Lifestyle

BLACK ROSES DRESS

Huawein-gaala viime viikolla, mahdollisti ihanan Black roses dress eli mustan ruusumekon ompelemisen. Kangasta olinkin jo tiiraillut sillä silmällä aiemmin, mutta kun ei ollut sopivaa tilaisuutta, niin en sitä kangasta turhaan hankkinut. Nyt kuitenkin tuli kuitenkin mahdollisuus sen hankkimiseen ja ompelemiseen tämän kutsun myötä.

Huawei-gaalan kutsussa luki asukoodi, joka oli tumma puku/coctail ja silloinhan naisenkin asu voi olla hiukan juhlavampi. Mekkona käy yleensä pikkumusta ja mielellään lyhyenä eli tämä ei siis ollut pitkän iltapuvun gaala.

Usein juhlissa saa pukeutua miten haluaa ja suomalaisena pukeutuminen on väritöntä ja arastelevaa. Johtunee varmaankin siitä, että meille on opetettu, ettei vaatteilla sovi koreilla ja se oppi on otettu liiankin hyvin vastaan. Tosin nykyisin on alettu uskaltautua jo värienkin suhteen ilakoimaan, mutta turvallinen valinta on tietenkin se musta.

Valitsin itsekin mustan siksi, että tämä black roses dress -kankaana oli niin hauska ja persoonallinen. Tuon 3D muodon vuoksi se teki kantajalleen kuitenkin paksuutta ympärysmittaan ja sitähän ei kukaan toivo. Musta siis ei ainakaan niin paljoa levennä, joten siksi tämä valinta värin suhteen. Toisaalta en nähnyt tätä kangasta muussa sävyssäkään.

Ruusukuviot on kudottu 1,5 cm levyisenä nauhana verkkomaiseen kankaaseen. En nyt ole ihan varma onko ne oikeasti kudottu, mutta jollain tavalla ne on siihen kiinnitetty, kuten olisi askartelua tehty. Pyöritelty nauhaa ruusuksi.

BLACK ROSES DRESS

Kangas on tekokuitua eli polyamidia, joten hiukan se sähköistyy puettaessa ja riisuttaessa, mutta muuten ei ole muita ongelmia. Minulla on kyllä ostettuna suihketta, jolla sähköisyyden saa aisoihin, mutta en kuitenkaan tarvinnut sitä. Ruusukangas kyllä tiputteli kohtalaisesti niitä ruusukaitaleen hippusia leikkaamisen jälkeen ja nekös kivasti tarttuivat sukkiksiin ja mihin vaan. Jouduin lopuksi imuroimaan saumat, jotta se pöllyäminen loppuisi. Joten vinkiksi vaan, että imurointi on tarpeen, koska muuten niitä hippuja vaan tippuu.

Black roses dress joustaa jonkin verran, joten ei tarvinnut taituroida vetoketjun kanssa ja säästyin siltä vaivalta. Sisäänotot katoavat kivasti kuosin sekaan, joten hyvin pystyi muokkaamaan mekkoa sopivan tiukaksi.

Yläosaan ostin unelmatylliä, josta taiteilin hihat ja tuon yläosan. Harsomainen unelmatylli oli haastava leikata, joten täytyy olla malttia ja kunnolliset sakset. Tämäkin joustaa sopivasti, joten siitä saa istuvan. Tämä oli materiaalivalintana paras tähän mekkoon, mutta on sillä omat heikot puolensakin. Kannattaa varoa, sillä tähän saa helposti aikaiseksi reikiä ja korut tahtoivat tarttua kiinni. Rinnassani oleva Huawein pinssi oli pidettävä esillä illan aikana, mutta siinä oli magneetti, joten se ei saanut tuhoa aikaan.

Pukeutumisen lisäksi oli ihana saada tälläytyä oikein kunnolla ja siksi laitoin oikein tekoripsetkin, jotka ovat näppärä piristys ja kohotus katseeseen. Meikistä teinkin oman postauksen, jonka voit lukea täältä.

Meillä oli kyllä huikea ilta, sillä Finlandia talolla juhlittiin Huawein 10-vuotisgaalailtaa ja värimaailma kaikkialla oli utuisen punaista. Esiintyjinä olivat ihastuttava Anna Puu, lahjakas Oneviolin ja mukaansatempaava Elastinen. Ruokana aasialaisia makuja ja ilta huipentui näyttävään ilotulitukseen.

Huawei-kännykät räpsyivät, kun jokainen halusi kuvata ja taltioida illan kohokohtia. Mukavinta oli, että sai kerrankin ottaa myös omat puolisot mukaan ja viettää iltaa myös yhdessä heidän kanssaan.

Lämpimät kiitokset Huawein porukoille, että saimme olla mukana.

Menossa mukana olivat myös Tiia, Sari ja Maarit

2 Comments

  • 1NALLEPUH

    Vautsi mikä leidi! Tyylikäs mekko ja tyylikäs tyttö sisällä. Kyllä sä vaan keksit ja osaat tehdä hienoja mekkoja.
    Muukin juhlaseurue oli tyylikkään ja iloisen näköisiä, selvästi onnistunut ilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *