Kosmetiikka

MITÄ JOULULAHJAKSI KOSMETIIKKAA RAKASTAVALLE

Tuotteet saatu pr-näytteinä

Mitä joululahjaksi kosmetiikkaa rakastavalle? No, se on varmasti helppo ratkaista, sillä kosmetiikasta löytyy varmasti jokaiselle sopivia tuotteita. On toki hyvä tietää, millaisesta kosmetiikasta lahjansaaja pitää ja tietysti olla selvillä esimerkiksi allergioista ja ihon herkkyyksistä.

Jouluaatto lähenee, mutta ei hätää, jos sinulla on vielä joululahjoja hankkimatta. Minulla tuntuu kaikki olevan jäissä, sillä olen tässä viime viikosta asti potenut köhätautia, joka ei vain tunnu luovuttavan. Kaikki hommat seisoo, mutta onhan tässä vielä muutama päivä jäljellä toimia. Meillä ei isommalti enää hankita lahjoja, mutta aina on kiva joku pieni paketti sujauttaa kuusen alle.

Esittelen tässä muutamia sopivia uutuuksia ihonhoitotuotteista ja aloitetaan ihon puhdistuksesta.

PUHDISTUSTUOTTEET IHOLLE

Puhdistustuotteista moni tuumaa, että samapa se millaisilla tuotteilla kasovnsa puhdistaa, koska ne kuitenkin valuvat viemäristä alas. Totta tavallaan tämäkin, mutta itse olen kyllä huomannut, että oma ihoni kärsii, jos puhdistustuote ei toimi eli ei puhdista riittävästi ja ole omalle ihotyypille tarkoitettu. Sopii kaikille ihotyypeille ei aina takaa sitä, että myös herkimmän ihon omaavat, niitä voisi surutta käyttää.

KORRES WILD ROSE FOAMING CREAM CLEANSER

Tässä on ihanan mieto ruusun tuoksu. Tuote on täyteläinen, hiukan paksuhko, mutta levittyy hyvin ja vaahtoaa ihanasti, kun lisäät hiukan vettä ihoa hieroessasi. Puhdistaa myös silmämeikin, joka aina on plussaa. Puhdistaa myös tehokkaasti epäpuhtauksia ja sopii niin äidille kuin tyttärellekin. Hinta hieman alle 30 e.

RVB SKINLAB MICELLAR CLEANSING WATER

Diego Dalla Palman Professional Micellar cleansing water poistaa helposti meikin, eikä jätä ihoa rasvaiseksi eikä kuivata ihoa. Tätä ei tarvitse pestä pois, joten varsinkin matkoilla pumppupullo on mahtava tuote. Sopii hyvin juuri couperosa-iholle eli herkälle ja punoittavalle ihotyypille. Ei sisällä alkoholia ja on säilöntäaineeton. Hinta hieman alle 40 e.

LIERAC

Lierac Lotion Gèlifée ja Lait Micellaire toimivat yhdessä parhaiten. 3 in 1 kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena käytetään tätä maitomaisesta nestemäiseksi muuttuvaa Lait Micellairea vanulappua kostuttaen ja tällä voi puhdistaa myös napakan silmämeikin. Huomasin vain itse, että vanulappuihin imeytyi aika paljon liikaa tätä tuotetta, joten otin tuotetta suoraan käsiin parin pumppauksen verran ja pyörittelin sitä ihollani. Lopuksi pyyhin kasvopaperilla kasvoistani tuotteen irrottamat meikit. Ihoni alkaa punoittaa, jos sitä liiaksi hankaa, joten siksi päädyin tähän. Lisäksi halusin myös säästellä ihanalle tuoksuvaa ja loistavaa puhdistustuotetta.

Seuraavaksi siirrytään kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen eli Lotion Gèlifèe kasvoveteen. Tuote on hiukan paksumpaa ja geelimäistä pullosta otettaessa, mutta muuttuu iholla nestemäiseksi. Vanulappua kostutetaan geelillä ja pyyhitään kasvot, mutta silmänympäryksiä tulee varoa. Hintaa molemmilla pulloilla on noin 27,00 euroa.

KOSTEUTUSTA IHOLLE

DIEGO DALLA PALMA

Diego Dalla Palman anti-age tuote 51+3 Hyalu Complex on herkän ihon 24 tunnin hoitovoide, joka muodostaa iholle suojakalvon ulkoisia tekijöitä vastaan. Rauhoittaa ihon ärsytystä ja vähentää punoitusta eli couperosa-iholle sopiva tuote. Hinta 94 e.

TONY MOLY

Vital Vita 12, sisältää 12 eri mutivitamiinia. Seerumi tuo kosteutta iholle ja antaa sille kivan hehkun. Ihosta tulee pehmeä ja hyvinvoiva. Eheyttää ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Hinta pyörii kolmenkympin molemmin puolin.

Timeless Ferment Snail Cleanser ja Essence eli etanatuottet, jossa on käytetty 5% etanoista saatavaa uutetta. Etanat eivät kärsi tästä millään muotoa. Ihosta tulee pehmoinen ja tuotteet uudistaa, korjaa ja kirkastaa ihoa. Hinta puhdistustuotteella noin 27 e ja näytekokoinen anti-age luksussetti noin 65 e.

Iholle kosteutusta antavat myös erilaiset seerumit, joista tässä mainitsen:

Exuviance AOX seerumi

-vahvistaa ja suojaa ihoa ja sopii herkällekin iholle

Clarins Huile Santal n. 32 e

-tasapainottava ja aromaattisia kasviöljyjä sisältävä kasvoöljy tasoittaa ihon punoitusta ja hoitaa ja ravitsee ihon pintaa

Lierac Premium The cure Absolut Anti-Aging seerumi 107 e

-taistelee ihon ikääntymistä vastaan, kirkastaa ihoa ja korjaa ja silottaa juonteita

-käytetään 28 päivän tehokuurina aamuin ja illoin

Diego Dalla Palma Gold Infusion your treasure of youth 69 e

-luksustuote , joka sisältää aitoa kultaa

– ei sisällä hajusteita

-käytetään aamuin illoin 4-5 tippaa kämmenelle ja öljy lämmitetään kämmenten välissä ja taputellaan iholle, voi myös sekoittaa pari pisaraa kasvovoiteen sekaan

-käy kaikille ihotyypeille

-kirkastaa ihoa ja tekee ihosta kimmoisan ja nuorekkaan

VARTALOTUOTTEET

KORRES

Myös vartalo tarvitsee kosteutta ja näin talvella, kun kohta alkaa se kylmä viima ja pakkanen, niin kosteutus on tarpeen.

Korresilla on Spread the Joy vartalonhoitosetti, missä on useampi minikokoinen voidetuubi kosteuttavia, ihanalta tuoksuvia vartalotuotteita. Hinta noin 25 e

Clarins Tonic body treatment oil 55 e

Clarins vartaloöljy on helpotus kuivuutta kärsivälle iholle. Vartalosi ei jää kiristävän kuivaksi, kun sipaiset tätä rauhoittavaa ja ihanalle tuoksuvaa öljyä ihollesi . Ei tahmaa ja imeytyy hyvin.

KYNNET JA MEIKIT

Mikäli ihonhoitotuotteet eivät nappaa lahjansaajalle tai valintaa ei uskalla tehdä, niin silloin voi aina hankkia lahjaksi kynsilakan tai pari. Varsinkin nuorille kiva lahjaidea.

Isadora Wonder nail kokoelmista löytyy varmasti jutellutihania sävyjä, joista voi kehitellä ikimuistettavan paketin. Kynsilakan hinta 10 euron molemmin puolin.

Myös meikkituotteet ilahduttavat aina kosmetiikasta pitävää ja ihastuttavista Isadoran meikeistä voitkin katsoa postauksen täältä.

Tämä lista toivottavasti antoi muutaman vinkin lahjaideoista sinne joulukuusen alle laitettavaksi.

4 Comments

  • Tuula

    Kohtahan noita pitää taas alkaa miettiä, nimittäin joululahjoja. Kosmetiikka on mielestäni aina hyödyllinen lahja, kunhan on varma, että se on juuri lahjansaajalle sopiva ja tulee oikeasti käyttöön. Siskoni on jo pitkään puhunut noista RVB LABin tuotteista, joten siinä voisi olla yksi lahjaidea hänelle. Ainakin kosteus- ja hoitovoiteet ovat yleensä sellaisia, joita kaikki käyttävät.

    • Minna

      Totta, jouluun voi hyvin alkaa jo valmistautumaan. Kosmetiikasta juuri kosteuttavat voiteet ovat varmasti niitä halutuimpia ja parasta lahjansaajalle on se, että tuote on toivomaa merkkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *