Kosmetiikka

JUHLAMEIKKI ISADORAN TUOTTEILLA

Tuotteet saatu

Juhlameikki Isadoran tuotteilla eli Sparkling Nights, oli minulle helppo valinta, sillä siinä oli ihanasti kimallusta, jota rakastan. Joulun aikaan on paljon juhlia, joten silloin on järkevää satsata meikeissä muutamaan hyvään tuotteeseen, jolla saa kauniin juhlameikin aikaiseksi.

Hyvin usein kuulee vielä moitteita siitä, että aikuinen nainen käyttää glitteripitoisia tai helmiäistä sisältäviä meikkejä, jotka tekevät silmäluomista ryppyiset ja ikä korostuu. No, minä sanon, että so what! Kyllä se kimallus on niin kaunis, että ne rypyt eivät siellä nouse esille, vaan se säihke ja silmien loiste ja sehän on sen tarkoitus.

Osallistuimme mieheni kanssa Huawein järjestämään gaalaan ja olin onnessani, sillä sinne sain ommella itselleni gaalamekon sekä tälläytyä kunnolla ja meikata meikkini ihanilla kimaltavilla meikeillä. Mekosta ja itse gaalasta tulee oma postauksensa myöhemmin, nyt kerron vain, kuinka juhlameikki Isadoran tuotteilla toteutui.

JUHLAMEIKKI ISADORAN TUOTTEILLA

Huulikiilloissa löytyy kauniita sähäköitä ja metallihohtoisia punia huulille, mutta tähän meikkiin oli pakko kaivaa varastoista selkeästi punaista punaa, koska nämä sävyt vetivät hiukan enemmän kylmiin sävyihin ja ne eivät minulla toimi. Harmitti, sillä nuo huulipunat olivat todella mageita, juuri tuon metallin hohteen takia.

Musta ei ihan ole paras väri minulle, mutta musta tai tumma asu oli tänne gaalaan sopivin, joten kiva, kun sain leikitellä voimakkaalla meikillä ja siinä sai tietysti olla väriä.

Kunnon pohjustus varsinkin silmäluomille, jotta silmämeikki pysyy ja riittävän peittävä, mutta ei liian paksu meikkivoide iholle, jotta punakkuus ja ihon värivirheet eivät korostu. Minun tapauksessa se punakkuus, joka muuten sopii joulun aikaan joulupukille, mutta ei tähän tilaisuuteen, kiitos.

Upeaa kimallusta voi sipaista poskipäihin tuolla kuparinhohtoisella kultapölyllä, eli Isadoran Loose Highlighting Powder face, eyes and hair. Sopii sutia siis vähän sinne ja tänne, mutta ehkä kuitenkin maltilla näin gaala-iltaan.

Sekoittelin molemmista 80 Sparkling nights ja 81 Golden moments Eyeshadow Quartet-meikkipaleteista luomille sopivan combon, eli vaalean pohjan tuolla punertavalla ruusukullan sävyisellä ja sitten toisesta paletista okraa silmäkulmiin. Rajaukset alaripsien tyveen, tein ruskeanpunaisella sävyllä. Mustan rajauksen lisäksi, vielä viimeistelin silmät kauniilla glitterirajauksella.

Ennen glitterirajauksia asettelin Pariisin Sephorasta ostamani Anastasia tekoripset. Nämä ovat näyttävät ja sopivat juuri juhlalookkiin. Olisipa vain näin upeat ripset omasta takaa. No ei ole, mutta aina voi leikitellä näillä upeuksilla.

Isadoran kimaltavat meikit sopivat hyvin myös arkeen, sillä meikkasin näillä tuotteilla myös Pariisin matkalla ja hyvin toimi. Värisävyt noissa luomiväreissä oli kuin tehty minulle, joten nämä ovat kyllä olleet kovassa käytössä.

Isadoran Sparkling Nights meikkikokoelma on muuten vain 2020 tammikuun alkuun myynnissä, jos innostuit tuotteista. Mikä parasta, Isadoran meikit ovat todella hyviä hinnaltaan ja laadultaan, sillä ne pyörivät 10-20 euron hujakoilla.

2 Comments

  • 1NALLEPUH

    Onpas taaas herkullisen näköisiä meikkejä, vaikka mitään en tarvitse joitakin noista olisi kiva kokeilla!
    Todella tyylikkään meikin osasit loihtia kasvoillesi ja ei kun juhlimaan!

    • Minna

      Nämä juhlameikit on kyllä vastustamattomia ja meikin teko onnistui niillä hyvin. Näinhän se on, ettei mitään tarvitsisi, mutta silti niitä tekee mieli ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *