Lifestyle

JOULULAHJOJEN PAKETOINTIA

Joululahjojen paketointia on vielä vähän edessä ja sitten joulu saa tulla. Kiirettä on pitänyt ja sehän kuuluu vähän asiaan, näin joulun alla. Hiukan on tahtia vaivannut tämä jo viikkoja jatkunut sairastaminen. Kurkunpääntulehdus kun tuli kahteen kertaan ja vain muutama päivä oli välissä melkein terveenä, joten toipuminen vain kestää.

Joulu saapuu, joten eihän tässä ole muu auttanut, kuin tarttua toimeen. Siivoukset on melkein saatu tehtyä, joten pientä hienosäätöä on vielä tiedossa ja sitten alkaa olla kaikki valmiina.

Lahjojen paketointi on kivaa touhua ja siinähän ne viimeiset hetket tulee usein vietettyä ja usealla se paketointi taitaa mennä ihan pikkutunneille saakka juuri aatonaattona.

Ikeasta löytyi kivoja kuoseja lahjapapereissa. Niissä oli rauhallinen beige sävy taustalla ja jotenkin tänä vuonna miellyin käyttämään mustaa lahjapaperia.

Kierrätystä ajatellen solmin nauhat silkkinauhoilla ja muilla nauhoilla, joita löytyi ompeluvarastostani. Suurin syy taisi kyllä olla se, että lahjanaru oli loppunut, joten enää en lähtenyt nauhoja ostamaan. Erilaisilla viritelmillä mennään ja sehän tuo sitä kivaa persoonallisuutta peliin.

Leikkasin vain yksinkertaiset kultaiset pahvikortit nimikorteiksi lahjoihin, mutta jos sinua kiinnostaa ja ennätät vielä askarrella, niin täältä ja täältä löytyy vinkkejä joululahjojen pakettikortteihin.

Nyt kiiruhdan hoitamaan vielä muutaman asian ennen aattoa. Toivottavasti siellä on joulutouhut jo saatu valmiiksi!

Toivotan oikein Ihanaa ja Rauhallista Joulua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *