttären uuteen kotiin oli toiveena ja sellainen, joka sopisi kylpyhuoneeseen.

Tyttären vuokra-asuntoon oli tehty pari vuotta sitten täysi remontti, joten sellaiseen asuntoon on aina kiva muuttaa. Kaikki tarpeellinen löytyy, mutta aina on kiva pieniä juttuja sulattaa mukaan.

Kylpyhuoneen tasolle sain suunnitella tarjottimen, jolle voi asetella tuoksuja ja vaikka kynttilän. Iso sen ei tarvinnut olla, mutta materiaaliltaan mielellään sellainen, jonka saa helposti pyyhittyä puhtaaksi.

TARJOTIN TYTTÄREN UUTEEN KOTIIN

Pikkuiset laatat ovat siitä näppäriä ja edullisia, että niitä ei tarvitse hankkia kuin yksi levyllinen ja se löytyi Bauhausista. Levy riittää hyvin pieneen tarjottimeen. Valitsimme peilimäisen pikkuisen laatan, sillä niissä oli myös kaunis kuparimainen sävy.

Vaneria ja liimaa, sekä glitterinauhaa löytyi omasta takaa ja sitten vain askartelemaan tarjotin tyttären uuteen kotiin. Eli hieman myös kierrätystä, kun vaneria ja kimaltavaa nauhaa löytyi varastosta.

Irrotin verkkolevystä kaikki laatat, sillä en halunnut niihin mitään rakoja tai alkaa touhuamaan saumauslaastin kanssa. Liimasin laatat suoraan vanerin pintaan kiinni.

Sivureunat tuottavat yleensä ongelmia, sillä ne jäävät aina hieman jotain vaille. Vaneri näkyy parin millin verran tylsästi tarjottimen reunasta, joten käytin aikoinaan tilattua glitterinauhaa koristamaan reunoja. Liima ei niissä ole kovin pitävää, joten mikäli näin käy, on ne syytä myös liimata kunnolla kiinni. Nauhat ovat useita vuosia vanhoja, joten liima on varmasti heikentynyt. En ollut myöskään varma, että pitääkö tyttäreni noiden nauhojen ja laattojen yhdistelmästä, joten otin riskin ja ilokseni tarjotin kelpasi.

Kokeilin toki muitakin juttuja noihin reunoihin, mutta eivät ne toimineet. Tätä tarjotinta ei yleensä usein siirrellä, korkeintaan siivotessa, joten en käynyt reunoja tällä kertaa liimaamaan.

Nämä tarjottimet ovat helppoja ja hauskoja tehdä ja näistä saa kivan ylellisen alustan tuoksuille. Tästähän voisi tehdä myös joululahjan, tarjotinta tarvitsevalle. Olen askarrellut näitä tarjottimia aiemminkin ja niistä voit katsoa postauksia täältä ja täältä. Ehkäpä saat näistä idean ja voit toteuttaa oman versiosi tarjottimesta.

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *